February 5, 2017

Kuinka ylläpidän punaista väriä?

Ajattelin nyt viimeinkin tehdä tällaisen postauksen, jossa kerron vähän, kuinka itse ylläpidän tätä väriä mun päässäni. Pakko myöntää, että välillä sitä ei aina edes jaksa välittää, miltä oma pärstä näyttää mut kyllä sitä pidemmän päälle alkaa ärsyttää, kun väri vain haalistuu haalistumistaan. Oon kokeillut kaikenlaisia maskeja mut mikään ei oo ollut samanlainen kuin tää merkki, jota nyt oon tottunut käyttämään; ColorGloss.

Tätä merkkiä voisin suositella enemmän kuin suurella lämmöllä. Mulla on siinä mielessä hassu tukka, että muut maskit ovat harvemmin pysyneet mun päässä paria pesukertaa pidempään, mutta tää on jotain niin ihmeellistä, että tää pysyy, eikä haalistu kauhean helpolla! Tän kanssa saa aikaan todella ihanaa kiiltoa ja tyvikasvukin peittyy mukavasti - vaikka maskit yleensä eivät siihen pysty. Mulla tosin on niin vaaleat hiukset luonnostaan, että tyvi peittyi hyvin. Mulla ei nyt oo lähtötilanteesta kuvaa, mutta kuvitelkaa sellainen erittäin haalistunut "punainen" sävy, joka ei ees näytä punaiselta vaan lähinnä epämuodostuneelta ruskealta. Ja tätä maskia voi laittaa ihan pelkästään tai sitten hoitoaineen joukkoon; molemmat tavat käyvät hyvin! 

Se kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tää väri on melko tujun tuoksuista ja jää aika hyvin ihoon kiinni. Senpä vuoksi kannattaa varautua muovikäsineillä. Tässä tavarat, joita itse aina tarvitsen tällaisen operaation yhteydessä;

Jokin alusta (itse käytän muovipusseja, koska niitä multa löytyy rutkasti...), muovikäsineet, itse maski, sekoituskippo sekä sivellin! Näin pääset hyvin alkuun. Myös kannattaa ottaa esille tuotteita, joita tykkää käyttää hiuksissaan. Itse en siis yleensä laita hoitoaineen joukkoon maskia, koska tykkään antaa sen vaikuttaa päässäni sen 15-25 minuuttia. Silloin lopputulos näyttää syvemmältä ja saa enemmän kiiltoakin, näin oon omalla kohdallani huomannut :-) 

Muistakaa pestä ensin hiukset puhtaiksi ja pyyhekuivata ne (EI kuivausta föönilla!). Kun väri on puristettu kippoon, sitä kannattaa sekoittaa huolella, että se vähän "vaahtoaa". Sitten vain varovasti levittelemään ensin tyveen ja hiusrajoille (muistakaa olla tarkkana, väri siis ihan oikeasti jää HYVIN kiinni ihoon!) ja sitten pituuksille. Väriä suositellaan pidettävän hiuksissa vähintään sen 15 minuuttia ennen sen huuhtomista pois. Mitä kauemmin pitää, sen paremmalta lopputulos (imo) näyttää. Muistakaa huuhtoa huolellisesti lämpimällä vedellä!

Mulla lopputulos näytti tältä;

Tyvi ainakin peittyi ja tukka näyttää nyt siltä kuin se olisi juuri värjätty! Tää merkki on mun mielestä ihan huippuhyvä, eikä tarvitse miettiä sitä, että koska koko on liian pieni, tuo määrä riittää vain korkeintaan pariin kertaan. Suosittelen tätä itse nimenomaan siksi, että tämä on riittoisa tuote ja sitä kannattaa käyttää tasaisin väliajoin, ettei nimenomaan tule riskiä käyttää koko putelia kerralla. 

ColorGlossilta löytyy paljon muitakin todella hyviä värejä, kannattaa ehdottomasti ottaa enemmän selvää - oon varma, että jokaiselle löytyy sellainen väri, jota kokee tarvitsevansa :-) Lopuksi vielä tuotteet, jotka laitoin omaan päähäni hiusten huuhtomisen jälkeen;

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze / GOLDWELL StyleSign Just Smooth 1

GOLDWELLin tuotetta laitoin ensin. Se silottaa hiuksia mukavasti antaen niille ihanan pehmeän tunteen sekä lisää kiiltoa. Se myös auttaa vähentämään hiusten katkeilua, suosittelen kovasti! Voi käyttää aamuin illoin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Bonacuren tuotetta kannattaa viedä pyyhekuivattuihin hiuksiin ja sen jälkeen voi muotoilla miten itse haluaa. Suosittelen myös tätä, koska tää on tarkoitettu nimenomaan värjätyille hiuksille :-)

Tässäpä mun suositukset! Hyvää sunnuntaita kaikille! 

12 comments:

 1. Hitto kun ei enää itsellä ole punaisia hiuksia, olisin heti laittanut kokeiluun! Mulla on joskus teininä (ja nyt viime talvena) käynyt punaisen värin seurana päässä oikeastaan kaikki colormaskit edesmenneestä Sunsilkin Passionate Redistä Biozellin Chili Pepperiin, mutta millään sitä väriä ei oikein saanut pysymään, vaan se muuttui aina parissa pesussa sellaiseksi kulahtaneeksi ruskeaksi. Tosin mulla on kokemusta vain kaupan väreistä, suoravärin kanssa en oo koskaan kokeillut kun mun tukassa aikanaan Crazycolorin Fire Red oli laimentamattomana hattarapinkki ja päädyin värjäämään sen samalta istumalta ruskeaksi... Laitanpa muistiin tän, jos punainen vielä joskus päähäni eksyy, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti laittaa tää muistiin! Useimmissa maskeissa on juurikin se ongelma, ettei se välttämättä jää niin hyvin hiukseen kiinni ja sitten se lähtee ikävästi haalistumaan juurikin sellaiseksi epämiellyttävän ruskeaksi. Tämä on kyllä erilainen, mun työkaveritkin ovat käyttäneet näitä ja tää merkki saa heiltäkin paljon kehuja :) Oon kokeillut muutamaa väriä ColorGlossilta ja molemmat ovat pysyneet ihan mukavasti. Tää rubiininpunainen on kyllä mun tuleva lemppari, nimittäin tää kirkkaus on jotain niin ihanaa!

   Delete
 2. Tuota tuotetta on pakko kokeilla! :) Sun hiukset näyttää nimettäin niin upeilta <3 Mulla pysyy ihan perus maskitkin monta pesua, mutta kyllä sen huomaa ettei ole enää niin kirkas. Mistä voisin ostaa tuota maskia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti testata! Mä en tiedä, mutta kannattaa käydä kyselemässä ihan joistain parturi-kampaamoliikkeistä! Hiustalo-nimisistä kampaamoista saattaisi löytyä nimittäin meillä on ainakin töissä juurikin tätä merkkiä :)

   Delete
 3. Vau miten upeen sävynen tukka!♥ Sopii sulle älyttömän hyvin :)

  ReplyDelete
 4. Tää oli tosi hyvä postaus, oon nimittäin metsästänyt vaikka kuinka kauan jotain väriä/sävytettä, joka oikeasti värjäisikin tän mun tukan :D Mun hiukset on ihan muutaman pesun jälkeen jo kaikkea muuta kuin punaiset, ärsyttää :( Joten testiin lähtee, kiitos vinkistä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh yeah! Onneksi tämä postaus oli joillekin avuksi :) Sitten kun kokeilet niin olisi kiva kuulla sun mielipide tästä sävytteestä! Ja nähdä lopputulos, totta kai. Olepa hyvä!<3

   Delete
 5. Hyvin tehty postaus ja upea väri! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Muistelinkin, et olit kirjottanut tällasen postauksen! Nyt tiiän mitä ostan punahiuksiselle siskolleni joululahjaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonni, hyvä jos tää postaus antoi jotain ideaa! :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!