August 20, 2017

Elokuun lemppariostos: uudet kengät

Ennen kuin esittelen teille mun uudet rakkautta uhkuvat kenkäni, haluan ilmoittaa, että perjantaisista tapahtumista huolimatta mä olen ainakin ihan kunnossa ja elossa. Olin silloin vapaalla, joten mulla kävi aikamoinen munkki, koska alunperinhän mun piti olla töissä. Vaikka työskentelenkin tapaturmapaikan viereisessä Hansakorttelissa, ei se silti tarkoita, etteikö se olisi liipannut läheltä. Ihan kuka tahansa meistä olisi voinut olla siellä ja joutua puukotetuksi, mutta ei; meidän työporukasta kukaan ei onneksi ollut paikalla ja omatkin ystävät ja sukulaiset olivat turvassa. En siltikään pysty edes kuvittelemaan, miltä tuntuu, kun menettää noin kauhealla tavalla oman läheisen. Vaikka tämä tapahtuma vaikutti moniin ihmisiin eri tavalla, mä en ainakaan anna sen vaikuttaa mun jokapäiväiseen elämääni. Olen silti edelleen se sama ihminen, jolle jokainen muukin ihminen on samanarvoinen. Jos yksi ihminen tai pienryhmä jostain tietystä uskonto-/ihmisryhmästä tekee näin, se ei tarkoita, että kaikki olisivat samanlaisia.
Erään twiittaajan sanoin, Turkua on vuosien saatossa pommitettu, poltettu ja valloitettu, eikä yhden kusipään teot voi muuttaa tätä kaupunkia miksikään. Rakkaus voittaa kuitenkin, muistakaa se.


Sitten hieman iloisempiin asioihin, eli tähän mennessä mun elokuun lemppariostokseen! Kävin ennen erästä iltavuoroa ostamassa nämä Clickistä, kun ei näitä voinut oikein kauppaankaan jättää. Olen jo pidemmän aikaa ollut tällaisten hieman parempien nilkkurien tarpeessa, joten mikäs sen parempi kuin löytää juuri itselleen täydelliset yksilöt ja vielä suhteellisen hyvään hintaankin! Olisin tosin ostanut nämä, vaikkei hinta olisikaan ollut näin alhainen.


Hintaa näillä kaunokaisilla oli sen 60e. Sopivat hyvin yhteen sekä hameen että housujen kanssa enkä millään malta odottaa näille sopivia kelejä! :D Nyt on vielä hieman liian lämmin tällaisille yksilöille, joten tyydyn ainakin tämän kuun loppuun tallustelemaan lipilapeilla eli niin sanotuilla ballerinoilla. Mitä mieltä te olette? Ja kuten aina lupaan, saatte näistä jossain vaiheessa kyllä parempaa kuvaa, kun olen ottanut nämä kunnolla käyttöön :-) Kenkiä ei vain koskaan voi olla liikaa!

Hyvää sunnuntaita kaikille, muistetaan pitää toisistamme huolta Käykää muuten ihmeessä vielä lukemassa alempaa merkintää, joka kertoo musiikista ja etenkin siitä, miksi mä olen kiinnostunut japanilaisesta musiikista! Kommentit olisivat oikein ihania ja piristäisivät näinkin synkkänä aikana 😺

6 comments:

 1. Vauu miten upeet kengät! <3 Noilla kelpaa kävellä; ;) Itsekkin tykkään kovasti juuri tuon tapaisista kengistä! Sopii just hyvin asuun kuin asuun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3 Toivottavasti vaan pian tulisi sellaiset kelit, että näitä voisi pitää :'D Vielä kun on sellaisia ilmoja, että voisi kävellä ballerinoilla...

   Delete
 2. Toi turun puukotus veti kyllä mutkin hiljaiseksi, niin hirveetä että täälläkim tapahtuu jo tommosta :( onneksi sä ja sun läheiset ootte kunnossa<3
  Upeet kengät, nään niin noi sun jaloissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se varmasti kosketti monia, vaikka ei olisi tapahtumapaikalla ollutkaan. Itse en tiennyt tapauksesta mitään, kunnes aloin saada kymmeniä viestejä siitä olenko kunnossa ja sitten äiti ilmoitti, että hänen työkaverinsa veli oli ollut siinä vieressä, kun kaikki tapahtui... Täytyy silti vain mennä elämässä eteenpäin. Ei anneta yhden tai muutamankaan kusipään pilata kaikkea sitä hienoa, mitä meillä on!

   Kiitos<3 En millään malta odottaa, että pääsen viimeinkin käyttämään näitä! :D

   Delete
 3. Upeat kengät! <3 Noilla kelpaa ottaa syksy vastaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! <3 Nää on niin kivat jalassa ja sopivat hyvin yhteen tosi monen asukokonaisuuden kanssa!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!