May 8, 2017

saturday's theme was RED

Heippa ja hyvää toukokuun alkua kaikille!

Oon ollut nyt pienoisen hiljaisuuden vallassa jonkin aikaa, mutta siihen on ihan syynsä; rankka vappu, kiireitä töissä ja viime viikonloppuiset (aikaiset) synttäripippalot, joita juhlittiin pienellä porukalla. En sen enempää rupea näistä kinkereistä tarinoimaan, mutta sen sanon, etten muista, milloin olisin viimeksi ollut niin kauheassa kunnossa ja oksennellut jopa baarin lattialle... Mansikkalikööri teki vissiin tehtävänsä. Omalla tavallani häpeän loppuillan sekoiluani, mutta mitäpä tuosta - elämme vain kerran ja silloin kumminkin juhlittiin mun vanhentumistani, joten annoin mennä täysii!

Ajattelin nyt kuitenkin julkaista mun lauantain lookkiani! Kasvokuvia tosin vaan. Mä olin päättänyt, että pidetään jokin teema, vaihtoehdot olivat a) smart casual, b) bändipaita, c) 2000-luvun alku ja kaikki ne kamalat vaatteet sekä d) jokin väri. Annoin kaikille luvan valita jonkun noista teemoista ja itse yhdistin kaksi teemaa; bändipaita- sekä väriteeman! 



Oon tosi tyytyväinen omaan lookkiini ja jos laitan oman kehun haisemaan niin en voi sanoa kuin, että onnistuin kerrankin tosi hyvin luomivärin kanssa! En yleensä tykkää laittaa alaluomelle mitään, mutta nyt päätin tehdä niin, koska totesin sen näyttävän hyvältä, kun sitä punaista vähän valahti sinne ensialkuun vahingossa :D the GazettEn 15-vuotiskeikalta ostettu paitakin pääsi toisen kerran käyttöön, kun oli bändipaitateema kumminkin voimassa! Mutta mitäpäs te tykkäätte mun hieman punaisesta viikonloppulookistani? :-)

Mulla on tää viikko tosi kiireinen, koska mulla on ainoastaan yksi vapaapäivä ja sekin on 10.5 eli keskiviikkona mun synttäreitten takia. Muuten oon joka päivä töissä, jopa sunnuntaina... Eli hyvää äitienpäivää vaan, hyvä kun pääsen kunnolla edes onnittelemaan omaa äitiäni. Ja nyt kun katoin ikkunasta ulos niin tuolla sataa lunta... Niin mikä ilmastonmuutos? Ehkä nyt ihmiset alkais vihdoinkin uskoa siihen.

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

10 comments:

 1. Uuh mikä meikki! Sulle sopii punanen tosi hyvin ♥

  ReplyDelete
 2. Kaunis meikki ja kaunis sinä <3 Välillä on hyvä irrotella ;) Mäkään en oo äitienpäivää äitini kanssa, mutta se on kuitenkin vain yksi päivä kun muuten voi aina nähdä äitiä ja viettää aikaa <3 Kyllä vähän harmittaa kun odottelee jo kesäkelejä niin sataa lunta :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ääk, kiitos tuhannesti kehuista!<3

   Oot kyllä oikeassa, onneksi äiti on mulle joka ikinen päivä tärkeä eikä ainoastaan nyt äitienpäivänä :) Ja no älä! Kunpa ne lämpimät säät nyt vain tulisivat koko maahan :/ Niitä on tässä odoteltukin jo ties kuinka kauan...

   Delete
 3. Vau miten punaista! Ihan todella upeen näkönen nainen oot. Musta räväkän punainen tukka on jotenkin ihanan rohkee veto jostain syystä, vaikka kovin monella sellaiset onkin. Että en voi kun ihailla hei ja siis tuo punainen meikki tuon tukan rinnalla, vautsi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis voi vitsit! Aloin melkein itkeä, kun luin myös sun kommentin! En voi muuta sanoa kuin kiittää ihan sydämeni pohjasta<3 Tällaisia kommentteja on ihana saada aina välillä.

   Tsekkasin muuten sun blogia tälleen pintapuolisesti, mutta oli visuaalisesti niin kiva niin päätin ryhtyä lukijaksi :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!