November 10, 2016

monday's make-up and tuesday's outfit

Tässä maanantaista meikkiä ja tiistaista asua, koska haluan päästä jakamaan kuvia niistä täällä. Meikistä tykkäsin ite paljon, en oo oikein koskaan ollut semmonen tyyppi, joka tykkää useasti käyttää luomiväriä, mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen ku mentiin Henen kanssa Myllyyn pyörimään - tai noh, hänelle ostamaan kenkiä :D Ensilumen ja tulevan talven kunniaksi valitsin luomiväripaletista valkoista sekä hopeaa glitteria, huulilla on MACin Cosmo Amplified.

Tossa välissä ehdin laittaa tukan kiinni, korvikset korvaan ja vaihtamaan neuleen :D Mutta mitäs tykkäätte? Oon vasta parisen vuotta harrastanut tätä ns. kunnon meikkaamista, joten vielä on opeteltavaa!Tiistaina olin Iidan luona Emman kanssa, mutta niistä jutuista kerron sitten vähän myöhemmin! Halusin kuitenkin laittautua, koska oli semmonen fiilinki. Lumessa olis tietty saanut parempia asukuvia mut koska oon laiska ni en jaksa pyytää ketään kuvaamaan. Peilikuvissa on kumminkin se oma tunnelmansa :D

 Poolopaita H&M
 Neule H&M ♥ Coachella
 Hame Ann Miller Collection
 Sukkahousut & polvisukat H&MLIDL
 Korut Bikbok, New Yorker

Jotenkin tykkään tästä asusta, en oo aikoihin käyttänyt polvisukkiakaan niin pääsivät nämä uudet käyttöön :D Harmi vain, että LIDL osasi kusettaa niin, että mun sukissa oli reikiä jo entuudestaan... Mut ehken kuole siihen. Mitäpä tykkäätte asusta? Imo vähän erilaista tällä kertaa.


Eilen oli kyllä ihan kamala päivä, ja jos olette yhtään seuranneet uutisia niin kyllä tiedätte, mistä puhun. En vaan voi uskoa, että Amerikka äänesti ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja lähes kaikkia ihmisryhmiä vastaan. Amerikka äänesti seksismin, rasismin, vihan ja väkivallan puolesta. Musta on niin kamalaa, että niin moni ihminen pelkää nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin, muakin pelottaa. Kaikki se, minkä takia Obama taisteli ja teki työtä kahdeksan vuotta, voi mennä aivan täysin hukkaan, kun tämä amerikkalaisten hillbillyjen äänestämä sovinistinen sika pääsee johtamaan Yhdysvaltoja. Miettikää, Donald Trump on tammikuusta alkaen maailman vaikutusvaltaisin presidentti Putinin rinnalla. En olisi uskonut, että Amerikka antaa näin tapahtua ja että he valitsevat miehen, jolle myös esimerkiksi ilmastonmuutos, sen torjuminen ja hidastaminen ei ole tärkeää; hän nimittäin pitää sitä isona vitsinä. Hänelle ihmisten tasa-arvo ja turvallisuus tuntuu olevan pelkkä helvetin iso vitsi. Mutta todellisuudessa hän on iso vitsi. Mies, joka sanoo "grab her by the pussy" ja voittaa presidentin vaalit ilman minkäänlaista poliittista koulutusta ja taustaa, on musta vaarallinen. Jos kahdesta pahasta olisi pitänyt valita, itse olisin toivonut koulutetun ja asioita saavuttaneen naisen voittavan. Mutta tämän valinnan Amerikka teki; he aiheuttivat pelkoa ja antoivat nykypäivän ihmisille sekä tuleville sukupolville luvan tehdä, mitä he haluavat. 

Ei mulla muuta kuin, että Saksassa oli juuri täsmälleen samanlainen mies, joka totesi; "I want to make Germany, the world, great again", we know how this story is going to end.

Se siitä poliittisesta ranttauksesta, nyt meikä rupeaa siivoamaan tätä kämppää, adios!

6 comments:

 1. Ompa kaunis meikki ♥ Ja nätti asu myös :)
  en itekään voi tajuta mikä jenkkejä vaivaa....en ees haluu tietää mitä kohta alkaa tapahtumaan kun Trump pääsee vauhtiin :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) <3

   Tässä ei nyt auta muu kuin odotella. Kaikkia uhkauksiaan hän ei ehdi neljässä vuodessa toteuttaa, koska mikään ei tapahdu hetkessä. Saa nähdä kestääkö hän edes kaikkia neljää vuotta. Trumpin vaalikampanja perustui ainoastaan vihan lietsomiseen, mikä on mun mielestä aivan vitun typerä tapa yrittää voittaa. Ilman minkäänlaista poliittista koulutusta tai taustaa, hän ei tule kaikkia tahtojaan saamaan läpi. Näin mä ainakin toivon. Kaikista eniten mua pelottaa ihmisten puolesta. Niin paljon.

   Delete
 2. Onpa kaunis meikki! :) Mä itse tykkään kans nykyään laittaa eyelinerit ja luomiväiriä sillon tällöin. Ja niin kovasti haluaisin tuollaiset polvisukat, pitääkin käydä ostamassa <3 :D Munkin mielestä on erittäin outoa, että äänestivät Trumppia presidentiksi..:O Mutta niinkuin tuossa ylempänä mainitsikin, niin en mäkään usko että se saa kaikkia juttujaan läpi. Toivotaan ainakin niin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) <3 Käy ihmeessä tsekkaamassa! Toivottavasti sä saisit sentään ehjät parit, ettei tarvitsisi vittuuntua niinkin pienestä asiasta kuin rei'istä :(

   Ilmeisesti Amerikka sai vain enemmän ponnetta vihapuheista, joihin Trump pääasiassa keskittyi vaalikampanjansa kanssa. Hillary Clintonilla on vielä mahdollisuus päästä presidentiksi kuuleman mukaan, joten toivon parasta. Ja Hillary sai enemmän ääniä, mutta silti Trump voitti... Että joo. Kaikista paras vaihtoehto olisi kuitenkin ollut Bernie Sanders, jolla on aivan mielettömän hyviä aatteita ja ihan oikeasti sitä koulutusta ja älyä päässään.

   Delete
 3. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! Nice to meet you, I hope you will enjoy living in here :) I understand that it might be difficult to get more friends in real life than getting them online but I suggest you to try that, too! And if you want to get to know more bloggers, just bravely send them a messages.

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!