December 27, 2016

Jouluisia kuvia

Nyt on joulut juhlittu ja syöty napa oikein kunnolla täyteen! Oma jouluni sujui oikein ihanissa merkeissä, kuten aiemmin mainitsinkin; on tosiaan ihana vain rentoutua ja hengähtää, edes hetken. Huomenna ollaankin menossa äidin ja isin kanssa Ideaparkiin, koska ollaan oltu siellä ehkä viimeksi vuonna 2012 ja välillä tekee ihan hyvää lähteä Turun ulkopuolelle :D Helsinkiä mietittiin ensin, mutta koska siellä on niin vittumaista etsiä parkkipaikkaa, joka olisi vielä kaiken huipuksi ilmainen niin päädyttiin sitten tähän ratkaisuun. Tässä kuitenkin muutamia kuvia joulun välipäiviltä, enjoy!


Käväisin viime viikon keskiviikkona kaupungilla entisen luokkakaverini Helin kanssa. Oltiin joulufiilistä etsimässä, mutta valitettavasti allekirjoittanut ei sitä ainakaan löytänyt, vaikka kuinka yritti. Ehkä ensi kerralla sitten.
Tältä näytin jouluaattona! Mulla ei ole kamalan paljon punaisia saatika jouluisia vaatteita niin päätin tukan lisäksi lisätä kyseistä väriä vähän luomiin. Näytti irl paljon kivemmalta imo!


Jokaisen jouluaaton perinteet; Lumiukko sekä hautuumaareissu illan hämärässä


Ne muutamat, mutta sitäkin kivemmat lahjat! Pätkis-paketti on pian jo syöty, hups...?Näissä tunnelmissa mun jouluni on sujunut, entäs teidän? Tuliko mieluisia lahjoja ja söittekö tarpeeksi ruokaa? Toivottavasti! Mä sain eilen myös luettua Michael Cunninghamin kirjan nimeltä Lumikuningatar, harmi vain, että se loppui aivan täysin seinään, ja tulin osittain vihaiseksi sen lopusta... No, uutta kirjaa vain lukemaan! Oon tässä muutamien päivien aikana ehtinyt myös katsoa pari animeakin, hups? Seuraavaksi alankin katsoa animesarjojen alkutunnareita ja niitten perusteella yritän päättää, minkä alottais seuraavaksi :D Suosittelen btw katsomaan Blood Lad -nimisen sarjan, mikäli löytyy animesta kiinnostuineita! Loppui kyllä täysin kesken imo, mutta muuten oli aika 5/5 🙌 Ihanat hahmot ja ihana visuaalinen maailma.

Adios vaan kaikille!

6 comments:

 1. Mä oon aivan ihastunut käyttään punasia sävyjä luomissa tällä hetkellä! :) Kyllä kuvissakin näyttää kivalta ^^ ♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että joku muukin on ihastunut punaisen sävyihin luomissa! Ajattelin tässä jossain vaiheessa esitellä sen mun jäätävän luomiväripaletin, koska siinä on niin ihania värejä!

   Kiitos tosi paljon!<3

   Delete
 2. Oii miten ihania joulukuvia <3 Nuo sun hiukset näyttävät muuten tosi upeilta! :) Hautausmaalla on aina niin kaunista, mutta etenkin jouluna kun siellä on paljon kynttilöitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 Kerrankin sain tukan näyttämään kivalta, vaikkei kihartaminen sujunutkaan niin hyvin :D

   Hautausmaa on kyllä erityisen kaunis pimeällä, kun on kynttilöitä joka puolella, sitä en voi kieltää!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!