January 28, 2018

Vuosi 2017

Tässä teille vielä mun yhteenvetoni viime vuodesta! 😊 Kuten olen jo monta kertaa aiemmin sanonutkin täällä blogin puolella, vuosi 2017 ei ollut omalla kohdallani mitenkään sen mukavampi kuin olin ehkä toivonut - muutamia ihania kokemuksia ja asioita lukuunottamatta. Koin menetyksiä, väsymystä, järkyttävää uupumusta sekä kaksi suurinta unelmaani. Itku oli kuitenkin pääotsikko omalla kohdallani viime vuonna, mutta palataan nyt kuitenkin vielä yhden postauksen muodossa niihin juttuihin, joita mulle tapahtui!tammikuu

Tammikuussa vietin paljon aikaa Henen kanssa ja olin onnellinen saadessani olla rauhassa ilman töitä tai velvollisuuksia, vaikka raha-asiat olivat jatkuvasti mielessä. Odotin myös tulevaa Japanin matkaa ihan innoissani ja saatoin myös ehkä stressaantua hieman lisää rahatilanteestani. Tämä kuukausi meni melko rauhallisissa merkeissä, eikä tapahtunut oikeastaan mitään sen kummempaa.

helmikuu

Helmikuussa kävin edellisessä työpaikassani koetyössä. Yritin hankkia kesätyöpaikkaa ja onneksi koetyö menikin todella hyvin! En vain koskaan päätynyt Hiustaloon enää. 
Mun yksityiselämässäni tapahtui tällöin myös paljon kaikenlaista paskaa ja päätin silloin myös pistää blogin lyhyelle hiljaiselolle. En ollut pitkään aikaan voinut niin huonosti kuin silloin. Kävin Japanin matkaa varten ottamassa ensimmäiset rokotukseni ja juhlittiin myös Iidan poikakaverin, Santun, synttäreitä. Helmikuun loppupuolella erosin Henen kanssa pahimmalla mahdollisella tavalla. En nukkunut enkä syönyt. 

En oikeastaan halunnut edes elää.

maaliskuu

Maaliskuussa koin elämäni yhden suurimmista unelmistani ja lähdin Japaniin kahdeksi viikoksi Iidan ja Emman kanssa. Siellä ollessani elämä oli ihanaa, mahtavaa ja teki mieli haistattaa koko maailmalle paskat kaiken sen vuoksi, minkä takia olin voinut niin huonosti. Pääsin myös lempibändini 15-vuotiskeikalle, josta olin haaveillut jo 16-vuotiaasta lähtien. Se päivä oli yksi mun elämäni parhaimmista; koko tuo reissu oli itse asiassa lähes parasta, mitä mulle oli vähään aikaan tapahtunut. 
Maaliskuussa kävin myös mun nykyisen työpaikkani koetyössä ja sain kesätyön sijasta kokoaikatyön! Olin siinä vaiheessa maailman onnellisin.

huhtikuu

Huhtikuussa aloitin kokoaikatyöni ja olin todella suuressa inspiraatiotulvassa! Elämä tuntui hyvältä, mutta itkin silti todella paljon, vaikka periaatteessa mun asiani olivatkin aika hyvin. Huhtikuussa juhlittiin myös vappua pienellä porukalla ja oli kyllä tosi innostunut ilta kaikin puolin, vaikka loppuillan aikana päädyinkin vuodattamaan eräälle mun ja Henen yhteiselle jätkäkaverille, miksi me oikeastaan edes erottiin. En osannut kuvitellakaan, että mua ymmärrettäisiin niin hyvin.

toukokuu

Toukokuussa juhlittiin mun 23-vuotissynttäreitä melko rankalla kädellä, mutta aika paljon olin muuten töissä. Tässä kuussa satoi myös aivan kamalan paljon lunta ja ilmat olivat ihan kamalat. Kävin myös ekaa kertaa mökillä rentoutumassa - kun tuli nätti ilma - mutta se jäi hieman harhaiseksi kuvitelmaksi, koska Hene otti muhun lähes kolme kuukautta myöhemmin yhteyttä. Kysyi miten voin. Olin voinut ihan vitun hyvin siihen asti. 
Onneksi toukokuussa oli kuitenkin nättejä ilmoja ja sain viettää aikaa kavereittenkin kanssa. Olin todella väsynyt töiden takia, mutta palkkaa oli kiva saada. Sain myös the GazettEn WT16 dokkarin hyppysiini ja katoin sitä ihan into piukassa.

kesäkuu

Kesäkuun kiteytti pitkät työpäivät, ihan mukavat ilmat aina ajoittain, juhannuksen vietto perinteikkäästi Lokalahdella ja rentouttavat Kemiön reissut. Olin myös hieman kipeänä, mutta en antanut sen hidastaa mua. Aloin jopa saada vakkariasiakkaita töissä ja fiilis oli sen vuoksi aika huipussaan!

heinäkuu

Heinäkuussa oli ihan nättejä kelejä ja ensimmäisenä viikonloppuna Emma tuli meille yöksi! Pidettiin mukava animeilta. Tässä kuussa olin myös Ruisrockissa koko viikonlopun ja nautin niistä aivan mielettömän ihanista ilmoista. Miten voikaan olla, että aina tuona festariviikonloppuna on yleensä niin mielettömän kiva sää? En siis valita, ihmettelen vain.
Heinäkuussa kävin myös hieman juhlimassa ja nautin elämästä. Itku oli aika vähäistä tässä kuussa, mutta ei siltä siltikään vältytty.


elokuu

Elokuussa olin taas töissä suurimman osan ajastani, mutta kävin myös Emman kanssa shoppailemassa ja tilasin ekaa kertaa elämässäni vaatteita netistä! Yleensä tykkään siis testata vaatteita ennen varsinaista ostopäätöstä, mutta tällä kertaa en voinut vastustaa kiusausta. Kävin myös työterveystarkastuksessa, joka jännitti mua ihan sikana, mutta onneksi lääkäri oli mukava ja puhuttiin varmaan tunti kaikesta muusta kuin käyntini virallisesta syystä.
Käytiin myös äidin ja isin kanssa Naantalissa syömässä jäätelöt ja voi että oli kyllä kaunista ja tunnelmallista Turussa tapahtui myös 18.päivä terrori-isku, kun mies puukotti Turun torilla ihmisiä ja jatkoi matkaansa aiheuttaen lisää haavoittumisia ja kuolemia. Kaikki tuo tuntui niin absurdilta, mutta elämä jatkui enkä antanut pelon hallita omaa elämääni liikaa. 
Elokuussa olin myös kipeänä, jonka vuoksi jouduttiin siirtämään elokuujuhlia viikolla eteenpäin.

syyskuu

Syyskuussa oli tosiaankin ne meidän elokuujuhlat, jotka nimettiin myöhemmin "elokuiset juhlat, jotka eivät sitten kuitenkaan ole niin elokuiset" :D Ilta oli unohtumaton ja menevä, oli todella mukavaa! Tämän kuun lemppariasia oli kuitenkin Tracon, minne menin Emman kanssa ja cossasin yhtä lempparihahmoani yhdestä lempparianimestani; Allen Walkeria D.Gray-manista. Oli ihan huisin mahtava viikonloppu
Syyskuussa hain myös uuden läppärin enkä meinannut pysyä mukana, kun toimi paljon paremmin kuin oma vanha Acer.

lokakuu

Lokakuussa olin melko apea, koska olin huomannut Sessissä merkkejä, jotka kielivät hänen huonosta voinnistaan. Varasin lääkäriajan ja halusin viettää mahdollisimman paljon hänen kanssaan aikaa, koska pelkäsin, että palaan lääkäristä yksin takaisin. Onneksi sain tytön vielä kotiin Vaikken pitkäksi aikaa, mutta se silti merkitsi mulle enemmän kuin mikään muu. 
Tässä kuussa pidin ensimmäisenä vapaana viikonloppunani tyttöjen illan Roosan ja Iidan kanssa ja päädyttiin juhlimaan Turun yöelämään. Tein myös silloin jotain älyttömän tyhmää, jota häpeän niin paljon... Tämän kuun vikana viikonloppuna juhlittiin myös Halloweenia ja juhlat olivat kyllä niin mahtavat, ettei sanoja löydy! En pääse yli siitä, että meillä on aivan mahtava kaveriporukka 😊

marraskuu

Marraskuu oli viime vuoden kamalin kuukausi; menetin Sessin silloin. Olin monta aikaa aivan shokissa, eikä mikään tuntunut miltään. 

joulukuu

Joulukuussa mulla oli 9 päivän työputki ja sen putken viimeisenä päivänä pillahdin itkuun, kun pääsin kotiin. Olin niin loppu ja Sessi oli jatkuvasti mun mielessäni. Pitkin tätä kuukautta ostin joululahjoja ja se tuntui hyvältä, kun pääsi viimeinkin ilahduttamaan läheisimpiä ihmisiä ihanan pienillä lahjoilla. Joulu sujui ihanissa merkeissä ja ne kolme vapaapäivää vietin suurimmaksi osaksi sängyn pohjalla animea katsellen. Oli mukavaa, vaikka säät olivat ihan tyhmät.
5.12 olin myös Emman kanssa Helsingissä päivän ja koko tuon reissun kruunasi ONE OK ROCKin keikka The Circuksessa. Oli tosi mukava päivä. 
Uusi vuosi sujui myös hyvin ja pitkään valvomisen merkeissä. Niiden ihanien ihmisten kanssa oli mukavaa päättää paskaakin paskempi vuosi

Tässäpä tämä minun vuosikatsaukseni, toivottavasti jaksoitte lukea. Nyt hyvää sunnuntai-illan jatkoa teille kaikille 😊

6 comments:

 1. Voiii kun mulla on hieman ikävä coneissa käymistä:D Itse kävin nuorempana usein serkkuni kanssa niissä - yleensä kyllä silloin kun Kuopiossa oli Animecon ja silloin joskus kun se vielä oli Nekocon.:D Kyllä sai teitä cossaajia aina ihailla! Itse tyydyin kigurumiin aina vaikka oishan se ollu huisia yrittää cossata jotain lempparihahmoa!

  Kiva oli lukea sun vuodesta, ihania asioita mahtunut sekaan ja tietysti vähän niitä ikäviäkin mikä on elämää:( Japani<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin oli ihan mieletön ikävä niitä, kunnes päätin, että nyt rupean taas käymään niissä! Tunnelma on yleensä aivan mieletön ja on kiva nähdä muiden aikaansaannoksia<3 Olisi kiva jos joskus vielä saisit mahdollisuuden/inspiraatiota lähteä johonkin coniin hengailemaan! :)

   Tosin, ilman niitä ikäviä juttuja, jotka koettelivat mua viime vuonna, tuskin olisin näin hyvässä elämäntilanteessa muuten. Kiitos paljon kommentista<3

   Delete
 2. Oon niin pahoillani, että sun viime vuoteen kuului noin paljon surua ja pahaamieltä :( Mutta onneksi myös hyviä hetkiä ja esim. tuo matka ja työpaikka ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä ole pahoillasi, onneksi menneet on menneitä <3 Onhan se tietysti ikävää kokea surullisia asioita, mutta ne vain yksinkertaisesti kuuluvat elämään ja jokainen meistä joskus lähtee - vaikka se menettäminen tuntuukin aina aivan hirveältä.

   Onneksi tosiaan mun elämässä tapahtui myös muutamia mukavia juttuja, Japanin reissu oli kyllä mun lempparein <3

   Delete
 3. Sulla oli kyllä raskas vuosi :( Mutta uskon, että tämä vuosi on sulle parempi ja oot varmasti vahvempi taas <3 Lisäksi sulla oli myös kaikkea ihaniakin juttuja! Unelmien toteuttaminen on parasta elämässä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olihan viime vuonna raskasta, mutta tiedän, etten todellakaan ole ainut, jolla on mennyt huonosti. Eiköhän tämä vuosi ole edellistään parempi, ainakin toivotaan niin. Kiitos kommentista<3

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!