June 4, 2017

Hellää hoivaa hiuksille

Hei kaikki! Tällä kertaa haluan sunnuntain kunniaksi tulla jakamaan teille yhden maailman ihanimman hiustuotemerkin, jonka ansiosta ainakin minä oon saanut omat hiukseni paljon parempaan kuntoon. Kuten monet jo tietävät, mä olen se, joka hamstraa hiustuotteita omiin kaappeihini, unohdan niiden olemassa olon ja loppujen lopuksi mun kaikki kaapit ja hyllyt ovat niin täynnä, että on lähes mahdotonta saada mitään puteleita mahtumaan yhtään mihinkään. Eilenkin töissä karkasi vähän mopo käsistä, mutta mitä vain hiusten hyvinvoinnin eteen! Kyseessä on siis aivan ihana sarja; Lumo Finland 😊 


Lumo Finland on täysin suomalainen, korkealaatuinen hiustenhoitotuote, joita on saatavissa kampaamoliikkeistä. Tästä merkistä jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin ja jos ei tiedä, minkä valitsisi, moisture shampoo ja hoitoaine ovat aina nappivalinta, koska hiukset tarvitsevat kosteutta, oli kyseessä minkälainen hius tahansa. Nämä eivät myöskään sisällä ollenkaan parabeenejä, sulfaatteja, väriaineita tai silikoneja ja ovat sataprosenttisesti vegaanisia. Enkä voi muuta kuin suositella oman kokemukseni mukaan.


Kaikista parasta Lumo Finlandin tuotteissa on se, että nämä ovat tehty ympäristöä ja eläimiä kunnioittaen. Itse en siis ole vegaani, mutta minulle eläimet ja luonto ovat joka tapauksessa tärkeitä asioita ja haluan, että heitä kohdellaan ansaitsemallaan tavalla. Kuten olen sanonut, eläimiä ei tarvitse valmistaa kuolemaan pahimmalla mahdollisella tavalla, eli kiduttamalla.
Alan pikkuhiljaa jättää eläimillä testattuja tuotteita pois, koska koen sen kaikista parhaimmaksi elämänsuunnaksi. Ja mikäli siellä tietokoneruudun toisella puolella on myös sellaisia, jotka jakavat samanlaisen ajattelutavan, suosittelen kokeilemaan tätä sarjaa. Löytyy värihiuksille sopivia tuotteita, hopeashampoota, aurinkotuotteita, kosteuttavia, voluumia antavia sekä rakennepaikkaavia tuotteita. Nuo vihreät putelit sopivat kaikenlaisille hiustyypeille ja niissä on myös ihanan omenainen tuoksu. 


Ei tarvitse olla vegaani pitääkseen tällaisista tuotteista. Voit käyttää kaikenlaisia tuotteita oman mielesi mukaan, mutta halusin silti jakaa tämän merkin teille, koska itse pidän tästä ja olen saanut hiukseni oikeasti parempaan kuntoon. Kaikkien hiuksille nämähän eivät välttämättä sovi, mutta hinta ei ole pilvenpiirtäjien korkeutta hipuvaa, joten jos törmäät näihin joissain kampaamoissa, kokeile ihmeessä! Tuo kosteuttava on oma lempparini tähän mennessä enkä voi tarpeeksi paljon painottaa, että se oikeasti auttaa ja sormetkin menevät paljon helpommin hiusten läpi niiden käytön jälkeen.


Kiinnostuitko? Hyvä! Mä suosittelen sydämeni pohjasta. Nämä ovat tosin hieman vanhempia tuubeja, joista pyritään pääsemään eroon kaikenlaisten kampanijoiden avulla, siksi oonkin hamstrannut näitä omalta työpaikaltani aikamoisen määrän (myös mökille ja ehkä lahjaksikin). Ulkokuori on muuttunut jonkin verran, mutta vaikutus ja ainesosat ovat täysin samat niin kuin näissä tuubeissa olevilla aineilla. Lopuksi teille vielä todiste, etten valehtele ja hei, käykää ihmeessä tsekkaamassa heidän nettisivunsa! Linkin löydätte tekstin yläosasta 😊


Toivottavasti mahdollisimman monelle tuli sellainen olo, että näitä voisi joskus kokeillakin! Itselleni tämä tuli täysin uutena tuotteena huhtikuun alussa, mutta oon tyytyväinen, että meidän liikkeestämme näitä ainakin löytyy. En ole tehnyt tätä yhteistyönä Lumo Finlandin kanssa, vaan ihan omasta vapaasta tahdostani tulin jakamaan tietoa tästä niin vallan ihanasta tuotteesta. Hyvää sunnuntaita kaikille ja tsemppiä alkavaan viikkoon!

8 comments:

 1. Kuulostaapa hyvältä merkiltä :) Pelkästään jo nuo pullot ovat super söpöjä ♥ Mun pitäisi panostaa niin paljon enemmän hiusten hoitoon, yleensä käytän vain kaikkia markettituotteita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne tosiaankin ovat aivan ihania! <3 Kannattaa ehdottomasti kokeilla, nuo kosteuttavat tuotteet ovat ihan 5/5 ja voisivat tehdä hyvää sun hiuksille, jos koet, että ne on jonkin verran huonossa kunnossa!

   Delete
 2. Mun on varmaan pakko käydä tutustumassa noihin heti, kun taloudellinen tilanne sen sallii! :D Mulla on omasta takaa tukkaa tosi (siis TOSI) runsaasti ja ois kyllä kiva, jos se sais kerranki arvoisensa kohtelun. :'D toi vegaanius on tosi iso plussa, ja sulfaatittomuus säästää pitkän pennin kun ei tarvitsis olla erikseen ostamassa pidennyksille sopivaa shampoota. Ovatko nää Lumon tuotteet millaisella hintahaarukalla? En uskalla kampaamoliikkeistä lähteä katselemaan, paikallisissa liikkeissä ollaan sen verran tyrkkyjä että lähtisin sieltä mukanani repullinen tavaraa kun en uskalla sanoa ei XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis nyt on sellainen kampanja menossa, että 3 kpl/10e! Se on ihan yleinen kampanja niissä liikkeissä, joissa noita myydään, koska noista vanhoista tuubeista halutaan tosiaankin päästä eroon. Meidän liikkeessä myös nuo uudet pullot on nyt vielä 9,90e, mutta normaalisti ne taitavat olla vain 12,90e! ^^

   Delete
 3. Tämä postaus kyllä herätti mun mielenkiinnon! Ja tottakai kun olet kampaaja, niin uskoo vielä paremmin, että on varmasti hyvä tuote kyseessä :) Harmi vaan, että jos oikein katsoin niin noita ei pk-seudulta saa? :/ Mutta eiköhän noita tännekkin jossain vaiheessa saa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, mä suosittelen käsi sydämellä! :) Ai, eikö muka saa? Aika kurja juttu! Mutta uskon, että ne leviävät pikkuhiljaa ympäri Suomea, sen verran uusi ja mielenkiintoinen tuote kuitenkin on kyseessä.

   Delete
 4. Oii en ookaan koskaan aikasemmin näistä kuullukaan! Pitääpä kokeilla kun omat hiukset on jo aika karseessa kuosissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että kiinnostuit! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, en voi muuta kuin suositella *_*

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!