November 11, 2016

my new lovely hair products

Meillä oli töissä muistaakseni elo-lokakuun välisen ajan sellainen motivaatiokilpailu meille itsellemme; jos myyt kahdeksan REDKENin tai Kerastasen tuotetta, saat yhden tuotteen itsellesi ilmaiseksi. Tää kilpailu oli tosiaankin ihan meitä itseämme varten, jotta samalla saisimme enemmän tietoa näiden merkkien tuotteista. Mä myin sen verran, että sain viisi tuotetta itselleni; 5x8 = 40. Aika hyvin, vaikka ite sanonkin! :-D Lähdin ite aikalailla tyhjäpäänä tähän koko hommaan mut sain joka tapauksessa enemmän tietoa pääkoppaani ja omaan hyllyyni parit nätit putelit. Tässä mun koko satsi!Ja mikäli teitä kiinnostaa, nämä eivät ole ihan mistään halvimmasta päästä. Mulla on entuudestaan parit REDKENin shampoot ja hoitoaineet enkä voi mitään muuta kuin suositella tätä teille kaikille! Vaikka putelit on pieniä, jokaisella pesukerralla ihan pieni määrä riittää niin samalla säästät paljon tuotetta myöhemmäksi. Scalp Relief Oil Detox. Kuten pullon tekstikin jo kertoo, tää on rasvaisille hiuksille sekä erityisesti rasvaiselle hiuspohjalle. Auttaa pidentämään pesuväliä ja tässä on myös erittäin ihana tuoksu. Näille Scalp Relief -tuotteille ei ole olemassa hoitoainetta, koska näiden on tarkoitus hoitaa enemmän hiuspohjaa, kun sen sijaan hoitoaine hoitaa enemmän hiuksia ja eritoten latvoja. Näiden kanssa voi periaatteessa käyttää mitä tahansa hoitoainetta.Scalp Relief Dandruff Control. Kuivalle ja kutisevalle hiuspohjalle. Nämä eivät muuten oo pakollisia päivittäiseen käyttöön. Pari kertaa viikossa riittää ja sinä aikana toivon mukaan huomaat hiuksissa eron aiempaan. Tässäkin on ihana tuoksu, love it!Color Extend Magnetics shampoo ja hoitoaine. Tämä on värjätyille hiuksille. Suosittelen kokeilemaan, sopii erityisen hyvin punatukkaisille! Miksikö? Koska yleensä punaista väriä/sävyä lähtee enemmän hiuksesta värjäämisen jälkeen kuin muuta väriä, joten tämä auttaa vähentämään sen haalistumista.Stay High 18. Moussemainen muotoilutuote, joka antaa ryhdikkään lopputuloksen. Sopii hyvin pitkähiuksisille, joiden on välillä vaikea saada volyymia tukkaan. En oo päässyt omaan tukkaan kokeilemaan mut täytyy varmaan huomenna koklata, kun mennään Iidan ja äipän kanssa katsomaan Jarkko Tammista Logomoon :-D 

On muuten varmaan kiva asua samassa taloudessa kampaajan kanssa...


Eikä tässä kaikki, ei todellakaan. But I need help, stop me please :-D

Tässäpä tämä tällä kertaa, toivottavasti joillekin tuli sellainen fiilis, että vois ehkä antaakin mahdollisuuden REDKENille! Kiinnostaisko ketään muuten nähdä joskus mun joitain koulutöitä yms? Voisin joskus esitellä kaikenlaista pientä :-) Anyways, hyvää viikonloppua kaikille!

2 comments:

  1. Ompas sulla puteleita! :D tollanen varasto ois kyllä ihan unelma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah joo niin on, eikä tuo määrä tuohon kuvaan jää :D Mulla on niitä vielä vaikka millä mitalla... Sen sitä saa, kun asuu mun kanssa samassa taloudessa.

      Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!