April 14, 2016

Hair crisis, once again

Tsau!

Kyllä, taas kerran minä, toukokuussa valmistuva kampaaja, koen kamalia hiuskriisejä tuon tuostakin. Yllättävää? I don't think so :-D Haluaisin päästä kokemaan jotain uutta; jotain sellaista, jota en ikinä edes kuvitellut suunnittelevani. Tällä kertaa kyse ei ole värin muuttamisesta, ei, vain pikemminkin siitä, ettei mun tarvitsisi tämän jälkeen tehdä tukalleni mitään sen kummallisempaa. Ne näyttäisivät hyviltä joka tapauksessa, vaikkei tekisikään mitään ihmeellistä. Tietenkin riippuu ihan lopputuloksesta, mutta mä en jättäisi asioita missään nimessä puolitiehen, vaan tekisin niistä täydelliset. Ujuttaisin hiuksiini helmiä ja kiertäisin ohutta lankaa niiden ympärille; tekisin niistä siis erittäin kivannäköiset! 

Joko tiedätte, mistä puhun? No rastoista tietenkin!

Jotkut saattavat ajatella: "Hyi saatana, rastat! Nehän ovat niin epähygieeniset ja kamalat, kammottavat, kovat kasat päälaella, eikä niistä saa kivannäköisiä tekemälläkään", ynnä muita halventavia kommentteja. On totta, etteivät kaikki pidä rastoja juuri minään, mutta mä olen viimeaikoina alkanut lämmetä niille jälleen kerran. Läheinen ystäväni, Roosa, sanoi mulle viime vuoden puolella, että hän haluaisi rastat ja kysyi mun mielipidettäni. Sanoin, totta kai: "Anna mennä, niistä tulee varmasti siistit!" - niin kuin niistä tulikin. Hänen Instagram-tilinsä on suljettu, joten ette pääse näkemään niitä enkä viitsi jakaa hänen kuviaan ilman lupaa, joten saatte vain mielessänne kuvitella, miten hyvältä hän näyttää rastojen kanssa :-) Tällä hetkellä hänellä ei ole niitä paljon, mutta muutamia kyllä.

Mä en siis haluaisi kovia tai liian isoja rastoja, koska jopa minunkin mielestäni ne näyttävät jokseenkin kamalilta. Ne eivät edes sopisi mun tyyliini. Lähinnä haluaisin ohuita, rentoja rastoja, en edes koko päätä täyteen. Välttämättä, hahah. Oon kuitenkin kahden tulen välissä, koska Hene on sitä mieltä, etten missään nimessä saa hankkia rastoja ja jotkut ovat sitä mieltä, että kerran sitä vain eletään. Voin siis tämän miettimisen ajaksi jäädä ihailemaan näitä kaikkia hienoja kuvia. Saan näistä vain enemmän motivaatiopotkua rastojen tekemiseen!


Ja ennen kuin kukaan kommentoi, että "rastat ovat vain hippejä varten", niin sanonpahan vain, että suck my fucking dick. Mikään, ei mikään, hius- tai muukaan tyyli ole vain jotain tiettyä genreä varten. On muutenkin typerää lokeroida ihmisiä heidän tyylinsä vuoksi. Ihmiset pukeutuvat ja laittavat hiuksiaan juuri niin kuin itse tykkäävät and that's it. Kaikesta ei todellakaan tarvitse pitää, mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että asia, josta sinä et ehkä pidä, on ehkä jonkun toisen mieleen. Tällä hetkellä mä olen kovasti rastojen kannalla; muutaman viikon kuluttua olen voinut ehkä unohtaa tämänkin haaveen ja oon ehkä siirtynyt johonkin toiseen asiaan, josta haaveilla. Sen näkee sitten. Toisaalta olen ehkä liian pelkuri kokeilemaan rastoja, toisaalta taas koko tämä pelokkuus ajaa mua vain eteenpäin rikkomaan hiusten rikkisiltoja ja tupeeraamaan tukkaa niin, että ne rastoittuvat. Jään tänne pohdiskelemaan tulevaa, kertokaa toki mielipiteenne rastoista!

Ps. Tällä hetkellä meikä makailee kotona Burana600-höyryissä, nimittäin multa poistettiin eilen aivan extempore oikeanpuolimmainen yläviisaudenhammas... Oon taas astetta tyhmempi vissiinkin XD Haluatteko nähdä mun torahampaani? Näytän sen kumminkin!Eikö ookin ällöttävä? Anteeksi tämä ällöttävyys, mutta onhan tämä nyt hei aika massiivinen! Two more to go, ugh. Joka tapauksessa, ihanaa torstai-iltaa kaikille! Nähdään taas seuraavassa postauksessa, joka tulee toivottavasti mahdollisimman pian ^^ Ciao tutti!

8 comments:

 1. rastat tulee kyllä vuosien saatossa tiukemmaksi ja 'kovemmaksi', halusit tai et:D ne elää välillä ihan omaa elämäänsä, mikä on vähän rasittavaa mut en kyllä oo pitkään aikaan luopumassa omistani! vinkkinä sanoisin että esim mehiläisvahaa, mitä jotkut suosittelee, ei kannata käyttää homehtumisvaaran vuoksi, et ainoo mitä tarviit on kampa, huovutusneula ja omat sormet:) hauskaa rastoittamista jos sille kannalle päädyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sen tajusinkin tämän postauksen julkaistuani :D Eiväthän ne aina tule pysymään sellaisina kuin ne lähtötilanteessa ovat. Tämä mun ystävänikin on ottanut rastojaan auki, etteivät ne tule niin sanotusti liian isoiksi tai koviksi.

   Kiitos todella paljon vinkeistäsi! Kuulin vähän juttua, että ei kannata edes jättää hiuksia puolikuiviksi suihkun jälkeen, juurikin tuon homehtumisvaaran vuoksi. Mutta tässä vielä pohdiskelen, mille kannalle päädyn! :>

   Delete
 2. Joo rastat <3 Sopis sulle hyvin! :) Just sellaisa ohuita ja ei välttämättä koko päätä täyteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän kutkuttaisi kyllä! Mutta yritän nyt olla tekemättä päätöstä liian nopeasti, etten vain totea ja kadu mitään jälkikäteen :D

   Delete
 3. Replies
  1. Niin ovat! Riippuu tietysti ihan sitä, miten ihminen niitä kantaa ja millaisilta ne näyttävät :)

   Delete
 4. Mä halusin nuorempana rastat niiiiin kovasti! Mut sit se et tä se on niin pysyvä ratkaisu ei sit houkuttanu :D Ootko niitä "feikkirastoja" miettiny, ne jotka itse letitetään omiin hiuksiin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon nuorempana halunnut rastat, joten oonkin ostanut sellaiset tekorastat ammoisina aikoina CyberShopista mut ne on liilat... :D

   Tällä kertaa kuitenkin haluaisin ihan kunnon rastat! Oon juuri sellainen ihminen, että haluan kokeilla kaikkea mun hiusteni kanssa, koska sanonta "elämme vain kerran" pätee aika kovasti ja sitä paitsi, se on vain tukkaa. Täytyy nyt katsoa päädynkö oikeisiin vai noihin feikkeihin :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!