November 3, 2016

who wouldn't love shoes?

Tätä kysyn aika usein mun poikaystävältä, koska hän ei millään meinaa ymmärtää, miten yhdellä ihmisellä (puhutaan nyt minusta) voi olla niin paljon kenkiä :D En koe omistavani oikeastaan paljon kenkäpareja, ehkä jotain 30-35 paria, en ole täysin varma, mutta Henen mielestä se on jo aivan liikaa. Totuus on se, että kengät on vain niin kivoja ja niitä tarvitaan aina! Mun mielestäni on hyvä omistaa paljon erilaisia kenkiä niin löytyy ainakin vaihtoehtoja jos minkälaisiin ristiäisiin, hautajaisiin, häihin tai muihin kekkereihin. Tällä kertaa esittelyssä kirpparilta löytämäni niittikengät, enjoy!

Alunperin Spirit, mutta nyt löytyivät Manhattanin kirpparilta 3 eurolla!

Oon halunnut tuollaisia niittilipilapeja jo jonkin aikaa ja nyt löytyi ja vieläpä mun kokoisena! Ainut huono puoli noissa on se, että kotiin tullessani huomasin muutaman niitin irronneen... Onneksi eivät kuitenkaan ole tosta keskeltä, koska sit mua voisi vituttaa enemmänkin :D Niittiaikakausi taitaa olla osittain mennyttä, mutta meikäläinen ainakin diggailee! En malta odottaa, että tulee lämpimät kelit ja pääsen sitten käyttämään näitä jonkun kivan rockhenkisen asukokonaisuuden kanssa. Lisäksi haluan nyt jakaa teille mun eilisen asukokonaisuuteni, vaikkakin se oli hyvin yksinkertainen. Nyt on vain alkanut se aikakausi, jota oon osittain odottanutkin; ISOJEN NEULEIDEN JA VILLAPAITOJEN AIKAKAUSI!


En oikeastaan tiedä, mistä neule on alunperin, koska ei ole minkäänlaista niskalappua tai mtn semmosta. Tuo on joka tapauksessa ihanan pehmeä ja lämmin sekä imo ihan kiva näköinenkin vielä.  

Oon myös saanut sekä postilta kivan paketin että hyvin mieluisan sähköpostin, joka määritti mun ensi vuoden matkan ajankohtani! Postista sain tällaisen yllärin yli kuukauden odotuksen jälkeen;


Ja sähköpostin kautta tuli tällainen viesti maanantaina;Eli siis, mä sain kuin sainkin lipun the GazettEn 15-vuotiskeikalle, joka pidetään Yoyogi National Gymnasiumilla 10.3.2017! En usko, että kaikki mun blogini lukijat ovat tietoisia tästä bändistä tai ylipäätään kyseisestä keikkapaikasta, joten ajattelin tän merkinnän lopuksi laittaa teille pari videota Gazen vuoden 2008 keikasta, joka pidettiin myös samaisella areenalla :-) Enjoy! Kannattaa katsoa, näette tuota areenaa kokonaisuudessaan ja saatte vähän esimakua siitä, millaiselle keikalle meikäläinen pääsee.
♡ See ya @ 大日本異端芸者 03/10/17 

2 comments:

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!