September 7, 2016

♡ New Hair ♡

Heippa! 

Jopas on taas aika vierähtänyt nopeasti! Tällä hetkellä elämä on ihanaa ja mä oon todella onnellinen. Mulla on edelleen työpaikka (olen siis tarvittaessa töihin kutsuttavana tämän vuoden loppuun nyt ainakin), viime viikon maanantaina kävin kampaajalla ja tuntuu, että muutenkin elämä vain menee juuri oikeaan suuntaan. En valita :-) Nyt on aika esitellä mun uusi tukkani, josta tykkään kyllä aivan mielettömästi! Mukavaa vaihtelua niihin pitkiin, joita ei tunnu ikinä saavan laitettua kivasti :-D Valot valehtelevat, tää uusi väri on paljon liilampi kuin miltä näyttää!

Pakolliset peiliposetukset...

Voíla! Mitäs tykkäilette? Ehkä tämä lyhyempi reuhka on vain se mun juttu :-D Pitkässä tukassa on omat ongelmansa, joten päätin sitten ihan suosiolla leikkauttaa vähän reilummin. Mulla kasvaa hiukset kyllä niin nopeasti, ettei välillä ole tosikaan... Harmittaa nyt kyllä nämä valaistukset, mutta noh, tärkeintä on nyt se, että sain tehtyä tämän postauksen pois alta! Ensi kerralla muistan ehkä ottaa saman tien kuvat uudesta tukasta. Ainoastaan ehkä.

Mulla on noissa kuvissa päälläni myös uusi rakkauspaita, joka on, yllätys yllätys, hankittu H&M:stä! Seuraavassa postauksessa sitten kuvia ostoksista sun muista, joita oon tässä blogihiljaisuuden aikana tehnyt. Ja muistattehan laittaa vielä lisää kysymyksiä alempaan merkintään! ↓↓↓↓ Nyt meikäläinen menee lueskelemaan, huomenna ois töitä tarjolla klo 17-21, eipä järin pitkä päivä, mutta tärkeintä on, että musta on edes jotain hyötyä! Au revoir vaan kaikille  

4 comments:

 1. Tosi nätit hiukset ♥ Sopii sulle hyvin :)

  ReplyDelete
 2. Oii ihana sinä!<3 Ja ihanat hiukset :) Juuri sun tyyliset. Tuo kivaa vaihtelua ja tosiaan pitkissä hiuksissa on omat ongelmansa!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 :) Ja jep, pitkiin hiuksiin kyllästyy ja niiden kanssa on AINA omat ongelmansa :D Yleensä töissä pidin ne kiinni, mutta nyt voi pitää auki, koska nämä ovat niin kivan lyhyet!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!