October 5, 2016

Best time of the Year

Vaikka kevät onkin mun lempivuodenaikani, rakastan myös yhtälailla syksyä. Lähes poikkeuksetta joka puolella on niin nättiä ja mikä parasta, Halloween on niin lähellä! Ja jos ette sattuneet jo tietämään, se on mun lempijuhlapyhäni. En nytkään malta odottaa meidän juhlia, jotka pidetään 29.10Annan nyt kuitenkin kuvien puhua puolestaan, vaikka olenkin tehnyt kaikenlaista tässä viimeaikoina. 


Käytiin Iidan kanssa Ruissalossa pienellä retkellä 27.9. Silloin oli kyllä niin kaunis ilma!

Syksyisiä kuvia eräältä syyskuiselta lauantailta.


Viimeaikaisia selfieitä! Nämä on mun mielestä ihan kivoja :-)

Kaunis sunnuntainen auringonlasku! 

Syksy on siis täällä ainakin alkanut ihan hyvin. Mulla olisi vaikka minkälaisia juttuja teille kerrottavana, mutta ehken vielä innostu liikaa, koska kaikki on vasta järjestysvaiheessa. Oon kuitenkin varma, että kaiken varmistuessa tulen tänne kertomaan, miten innoissani olenkaan! Sitä ennen ajattelin jossain vaiheessa tehdä Snapchat-postauksen! Laitan näytille vähän kaikkia vanhojakin kuvia, jotka olen ottanut vanhalla puhelimella, mutta ehkä sellaisetkin on ihan kivoja. Näette, millaista mun Snapissa on ollut alusta alkaen ihan nykyhetkeen asti. Siihen saakka, näkemisiin adios!

12 comments:

 1. Niin ihania kuvia! On niin upeen näköistä, kun tällä hetkellä puut ovat värittyneet vihreällä, keltaisella, punaisella ja oranssilla. <3 Tosi kauniit selfiet, tuo huulimeikki mätsää kivasti sun hiusten väriin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että tykkäät <3 :)

   Nyt on kyllä kieltämättä ollut ihania ilmoja, kunpa tämä jatkuisi koko loka- ja marraskuunkin! Ja voi että, kiitos paljon kehuista! :>

   Delete
 2. Upeita kuvia! :) Pidän niin peukkuja pystyssä, että Ranska ja Sveitsi tarjoilis edes hivenen ruskaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Pidän peukkuja myös! Ranskassa olisi kyllä niin kiva käydä ihan mihin vuodenaikaan tahansa.

   Blogisi vaikutti muuten kivalta, ryhdyin siis lukijaksi!

   Delete
 3. Voi miten kauniita kuvia, syksy on kyllä ehdottomasti mun lemppari vuodenaika! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos todella paljon! :) Aika monen mielestä syksy on kyllä niin ihanaa aikaa enkä kyllä todellakaan kiellä sitä.

   Delete
 4. Niin kauniita kuvia oot ottanut! <3 Tykkää tykkään. Syksy on ollut kyllä tänä vuonna jotenkin niin kaunis, oon ihastellut juuri kauniita sävyjä puissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 :)

   Niin onkin, tänä vuonna on ollut harvinaisen nättiä. Ei sillä, etteikö aiemminkin olisi ollut, mutta jos mun muistikuvat pelaavat oikein niin aiempina vuosina on satanut paljon enemmän kuin nyt :D

   Delete
 5. Vähänkö ihania syyskuvia ja oot tosi nätti tossa ekassa selfiessä! ^^'

  ReplyDelete
 6. Voi miten kauniita syyskuvia oot ottanut ♥ ja nuo selfietkin susta, ihania<3

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!