January 15, 2016

My Year 2015

Moikka!

Nyt teen viimeinkin tämän katsauspostauksen vuodesta 2015! Oon saanut kuvakollaasit muokattua aikoja sitten, mutta täytyi vähän miettiä ja etsiskellä kalenterista kaikkia tapahtumia eri kuukausien ajalta :-) Aiempia postauksia voi käydä lukemassa täältätäältä, täältä sekä täältä! En muistanutkaan, että oon kirjoittanut niitä näin paljon, hahah! Anyhow, let's get started! 
Tammikuu

Uuden vuoden jälkeen päätin aloittaa blogin kanssa ns. puhtaalta pöydältä, koska edeltävä vuosi oli ollut kovin kuiva tällä puolella. Tässä kuussa koulu oli myös aika paljon mielessä, koska oli paljon töitä ja vielä stressiä siihen päälle. Asiakaspalvelutilanteet pelotti todella paljon. Vietin kuitenkin paljon aikaa ihanien ihmisten kanssa ja sain ajatukset ainakin jonkin verran muualle. Ensimmäistä kertaa ikinä mun kynsi meni myös pahasti poikki, jonka vuoksi jouduin pitämään kyseistä sormea paketoituna jonkin aikaa. Viimeisenä viikonloppuna menin vierailulle Helsinkiin Emmaa moikkaamaan ja vedettiin kalsarikännit, oli ihan älyttömän kivaa enkä olisi halunnut tulla takaisin kotiin niin nopeasti. Olin myös kipeänä enkä pitänyt kylmyydestä. Halusin talven menevän nopeasti ohi.


Helmikuu

Blogin puolella oli tosi hiljaista, koska en saanut aikaiseksi ottaa kuvia tai muokata niitä vähäisempiä, joita tuli otettua. Ulkona oli nättiä, mutta venailin silti kevättä ja kesää. Koulussa oli edelleen rankkaa ja jotkut kokeet meni ihan päin persettä, koska mulla oli ajoittain todella paha olo. Kävin kirppareilla ja vietin aikaa kavereitten kanssa. Meidän yks luokkalainen oli päättänyt lopettaa, joten pidettiin hänelle läksiäiset ja päästiin luokan kanssa myös käymään GOLDWELLin muotinäytöksessä, se oli semi tylsää. Juhlin melko paljon ja vietin hiihtolomaa 13.-22.2. Kävin silloin luistelemassa, katsoin animea, nukuin, menin Roosan luo viineilemään ja pidettiin tyttöjen ilta Emman, Iidan ja Roosan kanssa. Joukkoomme liittyivät myös Santtu, Ale ja Emman poikaystävä Jerry. Oli niin kivaa! Ihmiset oli muutenkin ihania ja venailin Ruissia ja kesää erityisesti. Päätin aloittaa kirjojen lukemisen uudestaan, oli hyvä päätös. 


Maaliskuu

Koulu oli jälleen kovin paljon mielessä ja mietin jo edessäolevaa työssäoppimisjaksoa. Kuun alussa voin todella pahoin ja koin henkistä itseinhoa, niin kuin itse asiassa melkein koko ajan. Kaverit ja kivat tekemiset pitivät mut kuitenkin järjissäni. 14.3 Santun bändi, Alice Airbuzz, esiintyi Klubilla enkä oikeastaan muista kyseisestä illasta mitään. Paitsi sen, että mun jalka - tarkemmin ottaen polvi - meni ihan palasiksi. Kännissä sattuu ja tapahtuu... 21.3 olin myös spontaanisti viineilemässä Roosan luona ja jauhettiin kaikenlaista paskaa kaikesta. Opin koulussa tekemään kunnon rajaukset meidän meikkikurssilla, lol. Päädyin parisuhteeseen mun nykyisen ukkoni kanssa, vuosipäivä on 27.3 Suuri taakka tippui sydämeltä, kun kuulin, ettei mun ihastus ollut ainoastaan yksipuolista. 28.3 vietettiin mun luokkakaverin 30-vuotissynttäreitä, ja se oli eka kerta, kun kävin Turun Show Roomissa. Aloin voida paljon paremmin. 


Huhtikuu

Olin paljon Henen kanssa ja jännäilin edelleenkin työssäoppimista, joka alkoikin jo 7.4. Olin tosi paljon töissä kolmen viikon aikana, että vapaa-aika rajoittui aikalailla lepäilyyn ja poikaystävän kanssa oleiluun. Kävin kyllä myös muutaman kerran juhlimassa ja tein kivoja kirppislöytöjä. Hene vei mut mun elämäni ekoille treffeille 3.4! Oli kivat ilmat ja opin paljon työssäoppimisen aikana. Kaverit oli kivoja. Pääsiäisenä käytiin äipän ja isin kanssa mökillä siivoilemassa ja oli ihan kivaa. Kouluun palasin sitten 27.4, enkä ole koskaan ollut niin tyytyväinen ja onnellinen kouluun paluusta. 


Toukokuu

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, vaikka koulua ei ollutkaan enää niin paljon jäljellä. Se kuitenkin kannatti, koska koetyöt onnistuivat kaikki todella hyvin, ja opettajakin kehui mua ja sitä, miten paljon olin petrannut koulun suhteen; aluksi olin todella arka, mutta nyt olin päässyt ulos mukavuusalueeltani ja oppinut paljon uutta. Käytiin myös piipahtamassa Taitaja-kisoissa 5.5, nähtiin hienoja kampauksia. 9.5 vietettiin mun 21-vuotissynttäreitä, joiden teemana oli musiikki! Oli niin ihanaa ja olin tosi onnellinen, että niin monet mulle tärkeät ihmiset tulivat juhlistamaan mun vanhentumistani Ilmat olivat suotuisia joinakin päivinä, välillä ei tuntunut yhtään siltä, että kesä olisi tulossa. Päästiin luokan kanssa kosmetologeille asiakkaiksi kaksi kertaa tässä kuussa! Käytiin Iidan kanssa fiilistelemässä Alice Airbuzzia ja muutenkin juhlimassa 16.5. Tulin myös heti kuumeeseen, kun oltiin laitettu tukkamme kuntoon. Euroviisut tuli ja meni ja pidettiin kesäloman starttaus jo 26.5!


Kesäkuu

Lämpimiä säitä oli silloin tällöin, oli kyllä kivaa! Vietin paljon aikaa ulkona ja luin myös edelleen. Kesän alkamisen kunniaksi vietettiin jälleen tyttöjen iltaa 5.6 Emman, Iidan, Roosan ja Ninan voimin, oli tosi hauskaa Hene oli edelleenkin ihana ja ajattelin vain sitä, miten onnellinen mä olin ja oon tietysti edelleen. 7.6 menin tekemään naapurintytölle kampauksen hänen rippijuhliinsa, tuli hyvä mieli, kun hän piti kampauksesta! Juhannusta vietettiin Lokalahdella tunnettuun tapaan ja silloinkin oli todella jees. Hieman erilaisempi juhannus kuin ennen, mutta kivaa oli. Satoi kyllä aika paljon ja oli kehnot kelit, mutta seura oli ihan 5/5. Kaverit oli kivoja ja 24.6 käytiin taas leffassa Henen kanssa - en vaan muista, mitä mentiin kattomaan hahah. Menin myös Kemiöön oleskelemaan! Äitin kanssa tehtiin kuun alussa retki Ruissalon yliopistolliseen kasvitieteelliseen puutarhaan, nähtiin kesän ekat kyykäärmeet, hyi! Sain Iidalle ja mulle liput Miyavin keikalle! Näin myös mun entistä luokkakaveria Heliä, joka oli päättänyt lopettaa parturi-kampaajan opinnot.


Heinäkuu

Tämän kuun kohokohta; RUISROCK! Olin siellä kaikki kolme päivää ja seuranani toimivat Roosa, Emma, Jerry ja Julia kuka milloinkin. Oli kyllä niin parasta, ja tässä kuussa alkoivat myös ne lämpimät säät vihdoinkin! Olin mökillä, vietin ihanien ihmisten kanssa aikaa ja luin edelleenkin todella paljon. Vietettiin mun lukiokaverin Kaurin synttäreitä 11.7 ja 18.7 olin muuten vain viihteellä, molemmilla kerroilla fiilis oli ihan 5/5. Sain myös selvitettyä välini yhden mun ystävän kanssa ja se oli parasta. Olin tietysti paljon poikaystäväni kanssa ja kuuntelin, kuinka hän suunnitteli oman asunnon ostamista. Kirpparilta tein yhden maailman parhaimman löydön; DISNEY FANTASIA 1940! Olin etsinyt sitä niin kauan kuin vaan muistan ja nyt se viimein pääsi uuteen rakastavaan kotiin 29.7 mentiin äipän ja isin kanssa piknik-risteilylle, missä koin aivopierun ja ostin Victoria's Secretin alusvaatteita... Jes. 


Elokuu

1.8 päätettiin viettää iltaa ja lähdettiin vähän viihteelle, oli ihan 5/5. Kauhistelin sitä kuinka nopeasti kesä oli mennyt. Olin kavereitten kanssa, kävin helssaamassa lukiokaveria ja hänen vauvaansa ja 8.8 pääsin näyttäytymään laittautuneena Henen perheelle, koska mentiin Henen serkun häihin. Aluksi kauhistelin koko hommaa, koska inhoan häitä, mutta nämä osoittautuivatkin tosi kivoiksi häiksi! 10.8 koulu alkoi taas todella tärkeällä "moi ja tervetuloa ja näkemiin" -koulupäivällä, joka oli alle tunnin mittainen. Ilmat oli ihania ja sai pukeutua edelleen kesävaatteisiin. 15.8 juhlittiin Emman synttäreitä pienellä porukalla ja oli kyllä jälleen kerran niin kivaa. Päätin myös yhtenä viikonloppuna lähteä maaseudun rauhaan äipän ja isin kanssa, koska halusin pakoon kaikista velvollisuuksista. Stressi teki taas kivasti tuloaan... Katselin Junjou Romantican kolmatta sekä kahta ensimmäistäkin kautta ja sain animefiiliksen taas takaisin. Luin edelleen kirjoja, se oli parasta ajanvietettä Henen kanssa hengailun lisäksi. the GazettE julkaisi uuden albuminsa, DOGMAn, 26.8!


Syyskuu

Koulua vaan, koulua vaan... No ei vaiskaan, oli mulla koulun ulkopuolella muutakin elämää! 5.9 pääsin tekemään kampauksia eräisiin häihin, ja vähän kyllä jännitti, koska en ollut hirveästi tehnyt kampauksia oikeille ihmisille, hahah. Samana päivänä menin Iidan kanssa myös juhlimaan ihan kahdestaan. 9.9 menin kolmen muun mun luokkalaisen kanssa vapaaehtoisesti assaroimaan KC:n muotinäytöstä varten, tuntui kivalta, kun pääsi näkemään, millaista muotinäytöksen järjestely on. Päästiin myös tekemään malleille tukkaa, ainakin vähän avustamaan ja oli jees! CV sai taas lisää täytettä, jee. Tätä edeltävänä päivänä päästiin tsekkaamaan myös Wellan muotinäytös. 19.9 vietettiin luokkakaverin 20-vuotissynttäreitä, oli tosi kiva ilta! Vietin myös Emman kanssa aikaa ja koin harvinaisen paljon hyviä naamailupäiviä. Vaikka koulusta oli stressiä, silti lukeminen, poikaystävä ja ystävät pitivät mut järjissäni. Luukutin koko ajan DOGMAa. Toivoin the GazettEn tulevan mahdollisimman pian takaisin Suomeen.


Lokakuu

Tämä kuukausi oli tapahtumien osalta melko hiljaista ja tylsää aikaa. Halusin nopeasti muodonmuutosta mun tukkaani ja kärsin kauheista itseinhon hetkistä aina, kun katsoin peiliin. Koulu oli jälleen kerran suurimman osan ajasta mielessä, mutta niin myös lähestyvä syysloma, jota vietin 9.10-18.10. Silloin lepäilin ja olin vaan. 16.10 tosin lähdin Iidan kanssa Helsinkiin Emman ja Jerryn luo vierailulle ja mentiin katsomaan kauan odotettua Miyavia! Keikka oli yksi parhaista, ellei jopa paras. Meillä oli myös luokkakuvaus  ennen lomaa ja näytin typerältä. Syysloman loppuminen masensi mua, mutta venailin yhtä asiaa; HALLOWEENIÄ Kyseinen ilta oli ihan mieletön

Marraskuu

Kärsin tämän kuun alussa aika kauan Halloweenin aiheuttamasta darrasta, mutta en siltikään vaihtaisi kyseistä iltaa mihinkään. Koulussa tapahtui kaikenlaista ja sain viimeinkin odottamani muodonmuutoksen 12.11! Olin niin onnellinen, että pääsin vanhasta ja kamalasta reuhkastani eroon. Luin edelleenkin ja katsoin aina välillä animea. Sain myös ensimmäiset luvattomat poissaoloni meidän luokan lakkoilun takia, ei siitä sen enempää. Tunsin olevani pahis, hahah. Meillä oli Elumen-koulutus, missä mulle tehtiin pinkkejä raitoja! Lopputulos oli aika kivan näköinen. Ihmiset oli parhaita ja ikävöin muutamia yksilöitä paljon. Vietettiin kuun vikana viikonloppuna tyttöjen iltaa Emman ja Iidan kanssa ja mentiin Klubille kattomaan Huoratronia! Venailin joululomaa, koska halusin vain nukkua ja unohtaa koulun ja kaiken sen stressin edes hetkeksi.


Joulukuu

Viimeiset loppurutistukset ennen kauan odotettua joululomaa. Koulussa ei sinäänsä tapahtunut hirveästi mitään, mutta stressasin silti seuraavasta vuodesta ja kaikista niistä tekemättömistä jutuista. Hene oli paras, samoin kuin mun ystävät Luokan pikkujouluja juhlittiin 17.12 ja 19.12 vietettiin sen sijaan Iidan vanhentumisjuhlia eli 25-vuotissynttäreitä. Koin baarissa paniikkikohtauksen, ei ollut kivaa. Hene kuitenkin piti musta huolta Säät oli ihan tyhmiä, mutta sitten viimeinkin koitti joululoma! Luin kirjoja sekä ficcejä, kaipasin uusia Reituki-ficcejä luettavaksi, mutta mitään ei löytynyt, nyyh. Joulua vietettiin meillä ja uutta vuotta Iidan ja Santun luona. En oo koskaan juhlinut niin rankasti ja kauan, mutta oli parasta! Parista muuttujasta huolimatta. 30.12 Hene vei mut myös elokuviin, shoppailemaan ja syömään, tui  

Siinäpä mun viime vuoteni tälleen in nutshell! Ehkä alan nyt tänä vuonna pistää tärkeitä juttuja aiemmin muistiin, ettei tarvitse kalenterista etsiä :-D Nyt on kuitenkin perjantai ja aion koko illan vain rentoutua, ah. Huomenna vietänkin sitten päivän Henen kanssa mättöillen ja leffoja katsellen. Aateltiin katsoa Star Warseja... Heheh. Mutta anyhow, kiitos ja näkemiin! 

Ai niin, ps. Onnellisuus pienessä paperinpalassa:No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!