July 25, 2017

ūüíú colorful tuesday ūüíú

Moikka pitk√§st√§ aikaa! T√§n√§√§n ajattelin esitell√§ teille kuvia omasta naamav√§rkist√§ni, koska p√§√§tin t√∂iden j√§lkeen kokeilla jotain kivaa meikki√§ ihan vain silt√§ varalta, jos me l√§hdett√§isiin isin viimeisen kes√§lomap√§iv√§n kunniaksi vaikka Ruissaloon tai Naantaliin k√§velylle. No, ei me sitten kuitenkaan l√§hdetty mihink√§√§n, mutta saatte silti muutamia kuvia, koska kerrankin t√§m√§ mun tekem√§ meikki miellytti omaa silm√§√§ ehk√§ enemm√§n kuin se aikainen pinkin ja keltaisen yhdistelm√§ (click!) ūüĎŅ Ensiksi muutamat k√§nnykk√§kuvat ja sitten jos nyt laittaisin muutaman j√§rkk√§rilaadukkaan kuvankin t√§nne.


Tällaiselta näytin tänään töissä, mutta töistä kotiin päästyäni hieman meikkipelleilin ja seuraavanlaiselta näytti lopputulos;


Tadaa! Kokeilin hieman sinisen ja pinkin yhdistelmää ja se osoittautuikin aika mukavan näköiseksi. Lookiin yhdistin vielä tumman huulipunan, koska tummansininen olisi ehkä näyttänyt hieman oudolta ja pinkkiä huulipunaa mulla ei enää edes ole. Kokeilin myös tekoripsiä pitkästä aikaa ja voi vitsit, miksen ole aikoihin käyttänyt niitä?! Näähän oli tosi kivat ja näyttävät, eivätkä tuntuneet yhtään hullummilta. Mutta mitäs mieltä te olette näistä kuvista? Iskeekö tämä väriyhdistelmä enemmän vai se keltaisen ja pinkin yhdistelmä? Tässä vielä parit järkkärikuvat!


Hyv√§√§ tiistaita kaikille ja tsemppi√§ my√∂s loppuviikkoon! ūüėļ Meik√§l√§inen menee torstaina viimeinkin kampaajalle ja viikonloppuna l√§hden taas m√∂kille rentoutumaan ja lukemaan. Toivottavasti saisin tehty√§ t√§nne postauksen m√∂kkikuvista viel√§ ennen kuun vaihdetta... Nyt kumminkin, adios! 

8 comments:

 1. Näytät ihan nukelta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, otan tämän kyllä hyvin suurena kohteliaisuutena! Kiitos<3

   Delete
 2. Ootpa tosi kaunis näissä kuvissa! Tykkään tästä ja siitä kelta-pinkistä meikistä yhtä paljon, joten vaikea sanoa kumpi on parempi! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon<3 Ajattelin tässä joku päivä kokeilla jotain muutakin yhdistelmää, mutta ihana kuulla jos oot tähän mennessä tykännyt näistä molemmista :)

   Delete
 3. Mä ihastelinki jo Instassa tuota meikkiä, kerta kaikkiaan vaan niin kaunis ja upea! <3 Mä tykkään molemmista väreistä niin paljon! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!<3 Ihana kuulla, että tykkäät! Aion kokeilla muitakin väriyhdistelmiä ja esitellä niitä täällä blogin puolella, kunhan vain töiltäni ehdin :)

   Delete
 4. Vau mikä meikki, ihastelin tätä jo instan puolella <3 Sulla on superkauniit kasvot :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, mä ihan punastun! Kiitos, ihana kuulla, että oot tota mieltä<3

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!