June 30, 2016

My Midsummer

Heippa! Meni taas hieman aikaa, ennen kuin sain aikaiseksi tehdä tämän postauksen, mutta totuus on se, että aina, kun mulla on aikaa, mä en vain jaksa käyttää aikaani kuvien muokkaamiseen saatika bloggaamiseen. Tuntuu, että oon koko ajan töissä, eikä aikaa riitä mihinkään. Oon koko ajan vain niin poikki enkä odota mitään muuta kuin Ruisrock-viikonloppua sekä toiseksi viimeistä viikonloppua heinäkuussa, kun mulla on kolme päivää putkeen vapaata. Tuntuu, että siihenkin on niin pitkä aika.

Mutta siirrytäänpä ajassa taaksepäin, eli juhannukseen! Menimme perinteisesti Lokalahdelle muutamaksi yöksi ja onneksi meistä jokainen selvisi ilman minkäänlaisia naarmuja tai kolhuja (mustelmia lukuun ottamatta, ehkäpä). Nautittiin hyvästä ruuasta, mahtavasta seurasta, saunottiin, eikä sentään kuivin suin tarvinnut olla :-D Kuvat puhukoot puolestaan, olkaa hyvä!Torstai-ilta meni istuskellessa ja jutellessa, mutta mun pitkän työpäivän takia mentiin Henen kanssa ajoissa nukkumaan. Perjantaina Iida, Santtu, Petra ja Japi saapuivat kaikki paikanpäälle, joten käytiin saunassa ja sen jälkeen laittauduttiin niin sanotusti juhlakuntoon. Ruuan jälkeen lähdettiin tyttöjen kesken pienelle kävelyretkelle ja otettiin kuvia. Jotkut kuvat olivat ihan onnistuneita, toiset sen sijaan... Noh, niin... :-D Tää on jotenkin niin mahtava kuva! We are judging you really hard.Ollaan aika söpöjä Henen kanssa (#drunkaf), hahah!

Meillä oli pieni kaveri meidän seurana! Hän oli niin suloinen


Heitettiin Henen kanssa läpällä tikkaa ja satuin vahingossa ostumaan tuohon punaiseen osioon numero 20 alla. Eikös se tarkoita (joissain peleissä ainakin), että pisteet kolminkertaistuvat? Näköjään hieman kännissä ja läpällä kaikki onnistuu... Siinä oli kuitenkin mun juhannukseni ja pienimuotoinen lomani töistä! En yhtään ihmettele, miksi juhannus on yksi mun kesäni kohokohdista :-) Ensi vuotta venaillessa!

Tänään mulla oli vapaapäivä. Lähdettiin eilen yhdeksi yöksi mökille Kemiöön rentoutumaan, mutta huomenna taas jo töihin... No, kaksi päivää enää ja pääsen sitten taas Kemiöön! Ja niistä mun ostoksistani tulee postaus tässä... jossain vaiheessa :-D Katsotaan jos saisin vaikka mökkikuva- ja Ruissipostauksen jälkeen aikaiseksi väsätä sen, vihdoin ja viimein. Nyt mä kumminkin jatkan lukemista, tää Haruki Murakamin Kafka rannalla vaikuttaa ihmeen ookoolta. Tsaukki kaikille!

8 comments:

 1. Kauniita kuvia! ♥ Kuulostaa olleen ihana ja onnistunut juhannus. :) Ja hei, ei kannata huolehtia bloggaamisesta, jos tuntuu, että työt vie voimat. I feel you. Kyllä me lukijat täällä ootellaan. ♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3

   Joo, juhannus oli kyllä erittäin onnistunut! Ja ihana kuulla :-) Koska välillä on sellainen olo, että jos en bloggaa niin lukijat kyllästyvät odottelemiseen ja lopettavat blogin lukemisen :-( Toivon kuitenkin, ettei asia ole niin!

   Delete
 2. Kertakaikkisen ihanalta näytti teidän juhannus <3

  ReplyDelete
 3. Oii mitä kauniita juhannuskuvia <3 Sulla kuulostaneen olleen ihana juhannus :) Älä ota stressiä blogista, bloggaat kun on sellainen fiilis ja aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 :-) Ihana se oli kieltämättä, en millään malttaisi odottaa ensi vuoteen!

   Täytyy kyllä lopettaa blogista stressaaminen... En koe tätä pakonomaiseksi tarpeeksi, vaan bloggailen juuri silloin, kun siltä tuntuu. Toivottavasti te ihanat lukijat olette kärsivällisiä mun kanssa :-)

   Delete
 4. Mukavan kuuloinen juhannus ollut teillä :) ja hauskoja kuvia! :) voin niin samaistua tuohon, ettei blogille ole aikaa ja on vaan töissä koko ajan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä erittäin mukava ja ihana juhannus tänäkin vuonna! Kiitos paljon :-) Kuvia olisi enemmänkin, mutta valitsin vain nämä.

   Joo, tuntuu että töitä on toisinaan aivan liikaa, eikä jää aikaa yhtään mihinkään... Ei edes itselle. Onneksi tämä on kesätyö, mutta saa nähdä, pyydetäänkö mua tuonne ihan vakkariksi. Se jää tosiaan nähtäväksi!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!