May 29, 2016

Graduation and new nails

Heippa!

Nyt on koulut käyty ja valmistujaisia juhlittu! Nämä kaksi vuotta menivät kyllä todella nopeasti, mutta oon iloinen, että nyt mulla on viimeinkin parturi-kampaajan tutkinto kourassa ja suurin osa opeista mielessä, hehs. Välillä on ollut sellaisia hetkiä, ettei mistään tule mitään ja on tehnyt mieli luovuttaa, ihan vain oman henkisen sekä fyysisen hyvinvointini kannalta. Niin en kuitenkaan tehnyt, päätin käydä koko tämän koulun läpi, vaikka sitten kynsiä ja hampaita yhteen purren! Nyt on ammatti, hyvä tutkinto- ja näyttötodistus kätösissä ja ihania uusia kavereita elämässä. Välillä pää tuntui räjähtävän, mutta kaikkien niiden alamäkienkin joukossa oli paljon enemmän näitä hyviä ylämäkiä, joiden takia mä seison tässä ja nyt. 

Herkistelyt kuitenkin sikseen, luvassa on pieni määrä kuvia! Järkkärissä voi olla ehkä muutama kuva, mutta en mene siitäkään niin takuuseen :-D


Koko luokka koossa luokanohjaajan kera! Harmi, että neljä ihan huikeeta tyyppiä on matkan varrella lopettanut tämän koulun, mutta niin se elämä joskus menee.
Tästä eteenpäin jokainen lähti omille teilleen, mutta muutamat menivät yhdellä porukalla juhlistamaan valmistumista. Hene tuli hakemaan mut ja kotona mua odottikin ihana kattaus kaikkea hyvää! Meillä ei paljon ollut vieraita, mutta Hene, Iida, Santtu, mummi ja naapuripariskunta tuli onnittelemaan :-) Oli ihan kivaa, mutta en aio ottaa tätä valmistumista tavaksi, koska en tykkää juhlia virallisia juhlia paljonkaan. Illalla mentiin pienellä porukalla alottelemaan tuttuun tapaan Iidan ja Santun luo ja illalla löydettiin itsemme Turun yöelämästä!


Valitettavasti ei tajuttu ottaa yhteiskuvaa tai kuvia muutenkaan, joten saldo jäikin aika pieneksi. Mutta hauskaa oli ja se on tärkeintä :-) Seuraavaksi vielä mun uudet kynnet, jotka Iida teki mätsäämään mun valmistujaismekon kanssa:Tadaa! Mitäs pidätte?

Nyt mulla on vielä pari viikkoa lomaa, ennen kuin menen töihin. Tässä ajassa on pari keikkaa ja pääsykokeetkin täytyy hoitaa pois alta... Wish me luck! Tsaukki, nähtäillään seuraavassa postauksessa uusien hankintojen kera!

12 comments:

 1. Paljon onnea valmistumisesta! :) Ja oi miten ihanat kynnet ♥ Mäkin haluuuuun! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon sekä onnitteluista että kehuista! <3 Nämä kynnet ovat kyllä niin ihanat! En tiedä, miten pystyin pari viikkoa elämään ilman näitä kaunokaisia :D

   Delete
 2. Onnea valmistumisesta! :) Mäkin haaveilin joskus kampaajan urasta, mutta ei ehkä olis ollut ihan mua varten. Nuo kynnet on ihanat! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Mä olen haaveillut niin monista aloista, mutta tälle päädyin :D Hassua, miten lukion aikana suunnittelin hakevani opiskelemaan itseni parturi-kampaajaksi ja niin tosiaankin kävi. Mutta mä olen aina pienestä saakka halunnut olla palomies, sitä mahdollisuutta mulla ei vain ikinä tule olemaan tietyistä syistä.

   Kiitos myös kehuista! <3

   Delete
 3. Eiiih aivan ihania kuvia!! TUli ihan hyvälle mielelle :) Ja kauniit kynnet *_*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 :> Tuona päivänä tosiaankin oli niin hyvä mieli! Onneksi sellainen fiilis välittyy kuvien kautta.

   Delete
 4. Paljon onnea ammatista! ^_^ <3

  ReplyDelete
 5. Paljonpaljon onnea! :) Oli jotenkin niin hauskaa noussa kuvissa kun kaikilla muilla on jotenkin niin neutraalit hiusvärit ja sä pilkistelet sieltä räväkän punaisten kutrien kanssa ;) Ja oi vitsit nuo kynnet! <3 Mä olen itsekin leikitellyt idealla sinisistä kynsistä, vaikka se ei normisti ole yhtään mun väri :D Päätin kuitenkin kokeilla edes kerran kynsillä, haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3

   Hahah, ellet olisi maininnut niin en olisi itse edes huomannut koko asiaa :D Meidän luokalla on mun lisäksi ollut yksi toinenkin punatukkaisena, mutta juuri viimeisillä hetkillä mä taisinkin olla ainoa...

   Kiitos myös kehuista! Kaikkea kannattaa kokeilla :-) Itselläni on ollut jos jonkinmoista väriä kynsissä ja mietin, että voisin tehdä jonkinlaisen kynsipostauksen taas! Pelkillä kuvilla ilman tekstiä. Olisikohan se kiva idea?

   Delete
 6. Heiii paljon onnea valmistuneelle ja mukavaa lomaa! ^^ ♥
  Löysinpä tieni sun blogiin ekaa kertaa, vaikuttaa kivalta :)

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 Lomaa on enää viikko, mutta eipä tuo haittaa! Kiitos kun jäit lukijaksi, sunkin blogi sai musta uuden lukijan :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!