March 13, 2018

KOLME HYVÄÄ ASIAA

Ihana Jasmin haastoi minut tekemään tällaisen kivalta vaikuttavan haasteen, jonka olisi varmaankin tarkoitus luoda hyvää mieltä puolin ja toisin! Mun päivitystahtini on hieman hidastunut, mutta toivon totisesti, että tässä kevättä kohden alkaa myös mun intoni bloggailua kohtaan palailla! Tykkään edelleen lukea teidän muiden blogeja ja kommentoida, mutta oma elämä on tällä hetkellä niin tylsää, ettei oikeastaan löydy mitään kirjoitettavaa... Mutta tässä nyt tämä haaste tähän väliin! 😊Kolme hyvää asiaa päivässäni

Jos tarkoitus on puhua hyvää juuri tästä päivästä niin sanon nyt ensimmäisenä hyvä mieli. Olen jostain syystä ollut todella motivoitunut mennessäni töihin, mikä on outoa, koska yleensä mua tökkii niin paljon lähteä pois kotoa ja mennä tekemään duunia. Nyt on ollut aivan eri ääni kellossa, mikä on hyvällä tavalla outoa!

Lempibändin uusi biisi ja musiikkivideo. Se ilmestyi oikeastaan jo viimeviikolla, mutta mä olen sitä katsonut tässä näiden muutamien päivien ajan useaan otteeseen. Miten voikin joku bändi merkitä niin paljon? Miten oikeasti voi löytyä sellainen bändi, joka aiheuttaa sydämentykytyksiä ja haltioitumiskohtauksia aina, kun heiltä tulee jotain uutta musiikkia tai vaikkapa vain tweettejä Twitterin puolella? Rakastan.

Lyhyt työpäivä. Vaikkei se sen lyhyempi oikeastaan ollutkaan, mutta se tuntui siltä, kun otin hieman ylitöitä pois. Olin erittäin energinen ja tuntui, että tänään mikään ei voi mennä pieleen. Toivottavasti ei menekään!

Kolme hyvää asiaa minussa

Empaattisuus ja aitous. Mä olen oppinut pääsemään säälistä eroon, mutta mun mielestä on silti hyvä asia osata olla empaattinen ja aito toisia kohtaan. Osaan samaistua hyvin, jos joku kertoo minulle huoliaan ja haluan ehdottomasti auttaa jos vain millään kykenen. Tärkeintä on kuitenkin osata välittää ja empaattisuus on yksi osa välittämistä.

Kuunteleminen. Vaikka mä usein puhun niin kuin mulla ei olisi alaleukaa ollenkaan, mä osaan silti kuunnella ja antaa arvoa sille, mitä toinen henkilö mulle kertoo. Kaikista parhaiten osaan kyllä kuunnella ihmisten huolia, koska mä välitän ja mä erityisesti välitän siitä, jos jollakulla on asiat huonosti. En ikinä toivo sitä, en tietenkään, mutta mä välitän ihmisten tunteista enkä toivo kellekään mitään pahaa. Huh, onpas tämä nyt niin kliseistä... Mutta totta joka sana - ainakin omasta mielestäni.

Huumorintaju. Multa kysytään usein, miksen ryhtynyt koomikoksi ja välillä ihmettelen sitä itsekin. Mun huumorintajuni on lähinnä mustalla huumorilla täytettyä, mutta mikäs sen parempaa kuin lohkaista typerä vitsi, jota kaikki eivät välttämättä heti edes ymmärrä? Se tajuamisen jälkeinen reaktio muilta ihmisiltä on aina niin huvittavaa. Osaan mä myös olla vakava, mutta mitä olisi elämä ilman huumoria? Ei mitään.
Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe ja ystävät. Onko yllätys, että juuri nämä tulevat ensimmäisinä mainituksi? Tuskinpa tätä tarvitsee sen kummemmin edes selittää. Uskon, että kaikilla on joku läheinen ihminen tai läheisiä ihmisiä, jotka auttavat jaksamaan; mulle se on perhe ja ne läheisimmät ystävät, joiden käsiin luottaisin vaikka oman elämäni.

Työpaikka. En olisi ikinä uskonut, että saisin omalta alaltani töitä ja vielä sellaisesta paikasta, missä on ihana työskennellä. Tietysti on asioita, joista en välitä, mutta mulla on maailman parhaimmat työkaverit, jotka auttavat jaksamaan ja kuuntelevat mua jos mulla on jotain, mikä painaa mun mieltäni ja mitä en viitsi vaikkapa kotona kertoa vanhemmilleni. Koska kaikesta mä en osaa omien vanhempieni kanssa puhua, niin ikävältä kuin se kuulostaakin.

Luottamus. Mulla on ihmisiä, joihin voin luottaa ja jotka voivat puolestaan luottaa muhun. Mun mielestä on ihanaa, kun ei tarvitse aina pelätä, että joku jättää. Vaikka mut on jätetty niin moneen kertaan, olen silti aina vain mönkinyt eteenpäin ja yrittänyt olla ajattelematta niitä hetkiä. Näihin ihmisiin, jotka mut ovat jättäneet, ei olisi ehkä pitänyt luottaa niin paljon.


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Palkallinen kesäloma. Jes, mä oon niin odottanut sitä, että mulle maksetaan lomailusta! Silloin pääsen onneksi reissuun, eikä tarvitse hetkeen olla täällä Suomessa katselemassa samoja naamoja niin kuin joka päivä tällä hetkellä. 

Lempibändi. Kokonaisuudessaan. Uudet live DVDt, uusi biisi, uusi musiikkivideo, uusi albumi, Japanin kiertue kesällä. En millään malttaisi odottaa, että saan heidän uusimman albumin käsiini.

Se että kaikella on tarkoituksensa. Vaikkei olisikaan.
Kolme hyvää asiaa blogissani

Monipuolisuus. Mä en todellakaan keskity mihinkään yhteen asiaan, josta bloggailisin, vaan kirjoitan kaikesta, minkä minä koen mielenkiintoisena tai joka liittyy mun elämääni tavalla tai toisella. Multa harvoin tulee meikki- tai asupostauksia, mutta tarvitseeko sitä kirjoittaa vain ja ainoastaan tyylistään? Mun blogini on kunnon sekametelisoppa, mutta toivon, että lukijat pitävät siitä.

Lukijat. Kyllä, tekin olette ihania! Arvostan joka ikistä kommenttia, jonka saan, joten kiitos niistä pienistä ilonaiheista.

Ulkoasun yksinkertaisuus. Muistan kuinka ennen vanhaan oli tärkeää olla jos jonkinmoista härpäkettä ulkoasussa, mutta nykyään yksinkertaisuus on se juttu. Mulla on ollut kaikenlaisia bannereita ja värejä koristamassa tätä ulkoasua, mutta nyt tykkään siitä, ettei ole kauheasti mitään ylimääräistä.


Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin

 juttaleijonahaamupuheluja ja visual diary.

Mulla ei ole tähän sen kummempia syitä, haluaisin vain ehdottomasti päästä lukemaan tämän haasteen teidän kolmen blogista, koska teillä kaikilla on aivan mielettömän kivat blogit ja ihana tapa kirjoittaa! Teidän blogit on kaiken lisäksi niin omanlaisia, että olisi siitäkin syystä kiva päästä lukemaan teidän vastauksianne.Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille, nähkäämme seuraavan postauksen merkeissä!

10 comments:

 1. Sulla on kyllä aivan ihana blogi, monipuolisuus blogeissa on huippua vaikka toki lukulistaltani löytyy huippuja yhden aiheen käsitteleviäkin blogeja - joissa välillä kuitenkin tulee postauksia aiheen vierestä. Täällä siis tykätään sun blogisi monipuolisuudesta 8)
  Huumorintaju on oikeesti elämässä yks tärkein piirre, mun huumoria vissiin aika harva ymmärtää, nauran kyllä ite omille jutuilleni aina, hhe :')

  Todella kiva oli lukaista muuten tämä postaus sulta. Mua kiinnostaisi sun vanhat bannerit, oiskohan sulla niitä vielä tallessa, sillä olis kiva nähdä kurkkaus sun menneisiin bannereihin, kun oon aikas uusi lukija..? 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti todella paljon!<3 Ihana kuulla, että vielä löytyy lukijoita :) Mä oon aina vähän "pelännyt", ettei ihmisiä kiinnosta mun blogi juuri siitäkin syystä, etten kauheasti käsittele täällä kauneutta tai tyyliäni... :'D Mutta kiva kuulla, jos mun blogin monipuolisuus on hyvä asia!

   Hei hyvä idea! Mulla ei ole ulkoasuista kuvia, mutta bannerikuvat löytyy vielä :D Voisinkin tässä jossain vaiheessa esitellä niitä, kiitos ideasta!

   Delete
 2. Jeij, olipa kiva lukea tämä postaus sultakin :) Näistä postauksista on tullut kyllä niin hyvä mieli ♥ Mullakin on tänä kesänä pitkästä aikaa palkallinen, pitkä kesäloma ja voi vitsit, että mä odotan sitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla!<3 Oi että, muistathan sinäkin nauttia kesälomastasi! Lomia ei kuitenkaan niin kauhean paljon ole, kun on niin syvällä työelämässä :D Siksi täytyy nauttia, kun vain pystyy!

   Delete
 3. Ihana postaus ja kiitos kehuista ja haasteesta <3 Pitää yrittää vaikka viikonloppuna tehdä tämä :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ole hyvä!<3 Tee tämän, kunhan jaksat ja ehdit, onneksi ei ole mikään kiire :>

   Delete
 4. Kiva kun säkin teit tämän postauksen! :) Työ on kyllä tärkeä osa elämää ja ihanaa, kun oot löytänyt työn jossa viihdyt. Ja palkallinen kesäloma on kyllä luksusta! ;) Mun lomat on olleet nyt palkattomia, mutta toki saan lomarahaa aina palkan mukana, joten ei kai ne nyt ihan palkattomia ole :D Mutta tiiät mitä meinasin ;)

  Hyvä mieli tarttuu ja susta on saanutkin sellaisen empaattisen ja huumorintajuisen vaikutelman myös blogin kautta :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Työ on kyllä tärkeää enkä olisi voinut kuvitellakaan, että jossain vaiheessa elämää mulle käy näin hyvä tuuri alan, työpaikan ja työkavereitten kanssa. Oon niin happy<3
   On se lomaraha myös ihan hyvä, mutta kyllä se palkallinen kunnon kesäloma on ihan parasta kanssa!

   Voi ei, kiitti tosi paljon!<3 Ihana kuulla tuollaisia kehuja<3 :)

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!