November 7, 2016

This is Halloween, this is Halloween, Halloween, Halloween, Halloween, Halloween!

Ciao! Meidän porukka juhlisti Halloweenia 29.10 ja oli kyllä jälleen kerran niin saamarin kivaa, etten millään malta odottaa ens vuotta!Kuvia ei syystä ja toisesta ole paljon, mutta haluan joka tapauksessa jakaa muutaman! Tänä vuonna panostettiin Iidan kanssa koristeluun enempi kuin aiempina vuosina, muttei valitettavasti ole kuvia koko koristuksesta. Pidemmittä puheitta, enjoy!Iida oli saanut inspistä DADAROMAn eräästä biisistä ja laulajan asusta. Aika magee lopputulos! Eikö ookin?
Mä olin päättänyt olla tyttömäinen kauhunukke, joka oon niin monena vuonna halunnut olla! Pääsi noi sukkiksetkin käyttöön. Vika kuva on mun oma henkilökohtainen lemppari!
Santtu ja Kauri olivat kyllä panostaneet taas kerran, hui!
Juho, Katsu, mä ja Roosa!
Juhon ja Jerryn herkkä hetki. Patte taustalla hooboilemassa.
Iida ja snäppifiltteri! Toi oli ihan mun lemppari :D
Mä, Juho ja Iida!
Saatiinhan sitä kuva Emmasta ja mustakin (sekasin ku seinäkellot eiku-)!
Spooky-jengi.
Tässä kuva meidän kokoonpanosta, joka jaksoi kukkua vielä aamuun asti (muut olivat lähteneet kuka milloinkin joko baariin tai nukkumaan päänsä selväksi). Olin ite joskus puol kuuden aikaan kotona (vissiin vanhaa aikaa? Emt), tässä kello on jotain kolme. Vasemmalta oikeelle Jerry, Emma, mä, Iida ja takana Santtu ja Juho! Kauri oli myös messissä, muttei tullut kuvaan, höh.
Ja tässä vielä niin sanottu perhepotretti! Miinus Ale, joka otti kuvan. Tykkään tästä tosi paljon Osaltaan jengi on pysynyt samana kuin vuosi/vuosia aiemmin, pari jäänyt pois laskuista ja muutama uusi tullut tilalle mut mä en tosiaankaan valita! Oli taas niin kovin kivaa, ja musta oli kyllä parempi kuin hyvä päätös, ettei menty baariin. Jokainen sai bondailla kaikkien kanssa, juoda, chillailla, nauttia hyvästä musiikista, syödä ja vaan olla. Ens vuotta odotellessa, oon jo alkanu miettiä, miten pukeutuisin... Someone stop me :D Mut nyt mä meen lukemaan, adios!


4 comments:

 1. Vähänkö ihanan näköiset juhlat teillä! Kaikki ovat pukeutuneet niin kivasti Halloween asuihin :) Tuo sun asu on kyllä ihan mahtava, tykkään <3 Myös nuo koristelut ovat onnistuneet. Olis kiva itsekki joskus pukeutua johonkin tuollaiseen Halloween asuun! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo olin itekin yllättynyt, miten ihmiset olivat panostaneet! Kiitos paljon <3 Tykkäsin itekin tosta asusta ja etenkin tosta peruukista :) Kannattaa ensi vuonna kokeilla järjestää Halloween-juhlat, niitä on niin kiva järjestää!

   Delete
 2. Ihania kuvia ja toi sun asu! :) Kivalta halloweenilta kuulostaa, olisi niin kiva järkätä itsekin jotkut halloweenpippalot joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) <3 Kannattaa joskus kokeilla, Halloween on ihan paras juhlapyhä!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!