November 13, 2016

Stars Show ja lauantain asukokonaisuutta

Käytiin eilen tosiaan äitin ja Iidan kanssa katsomassa Jarkko Tammista ja hänen Stars Showtaan, jossa oli mukana myös Laura Voutilainen. Esitys oli noin 2,5 tunnin mittainen (ellei pidempikin), mutta sitäkin hauskempi; oli lauluesityksiä, imitaatioita, tanssia ja kaikkea, mistä mä tykkään! En vaan voi käsittää, miten hyvä Jarkko Tamminen on :-D Laura Voutilainenkin yllätti mut aivan täysin. En oo koskaan aiemmin oikein tykännyt hänestä mut nyt kyllä mieli muuttui. 


 Paita H&M
 Korkeavyötäröiset farkut H&M
 Laukku Portsan pihamarkkinat
 Korut H&M, BikBok, GT
 Huulipuna Viva la Diva Kharma

Melko tavanomainen asu, mutta en oo aikoihin käyttäny tota kukkapaitaa niin päätin pistää sen sitten päälleni :-) Halusin myös huulien mätsäävän ton mun kaulakoruni kanssa, musta oli ihan kivaa vaihtelua käyttää tummanliilaa huulipunaa. Mitäpä tykkäätte? Juurikasvusta ei tarvii sanoa kyl yhtään mitään... Heh.
Lopuksi teille vielä kuva mun rakkauspakkauksestani ja vapaa-ajan viettotavastani. Koskaan ei voi olla liian paljon luettavaa. Oon aiemmin tehnyt kirjoista ja ylipäätään lukemisesta postauksen ja nyt haluaisinkin jatkaa luetut kirjat vuonna 2016 -listaustani. Tähän mennessä lista näyttää siis tältä;


Glen Duncan - Viimeinen ihmissusi 
Milan Kundera - Merkityksettömyyden juhla 
Yasunari Kawabata - Kämmenenkokoisia tarinoita 
Harper Lee - Kuin surmaisi Satakielen 
Yasunari Kawabata - Lumen maa 
Arno Kotro - Sanovat sitä rakkaudeksi 
Paulo Coelho - Uskottomuus 
Arno Kotro - Musta Morsian 
Haruki Murakami - Kafka Rannalla 
Takashi Hiraide - Kissavieras 
Torey Hayden - Auringonkukkametsä 
Vanessa Diffenbaugh - Kukkien kieli 

Nyt kumminkin adios kaikille ja kannattaa ihan oikeesti lukea, se on niin parasta ajanvietettä! Ja ai niin, hyvää isänpäivää, etenkin omalleni

4 comments:

 1. Tuo sun asu on todella ihana <3 :) Etenkin tuo paita on sellainen mistä tykkään! Sä oot kyllä lukenut paljon, mäkin oon kerennyt lukemaan nyt enemmän mikä on ollut ihana juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) <3

   Joo, kyllä nyt on tänä vuonna tullut luettua hitusen enemmän kuin viime vuonna :D Tuossa on tosin muutama runokirja, mutta kirjoja ne on siinä, missä muutkin. Ihana kuulla, että säkin oot nyt ehtinyt lukemaan enemmän!

   Delete
 2. Vau miten ihana asukokonaisuus!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!