April 12, 2016

Got a couple of nice things from my sister, again

Heips!

Aika sen kuin vierii eteenpäin liian nopeasti, mulla on enää kolme, vain kolme, työssäoppimispäivää jäljellä ja olo on niin haikea :-( En millään haluaisi lopettaa tuolla mun nykyisessä paikassani, koska oon tullut niin hyvin juttuun mun työssäohjaajan kanssa ja tuolla työskentely on oikeasti mielekästä. Mietin jopa sitäkin, etten pitäisikään ensi viikolla mun hiihtolomaani, vaan menisin töihin, mutta mä ihan oikeasti tarvitsen tulevan loman ja pienen irtioton arjesta. Mutta tulevaisuudessa aion ehdottomasti käydä moikkaamassa Katia! :> Hän sanoikin pitävänsä skumppaa houkuttimena jääkaapissa odottamassa sitä päivää, kun menen taas tapaamaan häntä, hehs. Fiilikset on kyllä haikeat ja melkoisen epäuskoiset, mutta tietysti mulla on myös todella hyvä mieli. Oon oppinut niin paljon kaikenlaista, että näitä tietoja ja taitoja aion ammentaa tulevaisuudessakin :-) Tämän postauksen pointtina on kuitenkin esitellä teille pari kivaa juttua, jotka Iida, taasen, lahjoitti mulle! Tunnen olevani onnekas, kun saan ilmaiseksi näinkin hienoja juttuja, jotka ovat kaiken lisäksi olleet kalliita hankintoja :D Täytyy myös tänään suihkun jälkeen tutkia vaatekaapin sisältö ja pistää joitakin vaatekappaleita eteenpäin menemään. Pelastusarmeijan laatikko on viety meidän tienpäästä pois, mutta enköhän mä jonkinlaisen ratkaisun keksi. Olisi turhaa heittää ihan hyviä vaatekappaleita menemään. Mutta nyt niitä kuvia!
Karvatakki alunperin Gina Tricotista. Ei ole aitoa eläimenkarvaa tai turkkia, onneksi. Mä en sellaista pukisi ikinä päälleni, eikä kyllä Iidakaan. Sen verran mä häntä kuitenkin tunnen. Kivan lämmin ja fiinin oloinen, sopii ehkä parhaiten joihinkin illanistujaisiin tai bileisiin ylipäätään. Joissain määrin tulee myös tietynlainen venäläinen katuhuora -olo tätä pitäessä... Hehs :-DKorkokengät, alunperin Skopunktenista. Muistan kun Iida osti nämä suurinpiirtein kaksi vuotta sitten ja mä ihailin tuota kuosia niin paljon. En sinällään ole mikään korkokenkäihminen, mutta koska kengistä pidän niin... Oli pakko ottaa omaan säilöön. Mulla saattaa olla kenkäongelma, niin ainakin Hene kovasti väittää ^^' Onko kellään muulla samanlaista tyyliä, että saattaa ostaa älyttömän kalliit kengät, muttei ehkä käytä niitä koskaan tai ehkä pari kertaa korkeintaan?

Siinäpä ne uudet jutut! Rahat ovat kovasti loppumassa, joten ei ole ollut tilaisuutta ostaa mitään ihmeellistä. Paitsi puuterin ostin Hulluilta Päiviltä viimeviikolla. Mutta asiasta toiseen, mä sain kesätyöpaikan! Pääsen siis koko kesäksi - ja ehkä jopa syksyksikin - Turun Länsikeskuksen Citymarketin Hiustaloon, joten turkulaiset, tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja varailkaa aikoja kampaamon virallisilta sivuilta. Oon aika onnellinen, että pääsen oman alan töihin!

Ja tässä teille vielä lopuksi pari kuvaa viikonlopulta. Perjantaina oon menossa Iidan luo hankkimaan uudet kynnet ja lauantain vietän Emman kanssa :> Eiköhän jotain kuvamatskua tule esiintymään täällä bloginkin puolella!Ja tässä teille eriskummallinen paljastus; päätin antaa mahdollisuuden runoudelle, iiks.

Hyvää tiistai-iltaa kaikille

6 comments:

 1. Vauu toi karvatakki! :) Ja noi kengät siihen yhdistettynä, aika siistejä asukuvia sais :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookin! <3 Niin ihana ja kivan tuntuinen päällä :) Kommenttisi jälkeen aloin miettiä, että hei, miksikäs ei! Katsotaan jos lauantaina olisi hyvä ilma asukuvien ottamiseen, paras kaveri saa luvan toimia kuvaajana tälläkin kertaa :D

   Delete
 2. Ihanan näköinen toi karvatakki! :) Sopii sulle hyvin :)
  ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Oi toi karvatakki on ihana! Noi kengät on kanssa kivat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eivätkö olekin! Oon itekin ihan in love :>

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!