October 21, 2017

ORANSSIA JA PUNAISTA

Palataanpa ajassa hieman taaksepäin, eli viime viikon lauantaihin! Olin silloin tosiaankin pienellä porukalla ulkona hurvittelemassa, joten päätin pitkästä aikaa laittautua ihan kunnolla! Hiuksia lukuun ottamatta, koska työkiireiltäni en ole jaksanut freesata näitä, mutta nyt sekin asia on kunnossa!
Olkoon tämä ensimmäinen osa niihin Halloween-meikkeihin, joita ajattelin tässä teille esitellä! Koska kyllähän oranssi ja punainen ovat yhtälailla Halloweenin värejä kuin vaikka musta, harmaa tai valkoinen. Olen muutenkin nyt yrittänyt etsiä vaatekaappiini jopa jotain oranssia, koska miksi ei? Kaikki on sallittua, kunhan ei jää kiinni! Vai miten se nyt menikään? 😈 Joka tapauksessa, olin todella tyytyväinen lopputulokseen, koska kerrankin tuntui hyvältä olla juuri se oma ihmeellinen itseni, juurikasvusta ja haalistuneesta punaisesta väristä huolimatta.


Tiedän että mussa on myös niitä piirteitä, joista muutkaan ihmiset mun lisäkseni eivät ehkä välitä, mutta mitä sillä on oikeastaan väliä? Mä yritän hokea tuota nimenomaista lausetta itselleni koko ajan, mutta jostain syystä mä silti vaivun niihin epätoivoisiin ajatuksiin, jotka alkavat sanoilla "Voi, olisinpa minä..." 
Viime lauantaina mulla oli hyvä olla ja se oli ehkä enemmänkin sen ansiota, että olin sulkenut kaikki typerät ajatukset pääkopan syvimpiin lokeroihin niin, että pääsin nauttimaan illasta. Mussa on niin paljon asioita, joita haluaisin muuttaa - kasvojen muoto, nenä, vartalonmalli - mutta ehkä mä olen ihan hyvä näin? Aina voin tehdä muutoksia vaikkapa omiin ruoka- ja liikuntatottumuksiini, mutta päätin, että mä silti nautin siitä, että olen just minä enkä kukaan muu.

Mulla on noissa kuvissa muuten päälläni uusi kirppistakki, joka maksoi muistaakseni vaivaiset 2,5e. En ole aikoihin pitänyt ruutuvaatteita päälläni, mutta ehkä nyt oli aikakin. Tulee yläasteajat mieleen, voi että! Kertokaa toki, mitä mieltä olette tästä lookista! Hyvää lauantai-illan jatkoja kaikille 👻

12 comments:

 1. Oranssi käy kyllä tosi kivasti sulle, se käy sun ihonväriin melkeen punastakin paremmin! Toi takkikin on superkiva, oon koittanu itekin ettiä vähän samanlaista. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti paljon!<3 Mä oon tosiaan ihastunut oranssiin väriin, täytyy saada jostain sen värinen hupparikin :D

   Kirppareilta voi tehdä löytöjä, mäkin löysin tän ihan sattumalta!

   Delete
 2. Upealta näytät! Ja ihan mahtavaa pohdintaa merkinnän lopussa. Oon itse kylpenyt noissa samoissa ajatuksissa vuosikaudet, mutta oon vaan lopen kyllästynyt siihen. En oo nykyään todellakaan missään ihannekunnossa ja aina on jotain mistä ei itsessään tykkää, mutta aikaa ei kannata kuluttaa virheiden etsimiseen ja itsensä vihaamiseen. Oot todellakin hyvä juuri noin ja sinussa on varmasti niin paljon hyviä ominaisuuksia, että ne voittaa 100-0 kaikki ne kurjat jutut, jotka itsessä ei miellytä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eikä, kiitti niin paljon kaikista sanoista!<3 Ajattelin, että nyt olisi hyvä pistää pientä pohdintaa postauksen loppuun, koska tuntui siltä. Oon niin kauan miettinyt näitä juttuja muutenkin niin oli ihanaa saada kirjoitettua ne jonnekin ylös.

   Sinäkin olet hyvä juuri noin<3 Muista se!

   Delete
 3. Upea meikki! Oranssi sopii sulle niin hyvin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!<3 Ihana kuulla, että tykkäsit :>

   Delete
 4. Ihana tuo meikki :)<3 Sopii hyvin sulle sekä Halloweeniin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti!<3 :) Multa nyt vähän jäi tämä meikkien esittely, mutta mulle marraskuu on vielä Halloween-kuukausi kokonaisuudessaan niin jos silloin vaikka ehtisin julkaista lisää tällaisia!

   Delete
 5. Kaunis meikki, sulle sopii tosi hyvin tuommoiset sävyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!<3 Mähän ihan punastun täällä, kun te kaikki kehutte niin paljon!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!