February 19, 2016

good memories

Eilen oli Penkkarit. Ja suurimalla osalla myös Wanhat, jotka saattavat jatkua tänäänkin. Näistä omista lukioajan kohokohdista onkin vierähtänyt vuosi jos toinenkin, ja olin eilen kyllä melko emotionaalinen, koska olisihan se ihan mieletöntä kokea etenkin Penkkarit, yo-kirjoitukset ja valmistujaiset uudelleen. Lakin hankkiminen on mulle ollut kuitenkin melkoinen ylpeyden aihe, koska hei, täytyy siitä turhasta lakista nyt olla edes jonkin verran ylpeä! :-D Nyt toukokuussa koittaa jälleen kerran valmistujaiset, saa nähdä, miten aion silloin juhlia. Luulen kyllä, että melko rankasti. 

Mutta koska tämä on ollut nyt niin kivaa aikaa lukiolaisille, päätin verestää omia muistojani ja etsiä muutamia kuvia Wanhoista ja Penkkareista, jotka voin jakaa täällä. Vitsit jos oisin silloin tajunnut niin olisin yrittänyt olla vähän hehkeämpi esimerkiksi Wanhojen tansseissa tai ottanut meidän jokaisesta penkkarilakanasta kuvan :( No, se on myöhäistä nyt.

Wanhat vuodelta 2012. Onko näistäkin jo neljä vuotta, oikeasti? Aika mieletöntä. Oon muuttunut tuosta niin paljon, että vähän jopa naurattaa! Enkä oo enää edes blondi :-D Mielettömän kiva mekko mulla kyllä oli, niin kuin kaikilla muillakin.


Penkkarit 2013, kolme vuotta tästäkin tapahtumasta. Vähän ois ikävä! Onneks oon saanut pidettyä yhteyttä näiden ihanien ihmisten kanssa :-) Päädyin pitkästä aikaa selaamaan Raision lukion opettajalistaa ja suurin osa mua opettaneista on edelleen siellä! Voisin vaikka joku päivä mennä moikkaamaan ja kysymään, että josko edes joku muistaisi mut :-D Jos vaikka saisin Roosan seurakseni, kunhan hän kotiutuu Japanista sunnuntain jälkeen! 

Eipä mulla muuta kuin että #suchagoodmemories. Mulla alkoi viikonloppu ja maanantaina taas jatkuu työssäoppiminen! Kivaa vaihtelua, nyt ehkä oppiikin enemmän kaikkea uutta, mitä koulussa ei välttämättä opeteta. Kohta riennän saunaan ja rentoudun äipän kanssa. Huomenna mennään Henen kanssa leffaan katsomaan Deadpool, jes! Hyvää viikonloppua kaikille

4 comments:

 1. Kiva postaus ja hauskoja kuvia! :)

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihana postaus, tätä oli kiva lukea kun itse vastikään on kokenut molemmat näistä!! :-) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :-) <3 Kiva että tykkäsit!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!