May 3, 2018

Rauhallinen vappuVappu oli ja meni. Oma vappuni sujui rauhallisissa ja rennoissa merkeissä kotona koko perheen voimin, kun ei oikeastaan ollut minkäänlaista fiilistä lähteä mihinkään rellestämäänkään. Söimme hyvää ruokaa, juteltiin niitä näitä, istuskeltiin ulkona, juotiin vähän skumppaa sekä pelattiin mölkkyä. Pakko mainita, että voitin molemmat pelit, wohou! En edes muista, milloin viimeksi olisin voittanut mitään pelejä. Hauska ilta oli kuitenkin, oli kivaa, kun ei tarvinnut lähteä mihinkään, vaan sai vain olla rennosti mukavassa seurassa 😊 Saa nähdä, mitä ensi vuonna keksitään, mutta tänä vuonna juhlinta oli hyvinkin rauhallista.
Ja jos ihmettelette noita mustekaloja, he ovat Väinö ja Eino, meidän uudet maskotit! Tulivat laivalta ostamani Smarties-pötkön mukana ja keksittiin äidin kanssa tehdä laivalla pientä kuvakimaraa heidän risteilyltään, ai kauhea me naurettiin kaikille kuville, joita otettiin... Päätettiin jatkaa tätä leikkiä ja tehdä heistä oikein kunnon maskotit! Eivätkö olekin söpöjä?

Tässä oli kuitenkin minun vappuni muutamaan kuvaan kiteytettynä. Toivottavasti myös teidänkin vappunne sujui mukavasti 😊 Nähdään seuraavan postauksen merkeissä, heipsan!

6 comments:

 1. Oi onpa kiva että siellä sujui vappu rauhallisissa merkeissä! :) Välillä sitä pitää niin mennäkin, jos ei oikeesti oo fiilistä mihinkään muuhun, onhan perheen kanssa oleminen parasta <3

  Mekin pelailtiin lautapeliä alkuillasta ja oli kyllä hauskaa, kukaan ei vaan jaksanut loppuun asti kun olis ollut melko pitkä peli ja kyllähän sitä halus jo muutakin jutustella, tehdä ja hengailla :') Ja awws miten söpöjä noi mustekalat! <3 Ihana kun oot pistänyt ne mukaan kuviinkin 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perheen kanssa oleminen on todellakin parasta, etenkin nyt, kun elämä on mennyt niin päin sanonko mitä nyt pienen ajan sisällä... Oli tosi kivaa, kun sai vain olla ja nauttia rennosti<3

   Vitsit, mäkin haluaisin pitää jonkinlaisen lautapeli-illan! Olisi kyllä niin mukavaa vaihtelua sellaiseen yleiseen rellestämiseen, mitä yleensä meidän kaveriporukan kesken juhlat ovat :'D Ja eivätkö olekin! Täytyy katsoa jos vaikka joskus kehittelisin toisenlaisen kuvasarjan heidän seikkailuistaan, hahah<3

   Delete
 2. Mukavan rennon ja rauhallisen kuuloinen vappu sulla! :) Ja suloisia noi maskotit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eino ja Väinö ovat kyllä todella ihastuttavia, ihana kuulla, että tekin olette tykästyneet heihin<3 :D

   Delete
 3. Kuulostaa ihanan rennolta vapulta ja nam miten herkullisia kuvia :) Haha ihania nuo maskotit :D♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että sinäkin tykkäät Einosta ja Väinöstä<3 Ja kiitos kehuista! Ihmettelen itsekin, miten kivoja kuvia sainkaan otettua :)

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!