November 3, 2017

Happy Halloween!

Viime viikonloppuna tuli juhlittua Halloweenia perinteikkäästi pienellä porukalla ja koristeluihin panostettiin hieman viime vuotta vähemmän. Tai no, ei ehkä niin huomattavasti, mutta me oltiin vuosien mittaan keräilty paljon erilaisia koristeita niin ei tänä vuonna viitsitty kaikkea ostaa samaan syssyyn. En ollut kauheasti maininnut missään omasta asustani, joten suurin osa vieraista oli yllättynyt, mutta toivottavasti positiivisesti! Oli myös kivaa nähdä kuinka muutkin olivat panostaneet asuihin ja meikkeihinTässä postauksessa pientä kuvamateriaalia meidän juhlistamme!

Juhlat pähkinänkuoressa; onnistunut ilta ihanien ihmisten parissa, en millään malttaisi odottaa ensi vuotta, mutta sen näkee sitten myöhemmin jos olen edes Suomessa silloin. Mulla olisi pieniä suunnitelmia nimittäin ensi vuoden Halloweenille. 


Tässä muutamia asuja! Santeri oli luurankoherra, Iida luurankomiehen morsian, Linda oli pelle IT-leffan kunniaksi ja Kauri oli väkertänyt taas vaihteeksi aivan mielettömän hienot maskeeraukset ihan itse! Tuntuu, että joka vuosi hänellä näkee aina vain hienompia luomuksia. Hän jopa sanoi tekevänsä mulle yhden jutun ensi tai sitä seuraavaksi vuodeksi. Voi apua, oon jo niin liekeissä! :D


Meikäläinen oli tänä vuonna kauhununna! Olen jo monta vuotta halunnut kehitellä tämän tyyppistä asua, mutta tänä vuonna sain vasta aikaiseksi. Kokonaisuus ei tullut kalliiksi, sillä ostin vain peruukin ja ristin Punanaamiosta yhteishintaan 12,40. Ideaaliside kädessä löytyi kotoa, mekkokin oli aiemmin tehty ostos ja tuo päähine löytyi monen mutkan kautta laatikoiden kätköistä! Päähineen kanssa kuului olla kaulus, mutta sitä ei valitettavasti näistä kuvista kauheasti näy. Ruiskutettavaa tekoverta löytyi sen sijaan Iidalta jäännöksenä parilta edeltävältä vuodelta. Mitäpä tykkäätte? Herran siunausta!

Emma oli pukeutunut vanhaksi rouvaksi, joka piinasi naapurustoa loitsuillaan! Meille muodostui illan aikana hyvin vahva side, koska kyllähän nunna haluaa kuulla vanhojen ihmisten neuvoja!
Illan aikana sain myös ideaksi laittaa tuon minun ristin kiertämään, joten siihen tuli vaikka minkälaisia kuvia ja tervehdyksiä. Ja ennen kuin kukaan repii pelihousujaan; kyseessä ei ole Natsi-merkki, vaan epätoivoinen yritys piirtää Suomen hakaristi. Tiedän, että se on siinä ja siinä, voiko sitä käyttää edes hyvän maun rajoissa, mutta itse en sitä ainakaan piirtänyt enkä valitettavasti katsonut, miten päin risti oli kuvia otettaessa. 


Vielä yhteiskuvaa niistä, jotka halusivat tulla kuvaan! Tässä ei valitettavasti ole koko porukkaa, mutta mun mielestä juhlat olivat joka tapauksessa onnistuneet ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Baariin ei jatkettu matkaa, koska kello oli jo niin paljon, ettei me nähty mitään järkeä maksaa itseämme kipeästi muutamasta hassusta tunnista. Toivottavasti teidän juhlanne olivat/tulevat olemaan mielekkäät! Kannattaa vetää aivan luvalla överiksi, koska mikäs sen parempaa kuin kokeilla jotain, mitä ei välttämättä joka päivä viitsi/jaksa kokeilla. 

👻 Happy Halloween everyone! 👻

6 comments:

 1. Ompa kivoja asuja! Ois pitänyt itsekin kuvailla kaverit läpi ja ikuistaa kaikki asut, mutta ehkä ensi vuonna sitten :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3

   Eipä mekään olla joka vuosi ikuistettu ihmisten asuja, mutta siitä voisi ottaa tavan ensi vuodesta lähtien :D

   Delete
 2. Vauu mitä asuja sulla ja sun kavereilla! :) Tuo sun asu on kyllä hyvin onnistunut. Myös tuon sun yhden kaverin maskeeraus on tosi siisti! Kivan kuuloiset juhlat teillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti paljon!<3

   Jos tarkoitat Kaurin maskeerauksia niin kyllä, se oli niin siisti! Juhlat olivat kyllä kieltämättä mukavat ja menevät, ei valittamista :D

   Delete
 3. Wau miten upeita lookkeja kaikilla!

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!