November 19, 2016

Emman kanssa on aina kivaa

Ciao! Tämän viikon keskiviikon vietin pitkästä aikaa kaksistaan Emman kanssa. Päätettiin ensin miitata kaupungilla, pyöriä hetken siellä ja sitten siirryttiinkin Emman kämpille katsomaan leffaa :-) Katottiin Jali ja suklaatehdas, en oo sitäkään leffaa nähnyt vuosiin! Tuli kyllä niin kauhea suklaahimo sitä katsellessa, ettei mitään järkee... Onneksi oli kumminkin vishyä vieressä, hehs. 

Keskustassa oltiin pikkuhiljaa valmistautumassa joulutunnelmiin, mikä on kyllä ihan jees. En sinäänsä ole mikään sen kummoisempi jouluihminen, mutta koristeet on kieltämättä ihan nättejä ja piristäviäkin. Toivottavasti sitä luntakin sataisi taas, alkaa tää pimeys ja vitullinen sade vituttaa aina vain enemmän.

Onneks kävin varaamassa ajan kampaajalle... Tosin se on vasta 8.12, mutta ihan sama. Ihanaa päästä tästä tyvikasvusta eroon!
Emman ja Jerryn pikkukissa, Voldemort! Hän on aikamoinen veijari.

Oli tosi mukava päivä (niin kuin aina Emman kanssa) ja sain myös ostettua itselleni jotain, mitä oon jo jonkun aikaa etsinyt, eli meriaiheisen värityskirjan! Oon niin super innoissani, koska noita kuvia on niin paljon ja niitä on myös ihana väritellä ja siitä tosiaankin saa mielenrauhaa, niin kuin kansi toteaakin.


Kannattaa hankkia tällainen, jos ei samasta aiheesta, mutta erilainen! On ihanan rentouttavaa vaan värittää, kuunnella musiikkia ja juoda vaikka teetä tai kaakaota. Emmi suosittelee kovasti :-) Nyt kumminkin adios ja hyvää lauantai-iltaa kaikille!

2 comments:

 1. Täällä kans yks toinen, joka tykkää kovasti joulun erilaisista koristeista!:) Itse juhla ei oo niin kummonen, mutta koristeet on kyllä kauniita. Mä oon kokeillu värittämistä, mutta ei ole oikein aikaa eikä kärsivällisyyttä :D Upeita noi kuvat kuitenkin on ja rentouttaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, koristeet on kyllä ihanan tunnelmallisia! Mä tykkään eniten joulussa kuitenkin siitä, että saa viettää perheen ja sukulaisten kesken aikaa :D Mutta turha jouluhysteria on kyllä mun mielestäni niin typerää.

   Aijaa, no voihan harmi! Mun mielestä se on vaan niin ihanaa, kun voi samalla vaipua omiin maailmoihinsa :) Kaikkien mieleen se ei valitettavasti kyllä ole. Harmi, ettei sulla ole aikaa tai kärsivällisyyttä. Onneksi tätä voi kokeilla silloin, kun tulee sellainen fiilis!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!