October 10, 2016

pari uutta ja pientä sisustusjuttua

Morjens! 

Viime perjantaina käytiin äipän ja isosiskon kanssa pienellä visiitillä Ikeassa, en muistakaan koska olisin käynyt siellä viimeksi. Todennäköisesti olen viimeksi juossut Henen perässä, koska kyseinen herra ei jaksa vatvoa turhaan tai kiertää koko liikettä läpi, mikäli hän tietää jo etukäteen, mitä haluaa :-D Hiton kurjaa, meikäläinen saa lyhyillä koivillaan juosta sen hujopin perässä... Anyways, tällä kertaa mun mukaani tarttui muutamia kivoja juttuja, vaikkei mun alunperin pitänytkään ostaa mitään. Ei loppujen lopuksi se 26e mun tulevaa matkakassaa tuhoa, se olisi eri juttu jos ostoksiin olisi mennyt lähemmäs 200e tai enemmän. 


1. Hellyyttä Ikean kukkapuolelta, 5,99e
2. Uusi seinäkello vanhan rötiskön tilalle. Tykkään tästä niin paljon! 14,99e
3. Huoneen sävyihin sopivampi peitto, 4,99e
4. Syksyisiä kynttilöitä, nämä ovat tosin Tigerista, 2e/kpl

Sellaisia pieniä, mutta varsin piristäviä juttuja sain mun omaan pieneen lukaaliini! Tykkään siitä, kun jo pienillä asioilla voi tehdä huoneestaan tai asunnostaan niin kodikkaan :-) Tuohon kynttiläkokoelmaan käyn ehkä hakemassa vielä tuollaisen mustan, mutta vähän pidempänä. Ja ollaan perjantaina menossa Halloween-ostoksille Iidan kanssa, niistä jutuista sitten myöhemmin mahdollisesti lisää. Nyt meikäläinen siirtyy kirjan pariin adios!

4 comments:

 1. Kivoja ostoksia! :) Nuo kaktukset on niin söpöjä <3 Haluaisin itsekkin tommosia :) Myös uudelle kellolle olis tarvetta, tuo musta on tosi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Olen niin tyytyväinen, että käytin näihin rahaa :) Kannattaa kyllä tosiaan hankkia kaktuksia, ne ovat niin ihanan hellyyttäviä ja helppohoitoisia :D

   Delete
 2. Noi minikaktukset on super söpöjä! Itsekin oon käyny hamstraamassa noita ikeasta :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin on! Niitä voi toki hamstratakin, on ne sen verran halpoja kumminkin ja juuri sopivan hellyyttäviä sisustuselementtejä :D

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!