August 3, 2017

Mikä saa Emmin iloiseksi? Ihanat vapaapäivät mökillä, metsän keskellä

Kuten sanottua, mä rakastan maaseudulla oleilua. Rakastan sitä hiljaisuutta ja rauhallisuutta, jonka voi tuntea keskellä metsää, linnunlaulua kuunnellen. Rakastan sitä kuinka voi huoletta laittaa puhelimen hetkeksi säppiin, syventyä vaikka kirjaan ja istua nurmikolla jos siltä tuntuu. Musta on ihanaa olla edes hetken aikaa poissa sivistyksestä ja kaikesta siitä stressistä, jota tämä niin tuikitavallinen arki valitettavasti mulle aiheuttaa. Kävin heinäkuussa useaan otteeseen mökillä rentoutumassa ja vetämässä henkeä töiden keskellä, mutta syystä tai toisesta, kamera jäi aika monta kertaa unholaan. Ajattelin kuitenkin muutaman kuvan tulla jakamaan, koska uskon - ja toivon - että siellä ruudun toisella puolella on myös sellaisia, jotka nauttivat maaseudun rauhasta. 

Vanha valokuva meidän mökistä ennen. Näyttää niin erilaiselta...
... verrattuna tähän. Hieman erilaisempi, vai mitä? Värikin on vaihtunut, vaikka sitä on todella hankalaa havaita mustavalkoisesta kuvasta.

Tällaisia kuvia tällä kertaa. Nyt vietän pari vapaapäivää putkeen ja viikonloppu meneekin sitten töissä. Toisaalta en haluaisi valittaa, mutta toisaalta taas pitkästyttää jo valmiiksi ajatus sunnuntaisesta vuorosta... No, ei se mitään. Nyt on ollut ihania ilmoja, pian on myös jo syyskuu ja silloin on luvassa jotain niin hauskaa Emman kanssa; ehkä teen asiaan liittyen ihkaoman postauksensa! Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille, voikaa hyvin 😺

4 comments:

 1. Aivan ihanan näköinen paikka! <3 Tuolla kelpaisi kyllä itsekkin rentoutua! :)

  ReplyDelete
 2. Lovely photos!
  I`m following your blog with a great pleasure via GFC
  Please follow me back - Sunny Eri: beauty experience

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) And thank you for following me! I will check up on your blog soon!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!