April 8, 2018

Ihania tuoksuja

Kuten oon täällä blogin puolella ennenkin maininnut, Anna Sui on mun suosikkibrändini hajuvesistä puhuttaessa ja tykästyin myös hänen muuhun kosmetiikkaansa, kun hänen liikkeensä tuli Japanissa vastaan. En tosin silloisella reissullani ostanut mitään, kun pelkäsin, että menevät rikki matkalaukussa, missä oli tuutintäydeltä kaikkea muutakin. 
Kun ensimmäisen kerran ostin Anna Suin hajuveden, olen siitä lähtien etsinyt vain niitä ja onnekseni Wiklund myikin niitä! Jokunen aika sitten kuitenkin kuulin, että niitä ei enää tilata sinne ja siksi ostin maanantaina Myllyn Sokoksesta muutaman, ettei vain lopu, ennen kuin ehdin tilata uuden. Tuntuu kurjalta, että omaa lempibrändiä ei kohta enää myydä, vaan joudun tilaamaan niitä ja odottamaan, ennen kuin saan ne käsiini...
Mukaan lähtivät Romantica Exotica sekä Lucky Wish, jota mulla on ollut jo muutaman kerran entuudestaan. Siellä olisi ollut vielä yhtä tuoksua, jota mulla on myös ollut ja joka loppui vähän aikaa sitten, mutta mietin, että ainahan mä pystyn tilaamaan sitä. Löysin Anna Suin virallisilta sivuilta myös yhtä mun lempituoksuani, täytyykin tilata sitä tai sitten kesälomareissullani käydä ostamassa se!


Iida ja Santtu sanoivat tämän olevan kaikista kivoimman tuoksuinen ja itse olin myös samaa mieltä. Pohdin tämän ja tuon Lucky Wishin väliltä, mutta päätin sujauttaa ostoskoriini molemmat. Naisellahan ei voi koskaan olla liikaa hajuvesiä, eikö niin? Joka tapauksessa, tuoksu on ihanan eksoottinen ja tuo ainakin mulle mieleen kesän. Olen muutaman kerran saanut kehuja, kun olen tuoksunut muka niin hyvältä ja kun olen kertonut brändin nimen niin monet ovat vain katsoneet mua ihmeissään. Aika harmi, ettei Anna Suista tiedetä kauheasti!


Lucky Wish on puolestaan ihanan lempeän tuoksuinen, eikä niin eksoottinen kuin Romantica Exotica. Tämä on kyllä mun ultimaattinen suosikkini, joten ei ollut epäilystäkään, ettenkö olisi ostanut tätäkin. Tämä ei myöskään ole liian vahva, eikä todellakaan ala ärsyttää nenää liian helposti. Jotkin tuoksut nimittäin ovat juuri sellaisia, että niitä tuoksutellessa tuntuu kuin kurkkuun jäisi ikävä tunne tai ikään kuin karheutta, joka maistuu erittäin pahalta.

Ostin samaisella reissulla myös NYXin ihanan Pure Red -nimisen huulipunan, joka on ollut nyt erittäin kovassa käytössä. Ootte kanssa ehkä huomanneet, että mun blogimotivaationi ei ole noussut yhtään sen enempää kuin ennenkään, mutta kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi blogata. Nimittäin mä kyllä haluan! Yritän vain miettiä sellaisia aiheita, jotka kiinnostaisivat teitä lukijoita, joten mikäli teillä on mielessä jokin, mistä haluaisitte, että kirjoitan niin ilmoitelkaa mulle! Muutama postaus on tuloillaan, mutta saa nähdä milloin. 

Nyt mä kuitenkin jään nauttimaan sunnuntaista ja toivotan teille oikein hyvät illanjatkot! Kohta on onneksi kunnon kevät, iloitkaamme siitä!

4 comments:

 1. Onpa todella kauniit nuo pullot! <3 En ookkaan ennen kuullut tuosta merkistä. Mutta siis kaikki kosmettiikkapostaukset kiinnostaa sekä mielipide jne postaukset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Ja nuo pahvipaketitkin on niin kauniita, että oli pakko säästää ne :D Kannattaa joskus tuoksutella näitä Anna Suin tuoksuja, jos vain ikinä tulee sellaista mahdollisuutta <3

   Mielipidepostauksia olen miettinytkin! En vain oikein osaa päättää, mistä kirjoittaisin, hahah!

   Delete
 2. Nättejä pulloja :) En oo koskaan tuoksutellut noita, pitäisi joskus :) Pitäisi myös itse tehdä joku hajuvesikokoelman esittelypostaus pitkästä aikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään, ne on niin tyylikkäitä :) Ja ehdottomasti kannattaa ja jos uskaltautuu sokkona kokeilemaan niin tuolla tekstin yläpuolella on linkki hänen sivuilleen!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!