March 21, 2018

✧ UUSI TUKKA, VANHA MINÄ ✧

Kuten varmasti monet ovatkin jo Instagramin puolelta huomanneet, meikäläinen kävi eilen kampaajalla! Olen jo ajan varaamisesta asti ollut niin innoissani siitä, että viimeinkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä muutoksen. Mutta kuten otsikko sanoo, uusi tukka, silti vanha minä. Niin kuin aina ennenkin 😊 Tänään on mun toisiksi viimeinen lomapäivä tästä pienestä kevätlomasta, mutta on tämä kyllä tullut tarpeeseen! Tuntuu että olen niin paljon pirteämpi - vaikka olenkin ahdistunut niin monista asioista - ja että sängystä nouseminen ei tunnu enää niin vaikealta. Sitä se ihana auringonpaiste teettää ilmeisesti! Tässä kuitenkin vähän kuvia mun tukastani ennen ja jälkeen muutoksen. Toivottavasti tykkäätte 


Tässä vähän lähtötilannetta! Olin jo muutaman päivän ajan käyttänyt pestessäni syväpuhdistavaa shampoota, joka poistaa hiustuotteiden jäämiä sekä muita likoja hiuksesta. Sain myös onneksi haalistettua tuota väriä, mikä ei tosin näy tässä kuvassa. Valot hieman valehtelevat. Mutta tosiaan, tältä näytti! Odotin jo innolla, mitä tuleman piti.Vaalennuksen jälkeen mun tukkani näytti tältä! Olin siis miettinyt jo monta viikkoa aiemmin persikan väristä tukkaa ja tuo oli aika lähellä sitä sävyä, mitä halusinkin. Meinattiin ensin, että hieman vain sävytellään tuota, koska mun tyveä ei siis oltu ollenkaan vaalennettu, se kun on jo luonnostaan niin vaalea. Totesin kuitenkin, ettei lämpimät sävyt sovi mun kasvoilleni niin hyvin niin päätettiin laittaa mulle päähän sellaista väriä, jota olen jo punatukkaisenakin haaveillut. En osannut odottaa, miten ihana lopputulos olikaan!


Tadaa! 

En tosiaan ole enää punatukkainen! Viiden vuoden jälkeen mä uskalsin viimeinkin heittää tuon mua niin hyvin palvelleen värin hetkeksi nurkkaan ja kokeilla jotain muuta. Olen harmaata/harmahtavaa tukkaa halunnut jo varmaan kolme vuotta, mutta ajattelin, ettei punainen väri ikinä lähde pois niin en lopettanut värjäämistä. Nyt kuitenkin ajattelin, että fuck it, mä ryhdyn vaalentamaan tätä! Punaista on kuitenkin niin vaikeaa ylläpitää enkä todellakaan ole niin hyvä käyttämään kotona maskeja tasaisin väliajoin... Vaaleaa mulla on ollut viimeksi vuonna 2013, mutta sekin oli sellainen vehnänkeltainen, tämä kylmä sävy tuntuu niin paljon omammalta! 😊

Kuvat hieman valehtelevat, livenä tukka on harmaampi. Ei haluttu laittaa liian tummaa sävyä, koska sitten on taas se sama ongelma tyvikasvun kanssa; nyt mun tyvellä ei ole mitään muuta kuin maskia, joten ei kun sitä vain läträämään! Säästyy tyvikasvun värjäyksen vaiva. Ostin myös nämä kaksi ihanaa tuotetta, jotta saisin ylläpidettyä tätä harmaata sävyä hyvin;


Näitä on niin paljon helpompi käyttää kuin punaista, joka sotkee kaikki paikat. Oon ollut Lumon tuotteisiin enemmän kuin tyytyväinen, joten odotan innolla, että pääsen testailemaan tuota hopeashampoota omaan tukkaan. Color Maskin ostin, koska meillä maksaa ne töissä vain 9,90e 😊 Mutta mitäpä mieltä te olette? Sopiiko tämä väri mulle teidän mielestänne? Kumpi; punainen vai harmaa?

Hyvää keskiviikkoa kaikille

10 comments:

 1. Mun mielestä sulle sopii molemman väriset hiukset :) Ehkä punainen enemmän, mutta tuo harmaa on ihanaa vaihtelua! <3 Nuo hiukset on todella kivan väriset! Mäkin joskus mietin, että olisihan se kiva vaihtaa väriä vaikka vaalempaan sävyyn tai ruskeeseen. No mutta punasella ja mustalla mennään ainakin hetki, ehkä joskus sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!<3 :) Mä en oikein osaa itse päättää kumpi mulle sopisi paremmin. Äiti oli ainakin todella tyytyväinen tähän valintaan, näytän kuulemma paljon enemmän itseltäni tällä sävyllä, hahah! Punainen väri oli kyllä ihana, mutta sitä oli niin raskasta ylläpitää... Ehkä joskus palaan taas punapääksi, kuka tietää!

   No mut vaihdat väriä sitten, kun siltä tuntuu! Sulle kyllä sopii todella hyvin tuon punaisen ja mustan yhdistelmä :)

   Delete
 2. Tää oli kyllä tosi iso muutos, hyvin onnistunut ja sopii kyllä :) Mä jos alkaisin nyt vaihtamaan väriä, mulla menisi varmaan monen monta kertaa, ennen kuin punainen olisi kokonaan kadonnut :D Ainakaan kaupan värinpoistot eivät tartu ollenkaan tähän päähän :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli, mutta se oli tarkoituskin! Halusin tehdä jonkun spontaaninen ja todella yllättävän muutoksen :D Punaisissa väreissä on tosiaan se, että ne harvoin lähtevät yhdellä kerralla, mutta mulla oli aika paljon onnea matkassa! Lähde joskus yrittämään jos siltä tuntuu :)

   Kiitos kommentista ja kehuista<3

   Delete
 3. Wow, näyttää kyllä tosi hyvältä ja sulle sopii nuo harmaan väriset hiukset!!

  ReplyDelete
 4. Molemmat värit sopi sulle, mutta nyt on kyllä sellanen mun unelmien väri sulla päässä että epistäää :D Miksi mulla ei vaan pysy toi harmahtava?! Se punainen sit pysyisi kyllä vieläkin paremmin :D Mä haluan kyllä suositella sulle L'Oréalin hopeashampoota, ihan huippua kun se jopa mun tukassa kokoajan käytettynä harmahtavaa ja kylmää sävyä pikkasen yllä, ja mulla ei ihan noin vaan oikeasti kylmät sävyt pysy tukassa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah voi ei! Oon pahoillani, että mulla on sun unelmien väri päässä :'D Toivottavasti säkin saisit joskus tällaisen sävyn jos sitä niin paljon olet halunnut!<3 Eiköhän keinot keksitä siihenkin ;> Tai sitten sun täytyy värjätä tukka punaiseksi, sopisi sulle varmasti hyvin!

   Mä en kauheasti L'Oréalin tuotteista välitä, mutta täytyy pistää korvan taakse! Meillä on töissä paljon erilaisia hopeashampooita, mutta päätin ottaa ensimmäisenä kokeiluun tuon Lumon shampoon :) Seuraavaksi ajattelin kokeilla joko GOLDin tai Fudgen hopeashampoota!

   Kiitti kommentista ja kehuista!<3

   Delete
 5. Aivan ihana väri, mulla on kanssa ollut harmaa tukka jossain välissä. Sopii sulle tosi hyvin! 💙

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!<3 Mä olen jo niin kauan halunnut harmaata, että nyt oli vihdoinkin aika :'D Täydellisen tasainen tämä ei ole (mutta en mä sitä olisi nyt ensialkuun halunnutkaan), täytyy jossain vaiheessa mennä taas tasoittamaan tätä. Sitä ennen kuitenkin hopeashampoot ja maski saavat riittää!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!