December 20, 2016

Yllätystuliaiset iskältä

Isi käväisi tuossa laivalla muutama viikko sitten työporukkansa kanssa ja kysyi haluaisinko jotain tuliaisiksi. En oikein osannut sanoa mitään tiettyä, joten pyysin jotain mahdollisimman halpaa ripsaria, mielellään jotain, jota ei ole testattu eläimillä, mutta noh, sainkin jotain, mitä en osannut edes odottaa! Ripsari kyllä tuli, mutta sellaiselta merkiltä, jota en ole koskaan edes kuvitellut ostavani sen korkean hinnan vuoksi :D

 Chanel Inimitable Waterproof 10 Noir
 Sensai 38°C Eyelash Base

Tuollaiset tuliaiset tuli! Sensain eyelash base tuli aivan täysin yllätyksenä, mutta sitäkin positiivisempana :D Oli pakko heti googlettaa, miten tuota oikein käytetään; tuota laitetaan siis ennen ripsiväriä ja se saa ripset pysymään mukavasti paikoillaan sekä tekee niistä tuuheammat ja pidemmän näköiset. Yleensä, kun meikäläinen laittaa ripsaria ilman mitään ns. pohjustusainetta, ripset menevät aivan sikinsokin ja välillä silmiäkin alkaa ahdistaa, kun mikään ei mene niin kuin Strömsössä. Nyt mun ripset tosiaan näyttävät ihan hyviltä, ite oon ainakin ihan hirveen tyytyväinen tohon Sensaihin :-)

Tässä vähän kuvia mun ripsistä ennen ja jälkeen;

Kyllä eron huomaa aika helposti! Suosittelen kokeilemaan, mikäli siltä tuntuu :-) 

Oon tässä kirjoittamassa paria muutakin postausta, jotka tulevat tänne ajastettuina, mutta tänään ajattelin loppuillan katsoa animea, syödä jotain hyvää ja röhnöttää sängyssä, koska naistenvaivojen vuoksi tänään on lupa olla tekemättä mitään. Huomenna sitten taas lähden kaupungille Heliä näkemään. Adios ja nähdään tulevien postauksen merkeissä! 

4 comments:

 1. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä tuotteelta toi sensai :) Tollanen tulis tarpeeseen mullakin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se kyllä on! Kannattaa katsoa jos löytyy esimerkiksi laivalta, saattaa olla halvempaa kuin täällä maissa :)

   Delete
 2. Vaikuttaa kyllä hyvältä ripsarilta! :) Ainakin sun ripsiin sopii hyvin! Ihana saada tuollainen yllätys <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä tää kyllä on! En oo ikinä edes ajatellut ostavani Chanelilta mitään hinnan takia, mutta tällaiset yllärit ovat totisesti todella kivoja :)

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!