August 1, 2016

Mökkikuvia heinäkuulta

Moikka!

Tässä niitä heinäkuun mökkikuvia, joita joskus lupailinkin :-) Nyt en ole vähään aikaan käynyt Kemiössä, mutta katsotaan jos tässä kuussa pääsisin käymään siellä taas pitkästä aikaa. Nyt olen vain juhlinut kavereiden kanssa, loikoillut kotona, viettänyt Henen kanssa aikaa ja ollut, ylläri ylläri, töissä. Ja nyt on jo elokuu, mulla on tämä kuukausi enää töitä. Aika on jollain tavalla mennyt todella nopeasti. Välillä on sellainen olo, että ihan hyvä vain :-D Toisaalta taas harmittaa, kun kesä on näin nopeasti ohitse. Onneksi syksyksikin on tiedossa kaikenlaista kivaa tekemistä. Nyt niiden mökkikuvien pariin!


Tällaisetkin onnistuin löytämään kaappien kätköistä! En muista, milloin olisin viimeksi näitäkin käyttänyt, mutta nyt päätin tehdä muutoksen. Nämä ovat jollain tavalla niin kivan väriset, mitäs mieltä te lukijat olette? :-)


Päätin hengailla serkkuni Miikan ja hänen kaverinsa, Rikun, kanssa. He kalastelivat ja itse istuin vieressä nauttien auringonpaisteesta. Ihme etten palanut... Hehs.


Tässä näette myös mun uudet kivat aurinkolasit, jotka ostin Ruisrockista! Kuvasin videonkin näistä, en ole vielä tarkistanut sitä, mutta voi olla, että se päätyy tänne :-D


Tosiaan, käytiin äipän ja mummin kanssa myös poimimassa mustikoita. Itse henkilökohtaisesti inhoan ylikaiken mustikoiden poimimista, mutta päätin tehdä poikkeuksen... Yleensä tykkään ainoastaan keräillä sieniä. 

Vähän pientä luettavaakin. Tykkään tuosta Murakamin kirjasta itse asiassa aika paljon! Ainut Murakamin tuotos, jonka lukemisesta oikeasti pystyn nauttimaan, ettei tunnu siltä kuin suolistaisin itseäni :-D


Näihin muutamaan mökkipäivään sisältyi kuvailun lisäksi saunomista, rentoutumista, pelailua, kävelyä, lukemista sekä nauttimista hyvästä ruuasta. Seurakin oli aikas kivaisa, sai ainakin hetkeksi unohtaa arjen masentavuuden sekä huolet. Toivottavasti pääsisin mökkeilemään mahdollisimman pian, nyt kun vielä on näin nättejä kelejä! Ja toivon mukaan te lukijat tykkäsitte näistä kuvista, niitä oli oikein kiva muokkailla :-)

Mulla olisi paljon kaikenlaista esiteltävää, mutta katsotaan, milloin ehdin seuraavaksi postailla! Lauantaina lähden Vaasaan moikkaamaan mun kaveriani Heliä! Kyseisestä reissusta tulee postausta ehkä mahdollisesti :-) Joka tapauksessa, heippa kaikille!

4 comments:

 1. Todella kauniita kesäisiä kuvia! ♥ :) Nuo kengät on tosi söpöt! Vaatekaapin kätköt on välillä erittäin mielenkiintoisia. :3 Oikein mukavaa reissua sulle Vaasaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! <3

   Mulla on kyllä niin paljon kaikenlaista kaappien kätköissä, etten välttämättä ole kaikista tavaroista edes tietoinen :D Kengät on mulla sellainen pahe, että saatan ostaa kalliita sellaisia ja sitten ne jäävät kaapin pohjalle lojumaan... Eli toisin sanoen ostan kenkiä vain ostamisen ilosta, oh boy.

   Delete
 2. Kivoja mökkikuvia <3 Teillä kuulostaneen olleen mukava reissu! :) Ihana tuo kuva missä on perhonen sun jalalla. Ja nuo lumpeenkukat, tykkään niistä niin paljon (: Aurinkolasit sopii sulle hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 Itsekin tykkään siitä kuvasta, vaikka mun jalka näyttääkin aika massiivisen kokoiselta :D Jotenkin niin kömpelö kuva, mutta ainakin perhonen näyttää kauniilta siinä!

   Aurinkolasit on kyllä kieltämättä aivan 6/5, kiitos kehuista :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!