February 14, 2016

Happy Valentine's Day, everyone


Mä olen aina vihannut ystävänpäivää. Tai noh, en sanan varsinaisessa merkityksessä vihannut, mutten ole siitä niin välittänytkään. Musta tuntuu, että tänä päivänä ihmiset lähettävät ystävilleen, niin vanhoille kuin uusillekin, ystävänpäivätoivotukset. Osat kuulostavat todella väkisinväännetyiltä ja vastenmielisiltä, osat ihanilta ja vilpittömiltä. Ja silti mua on aina salaa kaihertanut se, ettei ole ketään erityistä, jolle voisi ostaa jotain tai kenen kanssa viettää amerikkalaiseen tyyliin valentine's dayta. Olen ollut katkera sinkku ja viettänyt ystävänpäivät tietysti mielelläni ystävien ja perheen kanssa. Oon tietysti onnellinen kaikista ihanista ystävistä, joita mun elämässä on, mutta mulle ystävät ovat ystäviä joka ikisenä päivänä vuodessa, eivät vain tänään. 

Ja nyt, ensimmäistä kertaa ikinä mun elämäni aikana, mulla on ollut se erityinen ihminen mun vierellä ystävänpäivänä. Tavallaan se saa mut hymyilemään vähän. Tai oikeastaan, aika paljon enemmän kuin vähän. 
Muistakaa, että kaikki ystävät, kaikki ne läheiset ja kaukaisemmatkin, ovat ystäviä ympäri vuoden. Ei sitä tarvitse ainoastaan tänään kertoa ja julkistaa joka paikassa. Kannattaa tehdä niin useamminkin. 

Okei, tämä päivitys on ilmiselvästi kovin sekava, mutta ehkä mun mielenhäiriöinen pointtini tästä päivästä tuli selväksi. On vähän ristiriitaisia fiiliksiä, niin positiivisia kuin kielteisiäkin. No, onneksi kohta pääsee nukkumaan ja huomenna mulla alkaa työharjoittelu seuraaviksi yhdeksäksi viikoksi, jaiks! 

Anyhow, hyvää päivää, ystävät! Sekä te tuntemattomatkin

2 comments:

  1. Ihania kuvia <3 Hyvää ystävänpäivää sinullekin <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon :> Hyvää ystävänpäivää sullekin, näin myöhässä tosin!

      Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!