June 26, 2017

My Midsummer

Jospa minäkin laittaisin sitten oman korteni kekoon ja julkaisisin muutaman kuvan omasta juhannuksestani. Kuten aiemmassa merkinnässä sanoinkin, lähdettiin torstaina perinteikkäästi maaseudulle tuttujen mökille, missä ollaan vietetty joka ikinen juhannus vuodesta -95 lähtien. Tänäkin vuonna kaikki sujui hyvin, mitä nyt itse sairastuin, mutta tästä ei ole suunta kuin ylöspäin! Aattona oli aluksi mukavan lämmintä ja aurinkoista, mutta iltaa kohden sai ruveta kaivamaan lämpimämpiä vaatteita päälle, ettei jokainen meistä olisi seuraavaksi kipeänä. Onneksi mä uhrauduin kaikkien meidän puolesta :-D Ei vaiskaan, olin jo aiemmin ollut hieman kipeä niin nyt se vasta paheni meren lähellä, kun kuitenkin jossain vaiheessa tuuli aikalailla. 

Perjantaina aamupäivällä käytiin perinteikkäästi saunassa, mikä oli kyllä ihanan virkistävää ja pääsi lämmittelemään ennen tulevaa koitosta. En vaan saa koskaan tarpeekseni puusaunoista! Tiesittekö, että meidänkin omakotitalossa oli ennen puusauna kellarissa, kunnes 2000-luvun alkupuolella äiti sanoi, että nyt täytyy kyllä tehdä asialle jotain, joten sähkösauna it was. Molemmat tosin käyvät mulle, koska sauna on sauna riippumatta siitä, millainen se on. Itse siis ainakin viihdyn enkä valita!

Nyt palataan kuitenkin fiilistelemään mun juhannustani :-)

Tällaiset söpöläiset olivat myös pienellä pikavisiitillä! Takana Vanda ja etuosassa pitkäkarvainen Viri 💙
Minä, Iida ja Santtu taustalla 🙌
Ruuan jälkeiset pienet metsäfiilistelyt Iidan kanssa.
Paikan omistajat olivat rakentaneet kivan ja melkoisen kokoisen laiturin puusaunan lähettyville, joten sieltä oli aivan ihanat näkymät merelle. Saatiin hyvin tanssittua kymmeneltä Robinin Hula Hula -biisin tahdissa ja muutenkin fiilisteltyä elämää ja sen pieniä iloja sekä suruja. En vain saa tarpeekseni maisemista; näistäkin kuvista huokuu rauhallisuus ja levollisuus (vaikka juhannus on suomalaisten keskuudessa kaikkea muuta kuin levollinen ja rauhallinen. Poikkeuksia ehkä löytynee).

Näihin tunnelmiin on hyvä lopetella. Mulla on tänään viikon ensimmäinen vapaapäivä ja seuraava koittaa vasta sunnuntaina, mutta ehkä selviän, kun tiiän, että viikonloppuna näen Emmaa ja ensi viikollakin on jo taas palkkapäivä ja se kauan odotettu Ruisrock! Meillä on myös Emman kanssa pienimuotoisia suunnitelmia syyskuuta varten, mutta niistä vähän myöhemmin lisää! En tosin tiedä ovatko ihmiset niinkään kiinnostuneita tästä nimenomaisesta asiasta täällä blogin puolella, mutta omapahan on blogini ja kirjoitan tänne tasan sitä, mikä on osa mua ja mistä nautin :-) Hyvää viikkoa kaikille 🐝

6 comments:

 1. Eikä miten ihania kuvia! Nii kesäinen tunnelma<3 siellä näyttää olleen huomattavasti paremmat säät kuin täällä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ihana kuulla, että tykkäät<3

   Oi voi :( Säiden puolesta oon tyytyväinen, mutta harmi tietty jos teillä päin ilmat olivat huonot.

   Delete
 2. Sulla on kyllä ollut kivan kuuloinen juhannus! <3 Jotenkin noista viimesistä kuvista huokuu sellainen rauhallisuus ja kauneus :) Mä oon ainakin kiinnostunut kaikista jutuista mitkä liittyy sun elämään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, oli kyllä ihana juhannus jopa säidenkin puolesta! Vaikka lauantaina olikin pientä myrskyä, mutta mitäs pienistä :D Itsekin tykkään tuosta viimeisimmästä kuvasta, eikä sitä olla muokattu ollenkaan.

   Hei kiva kuulla! Aattelinkin että teen jossain vaiheessa postauksen ja avaan koko hommaa teille lukijoille :)

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!