January 31, 2016

New Gets

Heei!

Hyvää tammikuun viimeistä päivää täältä! Ihan outoa, että huomenna onkin jo helmikuun ensimmäinen päivä, ja kahden viikon päästä mulla alkaa työssäoppiminen! Sen jälkeen ei olekaan kuin noin kuukausi koulua enää ja sitten pitäisi olla valmistujaisetkin. Huh huh, kyllä nämä kaksi vuotta ovat vierähtäneet harvinaisen nopeasti. Anyhow, tämän koulun ja tutkinnon jälkeen meikäläinen suuntaa uusia tuulia kohti, niistä sitten myöhemmin lisää, mikäli kaikki menee niin kuin pitääkin :-) 

Tämän postauksen aiheena on kuitenkin esitellä muutama uusi juttu, jotka olen hankkinut tai saanut! On myös aika esitellä mun uudet kynnet, jotka Iida teki mulle perjantaina viimeinkin! Elin - omalla mittapuullani - pitkään ilman pitkiä kynsiä, joten tuntuu hyvältä taas omata sellaiset :D Mulla ei ollut minkäänlaista ideaa niihin, mutta onneksi tämäkin idea kehkeytyi jossain parissa minuutissa, hahah. 


 Tadaa! Merenneitokynnet taas vaihteeksi  


Mulla oli tummat kynnet niin kauan, että tällainen vaalean pastellinen väriyhdistelmä tuo kivasti iloisuutta ja väriä näinkin pimeään vuodenaikaan, etenkin nyt, kun lumet on sulaneet, ehkä kohta alkaa näyttää jo keväältä. Mutta mitäs tykkäätte? Tällä kertaa päätettiin yhdistää sinistä glitteriä, vaaleanliilaa, simpukkakoristeita ja tähtiglittereitä kokonaisuuteen ja ite ainakin oon enemmän kuin tyytyväinen :-) Seuraaviinkin kynsiin sain tänään jonkinlaisen idean... Hahah, niistä enemmän sitten noin kuukauden päästä! Nyt niitä ostoksia ja tuliaisia, joita oon saanut.Äippä toi hajuveden laivalta viime lauantaina. Oon ihan in lööv, niin hyvän tuoksuinen! 


Uusi ripsari viimeinkin! Stokkan kanta-asiakaskortilla maksoi vain 13e, not bad. Tykkään tosi paljon jo nyt, vaikka oon ehtinyt käyttää vain pari kertaa :-) Tätä mulla ei oo aiemmin ollutkaan. Oon ite sellainen ihminen, että tykkään kokeilla kaikenlaisia uusia meikkijuttuja, etenkin ripsareiden kohdalla! Vielä on hankinnan alla uusi puuteri ja kulmakynä... 


Eilispäivän asukokonaisuutta! Silkkihameen sain Iidalta ja rakastuin siihen oitis. Täytyykin ruveta tulevaisuudessa enemmän käyttämään hameita ja mekkoja! Ja edellistä postausta korjatakseni, sain hankittua torstaina kaupungilta myös uudet ihanat korkeavyötäröiset farkut H&M:ltä vain kahdellakympillä! Ja mustan t-paidan töihin. Oon nyt taas saanut inspistä pukeutumiseen, vähän jees. 

Ens viikolla meillä onkin koulussa aikalailla asiakaspalvelua ja joitain kokeita. Lauantaina onkin sitten Santun synttärit! Ehkä sieltä tulee otettua jotain julkaisukelpoista kuvamateriaalia, mutta se tosiaankin jää nähtäväksi :D Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää sunnuntaita ja muistakaa rentoutua, koska huomenna alkaa taas työviikko! Ite meen saunaan, katon vähän animea ja luen yhtä kirjaa loppuun. On ollut ihan kiva viikonloppu, onneksi. Heippa!

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!