February 20, 2018

✧ MUSIIKKIA VAPAAPÄIVIIN ✧

Tai vaikka ihan mihin päiviin tahansa! Olen tosiaan viettänyt nyt vapaapäivää, joten ajattelin, että mikäs sen parempi idea kuin tulla jakamaan sellaisia biisejä, jotka iskevät muhun tällä hetkellä. Koneen ollessa korjauksessa kuuntelin aika paljon levyjä, mikä oli oikeasti aivan mielettömän ihanaa pitkästä aikaa 😊 Ulkona paistaa tällä hetkellä aurinko ja meikäläinen hymyilee - vaikka edellisessä postauksessa kerroinkin, että olen aivan kamalan stressaantunut tietyistä asioista. Mutta mitäpä siitä? En onneksi ole ainut, joka kamppailee vaikeiden asioiden kanssa. 

Olin tuossa hetki sitten pitkällä kävelylenkillä ja raikkaassa ulkoilmassa mieleeni tosiaan juolahti tämä idea, toivottavasti pidätte edes joistain biiseistä! Nyt, nauttikaa
Eiköhän näillä pärjää hetken aikaa! Hyvää tiistaipäivän jatkoa kaikille

2 comments:

 1. Todella kiva postaus, sai nimittäin vähän vihiä sun musiikkimausta! Mä havahduin tässä, etten oo koskaan tehnyt mitään musiikkipostausta omaan blogiin, vaikka musiikki on tärkeää itselleni :D No ei mulla sinänsä oo mitään lempi artiseteja tms. niin sen takia ei kai oo blogissani käynyt ilmi mitään musiikkijutskia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kommentista!<3

   Mun musamaku on kyllä niin laaja, etteivät edes nämä musiikkivideot ja biisit kykene sitä tarpeeksi hyvin kertomaan :'D Mutta näitä olen viimeaikoina luukuttanut tosi paljon, toivottavasti edes jokin näistä iski suhunkin!

   Mä kyllä lukisin mielelläni jonkinlaisen musiikkiin liittyvän postauksen sulta :> Vaikkei sulla lempparibändejä tai -artisteja ehkä olekaan!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!