December 22, 2016

Uudet perheenjäsenet

Heipsun! Ihmiset varmaan tietänevät, että meikäläinen on oikea kenkähullu. Saatan ostaa toisinaan hyvinkin kalliit kengät, olla käyttämättä niitä kertaakaan enkä tunne yhtään huonoa omaatuntoa siitä - vaikka ehkä pitäisi. Näitä yksilöitä en tosin ostanut itse, vaan sain ne yllätys yllätys Iidalta (kunhan joskus maksan hänelle jotain takaisin), koska hän koki, ettei käyttäisi näitä enää. Eli siis, meikäläinen sai viimeinkin ensimmäiset litansa oman kenkäkokoelmansa joukkoon!

Tadaa!   

Aika monet ovat blogeissaan todenneet, että Jeffrey Campbellien litojen aikakausi on jo ohitse, mutta itse oon kyllä täysin eri mieltä! Mun mielestä ne saadaan edelleen sopimaan ja näyttämään hyviltä joissain asukokonaisuuksissa. En ole koskaan oikeastaan pitänyt niistä vähän erikoisemmista litoista; mustat ovat näppärät ja kivan yksinkertaset! Ja nämä ajattelin laittaa jalkaan 30.12, kun mennään juhlistamaan mummin synttäreitä vähän isommalla porukalla. Saa nähdä, millainen asukokonaisuus tulee tosiaankin olemaan :-) Meikäläinen ainakin diggailee näistä vielä, mitenkäs te muut?

Nähdään seuraavan postauksen merkeissä! :>

4 comments:

 1. Ää, tykkään ihan sikana! Meiltäkin löytyy kahet Campbellit, yhet meille kummallekin, mut itellä on vaan jäänyt käyttämättä kun on niin ikävät jalassa... :/ Eihän se kengän vika oo, mulla on vaan tyhmän mallinen jalka, mut Nannalla on sen pari ihan jatkuvassa käytössä! Etenkin erikoisemmat printit on kyllä tosi kiva piristys vähän arkisempiinkin asukokonaisuuksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi :( Noi on kyllä sellaiset kengät, että joko niillä on hyvä olla tai sitten ne ei sovi jalkaan ollenkaan. Itselläni ei onneksi oo ongelmaa niiden kanssa, vaikka mullakin on tosi vammasen mallinen jalka XD Mä en niinkään tykkää erikoisista printeistä, mutta ei se väärin oo tykätä myös sellaisista!

   Delete
 2. Onpa hienon näköiset kengät! :) Mä muistan kyllä kun noi oli vielä suositumpia, mutta itse en välitä onko joku in vai ei :D Ihan sama, kunhan itse tykkää. Tuollaisilla mä en kyllä osaisi kävellä, mutta sopii varmasti sulle hyvin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkään en välitä siitä, onko joku juttu valtavirran mukaan in vai out. Jos itse tykkään niin se on tärkeintä, eikä muiden mielipiteillä pitäisi olla kuitenkaan liikaa painoarvoa näissä asioissa :) Kiitos, toivotaan, että saisin otettua jotain kivaa asukokonaisuuskuvaa näiden kanssa! <3

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!