December 9, 2016

✧ new hair ✧

Heippa! Kävin eilen luottokampaajani luona, koska edellinen tukka alkoi tympiä (oli ihan kamala juurikasvu ja värikin oli niin haalistunu...) ja halusin saada tän joulukuntoon! Ja kyllä, aivan kirjaimellisesti joulukuntoon :D Vaihdettiin nimittäin takaisin oikein kunnon paloauton punaiseen, jota oonkin jo jonkun aikaa kaivannut. Tää on ihanaihanaihanaViimekerrallahan mulle laitettiin sitä samaa väriä kuin heinäkuussakin mut nyt päätettiin tehdä vaalennuspesu, jotta saataisiin pakkautunut tumma väri hieman haaleammaksi, ja lopputulos on just semmonen ku mitä mä ite toivoinkin! Tuntuu jotenkin kivalta olla taas paloauto eli oikein kunnon väripilkku tuolla ihmismassan seassa (eikä sillä, löytyy muiltakin kaikkia kivoja ja kirkkaita värejä, jotka erottuu joukosta!) :-) Mutta nyt mennään kuviin, olkaapa hyvät!Tässä on mun tukka vaalennuspesun jälkeen! Aika kivasti lähti sitä tummaa väriä pois. Lopputuloksesta tuli kyllä niin kirkas, ettei meikällä aikoihin oo samaa nähty :D

Tässä vähän selfiepelleilyä, kun väri oltiin saatu laitettua päähän. Näytänpä pieneltä tässä oikeanpuolimmaisessa, hah!

 Tadaa

Vasemmanpuoleinen näyttää sen vuoksi erilaiselta, koska mulla oli kontrastina tuo vähän saman värinen paita, joka söi värin kirkkautta ja näyttävyyttä pois. Tietenkin oikeaa puolta on vähän kirkastettu, mutta aa meikä on kyl ihan tosi tyytyväinen! Mitä mieltä te ootte; onko tää kirkkaampi punainen se mun juttu? :> Lopuksi teille vielä muutamat kuvat, kun olin eilen kans Iidan luona ni sysäsin kameran hälle ja hän ryhtyi kuvaamaan mun ah niin ihanaa pärstääni.


Ps, mulla on maailman paras paita päällä! Siitä parempia kuvia ehdottomasti jossain vaiheessa :-) Nyt meikäläinen lähtee koneelta, kun Hene tulee käymään, joten adios kaikille!

6 comments:

 1. Oioioi noi on kyllä niin ihanat ♥ Ihan täydellinen punainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Itekin tykkään tästä niin paljon enemmän kuin siitä tummemmasta :) Vaikka sekin oli tietysti kiva!

   Delete
 2. Todella kauniin väriset hiukset! <3 Tykkään kovasti ja sopii sulle hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos oikein paljon! <3 Oli kieltämättä ihanaa palata tähän punaiseen takaisin :) Niin paljon kotoisampi olo kuin aiemmin!

   Delete
 3. Hyvin kyllä sopii tuo väri! :)

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!