February 19, 2018

I'M ALIVE!

Heippa! En ole tahattomasti ollut bloggaamatta, vaan ihan minusta itsestäni johtumattomista syistä on ollut pakko olla hieman hiljainen tällä saralla. Kyseessä ei tällä kertaa ole mitään kamalaa - onneksi! - mutta kuten saattaa arvata, jouduin tosiaan viemään mun läppärini huoltoon, missä se oli suurinpiirtein viikon verran ja tänään kävin hakemassa sen takaisin! On ollut jollain tavalla orpo olo, kun ei ole ollut konetta vierellä hurisemassa, mutta on se myös tavallaan ollut erittäin vapauttavaa :-) Tämän postauksen tarkoituksena oli kuitenkin ilmoittaa, että olen elossa ja voin ihan hyvin! Muutamia asioita lukuunottamatta, mutta eiköhän tämä tästä. Aion ainakin nauttia näistä kauniista ilmoista vielä, kun se on mahdollista.

Paita Gina Tricot

Mitäpä muuta mun elämääni kuuluu? Tällä kertaa en aio sanoa, että työt. Vaikka käynkin lähes joka päivä töissä, olen nyt osannut ottaa rennommin ja olla stressaamatta liikaa. Ja vaikka mulla on käynyt muutama asiakas reklamaatiossa (niskaosio oli jäänyt hieman liian paksuksi/pitkäksi ja permanentin pari ensimmäistä rullaa olivat olleet ehkä hieman liian isoja, eikä kiharaa sen vuoksi näkynyt siinä kunnolla), oon silti ottanut kaikki asiakkaat hymyillen vastaan, koska mitä muuta mä voisin? Jokainen meistä tekee välillä jonkinlaisia virheitä, eivätkä nämä olleet onneksi sellaisia virheitä, etteikö niitä olisi saatu korjattua. Joten kyllä, töissä on välillä rankkaa ja välillä tulee reklamaatioita, mutta niistä aina oppii. Ja tärkeintä on, että asiakkaat ovat tulleet hyvillä mielin kertomaan, mistä kiikastaa ja lähteneet hyvillä mielin kotiin.

Coca Cola -huppari Carlings

Oon myös ollut aivan kamalan stressaantunut mun fyysisestä hyvinvoinnistani. Olen käynyt lääkärissä, mutta mitään kummempaa ei ole ainakaan ilmennyt. Sitä vain alkaa muutamien pienien vastoinkäymisten jälkeen pelätä pahinta, mutta onneksi mun lääkärini on osannut piristää mua ja on jopa nauranut huvittuneena mun stressailujeni vuoksi. Mutta kun kyse on omasta terveydestä etkä voi ilman kokeita olla varma juuri mistään, mikä tulisi olemaan lopputulema, ei auta muu kuin yrittää rauhoittua, vaikka stressaisikin. En siis ole kuolemassa, ei hätää, mutta siltä se viimeisen viikon verran on tuntunut - ainakin henkisellä tasolla, fyysisellä tasolla olen vain koko ajan ollut väsynyt ja keho on reagoinut mun katastrofaalisiin stresseihini juuri niin kuin olettaa saattaisi. Mä olen kyllä kunnossa - silti minua vain ahdistaa erinäiset asiat, jotka eivät tosin kuulu tänne blogin puolelle. Onneksi on asioita, jotka vievät ajatukset muualle.


10.2 olin myös juhlimassa pääni kipeäksi, mutta en valita, oli ihanaa päästellä höyryjä ja viettää viimeisimmät juhlat Iidan ja Santun Kupittaakämpillä. Kyllä, he muuttivat viime viikolla upouuteen Kakolan asuntoon! Kuten olette monta kertaa saaneet lukea, olemme aina syystä tai toisesta juhlineet ja viettäneet iltoja Iidan ja Santun luona, koska sieltä on ollut helppo lähteä keskustaan ja sinne on ollut helppoa ja mahtavaa mennä. Ehkä yksi syy on myös ollut se, että siellä ei meteli ikinä kuulunut käytäville taikka muihin asuntoihin, mutta pakko myöntää, että kyllä tuo uusi kämppäkin on niin hieno! Niin hassua miettiä, että heidän asuntonsa on joskus ollut selli (tai oikeastaan 2-3 selliä). Lauantaina kävin ensimmäistä kertaa ikinä katsomassa tuota heidän asuntoaan ja hienolta kyllä näytti!


Mitäpä vielä? Oon miettinyt mun Japanin matkaani ja odotan myös innolla maaliskuista viikon mittaista vapaatani! Tänään pääsin töistä kello 14.15, luksusta. Huomenna on myös mun tämän viikon ensimmäinen vapaapäiväni, joka menee hyvän ruuan, Coca Colan sekä Studio Chibli -elokuvien parissa. Katsoin lauantai-sunnuntain välisenä yönä vuonna 2016 ilmestyneen leffan, Your Name, enkä pettynyt! Vaikka leffa olikin joissain kohtia hyvin epäselvä, vähän samalla tavalla kuin Inception, mutta olihan se loppujen lopuksi ihan hyvällä tavalla sekava! Mitä suunnitelmia teillä on tälle viikolle ja viikonlopulle?

Mutta tosiaan, olen elossa! Katsotaan jos päivitystahti tästä vähän kiihtyisi, mulla on jopa yksi postaus tuolla luonnoksissa :-) Hyvää alkanutta viikkoa kaikille

6 comments:

 1. Harmi kuulla, että sulla on ollut stressiä ja terveyshuolia :( Tsemppiä paljon<3 ja onneksi oot saanut töissä kuitenkin kaiken selvitettyä ja asiakkaat ovat lähteneet tyytyväisinä sitten pois :) Mullakin on ollut tässä parin kuukauden sisällä ihan liikaa työstressiä ja vihdoin kun helpotti niin taas tuli uusi ongelma vastaan, joka ei sinällään liity edes tuohon firmaan :D No mutta kaikesta selvitään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon<3 Eiköhän tämä tästä helpota jossain vaiheessa, nyt on vain vähän ikävämpi vaihe menossa.

   Tsemppiä myös sulle<3 Eiköhän me selvitä kaikista ikävistä asioista ja vastoinkäymisistä, kunhan vain saadaan ajatukset hetkeksi muualle ja kunhan keskitytään kevääseen ja sen mukana tuleviin ilon aiheisiin :)

   Delete
 2. Kiva lukea pitkästä aikaa sun kuulumisia! Harmi, että sulla on ollut huolta ja strssiä, mutta toivottavasti ne menevät pian pois ja alat voida taas paremmin :) Paljon tsemppiä sinne! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tätä postausta oli mukava lukea! Kiitos paljon tsempeistä, eiköhän tämä tästä jossain vaiheessa helpota<3

   Delete
 3. Voieii, tsemppiä terveys jutskiin sinne, oma terveys aiheuttaa aina stressiä ja huolta. <3 Ja hei mitä töissä tuleviin virheisiin tulee, ne virheethän meitä opettaa ;) Onneksi ei mitään pahaa ole ollut kyseessä kuitenkaan.:)

  Ota mut matkalaukkuun! Mun haaveena on aina ollut niiiiin tuo Japani ja nyt oon taas enemmän innostunut siitä kun itsekin on muutamat Studio Chiblin leffat pienen ajan sisään tapittanut ja kun alotin yhen mangasarjan pitkästä aikaa alusta, hha :D Eikun joo, siis oot kyllä ansainnu sit tuon loman! Aivan kauniita kuvia sinusta muuten <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon<3 Ja virheethän meitä tosiaan opettaa, mutta tietysti niistä tulee aina välillä sellaisia ikäviä ajatuksia kuin esimerkiksi "Enkö mä olekaan tarpeeksi hyvä?" tai "Miksen mä tehnyt paremmin?" Vaikka aina mä parhaani teen. No, onneksi en ole ainut, jolle välillä sattuu tällaisia juttuja töissä!

   Tule mukaan jos mahdut!<3 Siis sun on pakko lähteä Japaniin joskus, se paikka varastaa sydämen etkä saa sitä ikinä takaisin. Mulla olisi missiona mennä sinne vähintään kerran vuodessa, ainakin näin olen miettinyt!
   Oi, mangat on kyllä niin ihania. Voisin itsekin lukaista jonkun sarjan taas<3

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!