April 26, 2017

vapaapäivän asua ja uusi ihana takki

Aloha kaikki! Pitkästä aikaa päätin ladata oikein kunnolla omia akkujani ja ryhtyä kirjoittelemaan postausta. Viimeaikoina mun elämä on koostunut lähinnä töistä ja pienoisesta uupumuksesta, mutta tänään mulla on se kauan odotettu ja kaivattu vapaapäivä! Tavallaan on ollut vaikeaa olla paikoillaan, mutta ehkä loppuillan jaksan vain olla. Ajattelin nyt kuitenkin esitellä mun tän päivän asukokonaisuuttani, mikä yllä on tullut tehtyä tänään vähän yhtä sun toista. Myöhemmin tällä viikolla ajattelin myös julkaista pienen my day -postauksen tästä päivästä :-) En ookaan aikoihin sellaista väsännyt!

shirt Blackmoral DIY jeans H&M fishnet stockings WEGO (Japan) 

Onpas outoa nähdä mun päälläni vaaleat farkut! Meinasin heittää nää jokin aika sitten pois, kun tuntui, että vievät turhaa tilaa vaatekaapista, mutta onneksi keksin tavan tehdä näistä hieman kivemmat omaan makuun! En oo mikään paras repimään farkkuja kivan näköisiksi, joten tuo saa luvan kelvata :-D Noita sukkiksiakin on tullut käytettyä, ilmat tosin eivät ole kauheasti suosineet mitään vähänkään paljastavampaa asua... On nimittäin niin kylmä koko ajan ja tuntuu, että tässä pienen ajan sisällä ollaan koettu kaikki neljä vuoden aikaa. Tervetuloa Suomen kevääseen! Mutta pitäpäs sanotte asusta? Tuo keikkapaita on aivan ihanaa materiaalia btw!Sunnuntaina käväisin myös nopeasti suosikkikirpparillani, ajatuksena ei ollut oikeastaan etsiä tai ostaa mitään sen kummempaa, kun tilikin huutaa tyhjyyttään, mutta melkein heti, kun astuin sisään, koin rakkautta ensisilmäyksellä. Mä nimittäin löysin sen, mitä oon jo muutaman vuoden ajan etsinyt!


Eli toisin sanoen uuden ihanan kevät- ja syystakin! ♥♥♥ Tuon tyyppistä takkia oon metsästänyt melko kauan ja olin jo luopua toivosta. En siis ole sellainen, että haluaisin ostaa takkeja liian kalliilla (kengät ovat sitten taas ihan eri asia, halpoja en harvemmin ostakaan), mutta tämä ihanuus maksoikin vaivaiset 5e! Siis, tää oli niin hyvässä kunnossa, että ihmettelin, kun ei ole muille kelvannut. Koko on 42, mutta ainakin alle mahtuu hieman paksumpi neule tai villapaita sitten kylmemmillä säillä. Tää on samaan aikaan ihanan tyttömäinen sekä naisellinen, fiini mutta käytännöllinen! Kertokaapa siis mielipiteenne! Parempia kuvia odottelessa.

Kohta on vappu ja meikäläisen työviikko päättyy lauantaina. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Iidan ja Santun luo istumaan rauhallista iltaa parin muunkin kaverin kanssa. 6.5 on kumminkin mun synttärit niin päätettiin ottaa hieman rauhallisemmin tällä kertaa. Mitä suunnitelmia teillä on vapuksi? Hyvää loppuviikkoa kaikille!


4 comments:

 1. Tykkään älyttömästi tuosta t-paidasta! Itsellä vappu menee ihan vaan kotona vapaapäivistä nauttien! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se onkin niin ihana ja ihan paras vaate päällä! Kiva kuulla, että säkin tykkäät :)

   Kuulostaa silti ihan hyvältä, vaikkei olekaan mitään sen suurempia häppeninkejä. Välillä voi rentoutuakin!

   Delete
 2. Siistit nuo farkut yhdistettynä verkkosukkiksiin <3 Pitäisi itsekkin joskus kokeilla vastaavaa tyyliä :) Muistan kun joskus teininä pidin usein verkkosukkiksia ja nyt niistä on tullut ihan muotia haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!<3 Kannattaa ehdottomasti kokeilla, tää on jotenkin niin kivan räväkkä :) Mä sitten taas inhosin verkkosukkiksia pienempänä, mutta nyt oon taas rakastunut niihin... Heheh :D

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!