April 2, 2016

Hello April and yes hi, I have a new hair!

Heips ja hyvää huhtikuun alkua kaikille!

Eilen tosiaankin oli aprillipäivä, mutta muhun ei onneksi kohdistettu tai kerrottu minkäänlaisia piloja. Se on hyvä juttu, koska inhoan muutenkin kyseistä päivää :-D Anyhow, aprillipäivän kunniaksi päätettiin mun työssäohjaajan, Katin, kanssa laittaa hiuksemme kuntoon ja oon lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen! Nyt hiukset ovat taas tummemmat, ja päätin ensimmäistä kertaa ikinä ottaa muutaman tumman raidankin pääliosaan. Sitä ennen esittelen teille kuitenkin mun pari kosmetiikkaostostani, jotka tein Sokoksen 3 + 1 -päivillä


Ihanan keväisen värinen! Livenä näyttää paljon kirkkaammalta ja oranssilta. Päätin eilen myös kokeilla sitä huuliini. Aluksi tunnuin vierastavan näinkin kirkasta väriä, koska oon tottunut käyttämään vain tummia sävyjä. Mutta ajan kanssa tähänkin sopeutuu!

Sitten hieman parempia kuvia mun uudesta, ihanasta tukastani! Maaliskuun alkupuolella olin sitä mieltä, etten vähään aikaan värjää hiuksiani, vaan kasvatan oman värini takaisin, koska punainen on alkanut kyllästyttää rutkasti enemmän kuin aiemmin, mutta... Tässä sitä taas ollaan, palattu tummanpunaiseen sävyyn, enkä voisi tyytyväisempi olla! Väri näyttää niin erilaiselta eri valoissa, mutta itse ainakin tykkään! Muutamat tummat raidat pääliosassa antavat myös mun mielestä kivaa aaltoilevuutta, ettei aina vain ole se sama tasainen punainen. Sitten vielä muutama kuva, toinen on kuva musta hymyilemässä hampaat näkyvissä... Aikamoinen uutuus, koska harvemmin tykkään hymyillä syy auki kameran edessä. Lopuksi vielä muutama kiva puhelinkuva! Näissä kuvissa tukka näyttää ainakin niin eriväriseltä kuin järkkärillä otetuissa :-D Anyway I'm loving it!

Heippa ja hyvää viikonloppua kaikille!

8 comments:

 1. Ompa kauniin sävyiset hiukset! ♥ Sopii hyvin :) Myös tuo huulipuna on kauniin värinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos todella paljon! <3 :) Huulipunasta tykkään kyllä, mutta silti edelleen hieman vierastan noinkin kirkkaita värejä... Ajan kanssa siihen sitten tottuu, niin kuin sanoinkin jo!

   Delete
 2. Heiheiiii! Mä ihastuin näihin jo instassa <3 Mä olen aina pitänyt selkeistä ja paksuista raidoista tukassa ja haluaisin sellaiset itsekin, mutta luottokampaajani(eli siis kontrolloiva äitini) ei suostu värjäämään mulle sellaisia hahaha :D Tuon sun tukan varastaisin kyllä itselleni heti, se on yksinkertaisesti täydellinen <3 Tulee ikävä omia punapääaikoja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kommentti! Kiitos paljon <3

   Omasta mielestäni mun hiukset ovat kaukana täydellisyydestä, mutta on ihana kuulla tuollaisia kehuja kuitenkin! Saanko kysyä, miksei sun äitisi suostu laittamaan sulle raitoja? Nehän ovat käytännössä järkevämmät kuin esimerkiksi tämä mun punaiseksi värjäämiseni :D

   Delete
 3. Tuo huulipuna sopii sulle tosi hyvin! <3 :) Oot nätti!

  ReplyDelete
 4. kivat hiukset!:)

  tää voi olla vähä random kysymys mut voisiks tehdä susta ja sun poika ystävästä postauksen? kertoo et mite tutustuitte, miten paljo teillä on ikäeroo yms:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :)

   Ei ollut ollenkaan random kysymys, yllätyin vain jonkin verran, koska en uskonut kenenkään olevan kiinnostunut mun parisuhdeasioistani :D Katsotaan jos joskus saan aikaiseksi tehdä sellaisen postauksen, en tiiä, mitä mieltä Henri olisi siitä. Ja voinhan tässäkin kertoa sulle mun ja Henrin ikäeron; Henri on mua kaksi vuotta vanhempi :D

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!