March 21, 2017

✧ home sweet? home ✧


Hei taas! 

Onko kukaan kaivannut mua tai kenties mun kommenttejani? Hahah. Palasin tosiaan eilen takaisin Suomeen, mutta en tiiä onko tää niinkään hyvä vai huono juttu. Olo oli niin tyhjä, kun lähdin Japaniin, siellä ollessa elämä oli ihanaa ja otin vastaan kaikki uuden maailman elämykset, ihastukset ja kauhistukset ja nyt kun olen takaisin kotona, olo tuntuu jälleen kerran niin tyhjältä. Olihan mulla ikävä mun vanhempiani ja Sessiä, mutta ei oikeastaan mitään muuta, niin karulta kuin se ehkä kuulostaakin. Hassua ajatella, miten matka toiseen maahan avartaa ja saa miettimään, että ehkä joka ikinen asia, joka tapahtui ennen matkaa, tapahtui syystä. 

Niin kuin moni ehkä saattoi arvata mun eräästä blogimerkinnästäni, tästä eteenpäin meikäläinen onkin sinkku. Nimittäin mulle ja Henelle tuli ero, joka tuli mulle aivan helvetin suurena yllätyksenä. En halua pitää tätä salaisuutena, koska minä en tätä halunnut enkä osannut odottaa ollenkaan. Ennen Japanin matkaa olin jo pidemmän aikaa tuntenut oloni täysin paskaksi, mutta nyt uudet tuulet puhaltaa ja päätin, etten anna tämän tilanteen masentaa mua niin paljon kuin se aiemmin jo ehti tehdä. Mä en kykene enkä enää edes halua olla Henen ystävä, vaikka tuntuukin pahalta sanoa noin ja heittää niin monena vuonna tapahtuneet hyvät jutut menemään. Mutta niin se vain menee. Jos hän olisi hoitanut tilanteen aivan toisella tavalla, mä voisin ehkä jopa harkita ystävinä pysymistä, mutta tällä hetkellä se tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Enkä halua kuulla hyssytyksiä ja voivotteluja tästä, mä käyn tätä vieläkin läpi itse, mutta jos haluatte mitenkään parantaa mun mieltäni, jatkakaa toki blogin lukemista ja kommentoimista

Tosiaan, Tokio oli kyllä aivan kuin toisesta maailmasta. Siellä oli niin paljon kaikkea hyvää enkä oikeastaan kokenut kauhistuksia sen pahemmin. Japani antoi mulle niin paljon, vaikka tiedän, etten koskaan tuu näkemään tai kokemaan tästä maasta täysin kaikkea. Joka tapauksessa, koen olevani ikuisesti inspiroitunut tästä matkasta 🙌 Todennäköisesti on tulossa pieniä kuvapostauksia silloin tällöin, mutta nyt saatte tyytyä näihin! Rupean tänään myös käymään läpi teidän blogejanne ja ehkä käyn jopa kommentoimassa. Mulla onkin varmasti tosi paljon läpikäytävää! 

Summa summarum, on aika tyhjää olla kotona, mutta Tokio kutsuu todennäköisesti myös ensi vuonna. Sinne jäi mun sydän enkä sitä välttämättä sieltä ikinä ota takaisin, jotta pääsisin käymään siellä mahdollisimman monta kertaa vielä. 


Siinäpä reissun kohokohtia, joita pystyi seuraamaan myös mun Instagramistani. En vain saa tarpeekseni näistä kuvista. Oon niin onnellinen, että sain otettua niin paljon kuvia, joita katsellessa tulee aina hyvä mieli. Seuraavaa reissua suunnitellessa! Täytyy vain saada matkakassaa taas kerättyä. Joka tapauksessa, oon elossa ja voin ihan hyvin, vaikka sairastuinkin viimeisen viikon puolivälissä kauheaan flunssaan. Mutta eiköhän se tästä jossain vaiheessa! 

8 comments:

 1. Ihan huikeeta, että pääsit vihdoin toteuttaa sun suuren unelman! Ja tosi mahtavaa, että reissu oli onnistunut. :) Mä oon haikeudella katsellut sun reissukuvia instagramista, Japaniin on kyllä aivan pakko munkin päästä käymään vielä joku päivä!

  Tosi harmi, että kävi niin ikävästi just ennen reissua. Paljon jaksamisia ja halauksia, kyllä elämä voittaa aina lopulta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!<3 Oon itsekin niin onnellinen, että uskalsin viimeinkin ottaa ja lähteä, vaikka se tarkoittikin sitä, että tällä hetkellä pankkitili huutaa tyhjää. Silti - jos en olisi lähtenyt, olisin jäänyt kotiin märehtimään mun ja Henen eroa liian pitkäksi aikaa. Nyt on ainakin hieman helpompi olla, kun pääsi kauas Suomesta. Tuntuu kuin kotiin palasi uusi minä, koska, jos nyt rehellisiä ollaan, mua hymyilyttää nyt - aivan saatanasti.

   Toivottavasti säkin pääsisit käymään Japanissa joskus! Se on kaiken sen rahan palamisen arvoista<3

   Delete
 2. Mulla ainakin on ollut ikävä sun blogia, haha! Tervetuloa takaisin! ♡

  Vaikka on ikävää kuulla, että sulle ja Henelle tuli ero, on silti hienoa, että pystyit siitä huolimatta nauttimaan reissusta! Oon niin suolasena katellu sun kuvia jo Instagraminkin puolelta, jospa vielä itsekin joku kerta... Vietittekö koko reissun ihan vaan Tokiossa, vai kävittekö kiertelemässä muuallakin? :D Entä ajattelitko seuraavalla reissulla käydä, jos et nyt käynyt? Tosi monet, joiden Japaninmatkoja oon seurannut blogeista ja muualta somesta ovat tuntuneet tekevän niin, että viettävät osan matkasta Tokiossa ja osan matkasta jossain muualla, tullen Japaniin ja lähtien sieltä eri lentokentiltä. Itse ainakin haluaisin tälläistä kokeilla jossain vaiheessa! Entäpä keikka, oliko siellä paljon kansainvälistä yleisöä vai täyttyikö katsomo teistä ja japanilaisista faneista? :'D Mulla on ihan kamalasti kysymyksiä, sori. ^^'

  Oon ite ajatellut lähteväni Japaniin 2022, kun Dirut täyttää 25 vuotta! Oisitko mahdollisesti tekemässä postausta siitä, kuinka selviytyä turistina Tokiossa? Onko kielimuuri kuinka suuri, ja kuinka siitä pärjää? Mun tuoreimmat tiedot kaikesta Japanissa reissaamiseen liittyvästä on vuodelta 2013, enkä tiedä miten paljon siellä on asiat muuttuneet neljässä vuodessa vai onko ollenkaan. :'D Ja hei jos oot tekemässä isompaa postausta reissusta, sitäkin katselisin mielelläni!

  Kuitenkin, tervetuloa kotiin! ♡ Ihanan, pitkän reissun jälkeensä jättämä tyhjyys ei koskaan täysin täyty, eikä siihin ole muuta parannuskeinoa kuin uusi reissu! Nyt sulla on aikaa ja mahdollisuus tehdä paljon töitä ja säästää rahaa, että pääset pian uudestaan matkaan! ♡ (Älä polta itteäs loppuun!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kuulla! Kiitos paljon<3

   Päätin, että kun astun Naritan lentokentälle, jätän jälkeeni ja Finnairin koneeseen kaiken sen paskan, jonka Hene mulle aiheutti. En koe edes huonoa omaatuntoa, kun puhun näin avoimesti siitä, miten hän hoiti koko homman. Reissu oli aivan mahtava enkä millään malta odottaa, että pääsen takaisin! Toivottavasti säkin pääsisit käymään Japanissa joskus :> Niin kuin aiemmin sanoinkin tuossa ylemmässä vastauksessani, se on kaiken sen rahan palamisen arvoista<3 Ajattelin nyt myös vastata sun kysymyksiin silleen pintapuolisesti, mutta teen syvempiä postauksia näistä asioista sitten myöhemmin!

   Me oltiin koko ajan vain Tokiossa, mutta kierreltiin aika paljon siellä sun täällä. Kahdessa viikossa ei ehditty edes kunnolla käymään läpi Tokiota, joten ajateltiin sitten tulevaisuudessa käydä jossain muualla sitten Tokion lisäksi :> Itseäni kiinnostaisi kovasti Hiroshima, Osaka, Kioto ja Sapporo!

   Keikka oli aivan mahtava ja siellä oli kyllä tällä kertaa todella paljon kansainvälistä yleisöä! Olihan 15-vuotiskeikka aika suuri juttu niin en yhtään ihmettele, että keikka oli loppuunmyyty ja että niin monet tulivat Japaniin juuri sitä varten. Omankin reissun pääpointti oli tuo keikka, mutta onneksi sain seuraa niin matkasta kehkeytyi pidempi.

   Voin ehdottomasti tehdä tuollaisen niin sanotun pienen selviytymispostauksen! Sormet syhyää jo, joten ehkä saan tehtyä sen tässä tämän viikon aikana jopa :> Itse en osaa kuin muutaman hassun sanan sieltä sun täältä, mutta ymmärrys oli hieman parempi. Siellä pärjää kuitenkin ihan hyvin englannilla. Mutta lupaan kertoa enemmän tästä tulevissa postauksissa!

   Kiitos paljon!<3 On jotenkin ihan kiva olla kotona, mutta todellisuudessa olisin voinut vaikka jäädäkin Tokioon :<

   Delete
 3. Kaipailinkin jo sua takaisin blogin äärelle ja kertomaan tosta matkasta :) Oli niin kiva seurailla Instasta miten teidän reissu sujuu :) Ihan huippua, että pääsit toteuttamaan sun unelman ♥ Harmi vain, että olit niin surullinen ennen matkaa ja nytkin on tyhjä olo :( Paljon tsemppiä sinne<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kiva kuulla, että mua ollaan kaivattu!<3 Nyt tuntuu jo paljon paremmalta, vaikka kyllähän se erosta ylipääseminen vie aikansa. Tällä hetkellä meikäläinen kuitenkin hymyilee ja mietin, että kukaan ei voi tätä viedä pois multa. Ei edes Hene. Kiitos tsempeistä<3

   Delete
 4. Mä oon ainakin kaipaillut sun blogia ja kommentteja<3 Hienoa kun pääsit toteuttaaan sun unelman! Oli kiva seurata sun matkaa Instassa, upeita kuvia otit reissusta:) Japani varmasti auttoi kaikessa surussa, matkustelu yleensä auttaa. Tsemppiä!<3,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla!<3 Kiitos paljon :) Oon itsekin todella onnellinen ja tyytyväinen ottamiini kuviin. Ajattelin kyllä tehdä Instagramiinkin throwbackeja, kunhan ehdin ja saan aikaiseksi! Kiitos vielä tsempeistä<3

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!