December 14, 2015

Vähän pientä ystäväkirjamerkintää

Tsaukki! 

Tässä sitä taas ollaan suomen kielisen postauksen merkeissä :-) Mulla on taas tällainen pieni jojoilufiilis, joka heijastuu mun pienenä turhautuneisuutenani, koska en vain tiedä, millä kielellä virallisesti kirjoittaisin tänne. Joillakin bloggaajilla on selkeä näkemys siitä, miten he haluavat tuoda itseään blogissaan julki, mä sen sijaan vain seilaan edestakas, koska välillä mun aivot käskevät kirjoittamaan englanniksi, välillä suomeksi. 

Ja olen kokenut myös pientä tympääntymistä mun blogin nimeä kohtaan. Joskus muutama vuosi sitten pohdin tätä samaa asiaa, muuttaakko blogin nimeä vai jättääkkö se ennalleen. En tiedä, delicious circus ei vain enää tunnu omalta, mutta toisaalta en tiedä, mikä nimi sitten taas tuntuisi omalta yhtäkkisen muutoksen seurauksena. Kestäisi totuttautua ajatukseen uudesta nimestä, ja mun kohdalla se varmasti veisi enemmän aikaa kuin ehkä jollakulla toisella. No, ehkä pidän vielä jonkun aikaa tätä tämän nimisenä. Ehkä jossain vaiheessa keksin uuden, mua kuvaavamman nimen. Se jää tosiaankin nähtävästi. Ja sillä aikaa te muutamat vähäisetkin lukijat saatte kärsiä mun jojoilustani ja lukea blogitekstejä sekä englanniksi että suomeksi :-) 

Tämän postauksen aiheena ois kuitenkin otsikon veroisesti ystäväkirjamerkintä! Idean löysin aivan ihanan Pauliinan blogista, joka on kyllä noussut yhdeksi mun suosikkiblogeistani! Suosittelen tsekkaamaan, mikäli kaipaatte uutta luettavaa. Ideana on siis vastata ihan perinteikkäisiin ystäväkirjakysymyksiin, joten kopioin kaikki tuolta Pauliinan blogista. Ai että, nyt tekee mieli etsiä kaikki omat miljoonat ystäväkirjat ja lukea niitä vastauksia :D Oonko muuten ainut ihminen, joka on kirjoittanut kymmeniä kertoja omaan ystäväkirjaansa...? Hahah, en kestä itseäni. Ainakaan välillä. 


Kaunista auringonlaskua helmikuulta 2015

Nimi: Emmi-Stina
Lempinimi: Emmuli, Emmistiina, Emmanuela De Borro (don't ask XD), Emski
Asun: Turussa, Suomen persreiässä
Kännykkä: Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580
Sähköposti, jolla tavoitan sinut: emmi.laaksonen@gmail.com
Syntymäpäivä ja -vuosi: 10.05.1994 klo 09.34
Horoskooppi: Härkätyttöhän minäParhaan kaverin kanssa kirppisreissulla

Hiusten väri: Tällä hetkellä punaiset, tyvestä liilapunaista ja latvoista kirkkaanpunaista. Muuten oma hiusväri on erittäin blondi, välillä ollaan voitu verrata melkein valkoiseenkin
Silmien väri: Sininen
Sisarukset: 4 vuotta vanhempi isosisko
Paras kaverini: Yllä olevassa kuvassa oleva Emma on ykkönen, mutta mun kaikki ystävät ja kaverit ovat mulle tärkeitä, enkä sen vuoksi aseta heitä minkäänlaiseen arvojärjestykseen. He kyllä tietävät, että ovat mulle tärkeitä 
Lemmikkini: 14-vuotias Sessi-kissa
Harrastukseni: Lukeminen, valokuvaus, kirjoittaminen sekä yleisen pahennuksen aiheuttaminen. No ei vaiskaan. Tykkään myös käydä kävelylenkeillä ja katsoa animea! Lasketaanko ne harrastuksiksi...? Eiköhän!


Olin matkalla kirppikselle viime vuoden, 2014, tammikuussa 

Henkilö, jota ihailen: No äiti tietysti ja isi myös. Ihailen myös joitain julkkiksia, kuten esimerkiksi oman lempibändini laulajaa. Hän on aivan loistava (yksi niistä monista siis) esimerkki ihmisestä, jolla ei ollut mitään, kun hän lähti luomaan laulajan uraa. Hänet potkittiin pois kotoa, hän lopetti koulun kesken ja lähti tuosta noin vain kokoamaan ystäviensä kanssa bändiä. Heidän keikoillaan ei aluksi käynyt kuin muutama hassu ihminen, he nukkuivat rekkojen tavaratilassa, koska ei ollut varaa hotelleihin. Ja tässä he nyt ovat; yksi Japanin tunnetuimmista bändeistä, lähes kaikki keikat loppuunmyytyjä melkein aina ja he ovat olleet 13 vuotta pystyssä. Kyllä sitä kannattaa uskoa ja yrittää. 
Paras näkemäni elokuva: Pirates of the Caribbean, Titanic, Tulikärpästen hauta, Henkien kätkemä, Jurassic Park, Forrest Gump, Brokeback Mountain, Battle Royale, Lords of Dogtown, Saw, The Karate Kid, Ylpeys ja ennakkoluulo, Die Hard, The Nightmare Before Christmas, WALLIE, It's Kind of a Funny Story ja lähes kaikki Disneyt. Haluaisin listata paljon muitakin, mutta ehkä jätän tämän vain tähän.
Paras näkemäni TV-sarja: Supernatural, South Park, Criminal Minds, Gossip Girl, jotkut animet
Suosikkipelini: En oikein pelaa mitään... Tyyliin Bubble Shooter, Stepmania, Super Mario ja Angry Birds! Oon jäänyt viimeisimpänä mainittuun niin koukkuun, ettei ole tosikaan...
Mieluisin urheilulaji: Jääkiekko ja koripallo!

Pientä herkuttelua tältä päivältä

Tässä asiassa olen hyvä: Kuuntelemisessa ja juttelemisessa. Multa ei lopu puheenaiheet kesken, otan kaikki huomioon keskustelussa - ainakin yritän - ja samalla haluan myös kuunnella, jos joku kaipaa kaveria ainoastaan kuuntelemaan. 
Tässä asiassa en ole hyvä: Asioiden tekeminen ajoissa. Kyllä, olen luonteeltani juuri sellainen ihminen, että jätän kaiken viimetippaan. Miksikö? En tiiä. En ole myöskään hyvä ajattelemaan itsestäni positiivisesti (mulla on siis ihan helvetin huono itsetunto)
Rakkaani: Oma perhe, poikaystävä, oma lemmikki, ystävät ja jotkut sukulaiset.
Lempieläimeni: Kissa! Ja koiratkin on ihania :-)
Lempiruokani: kanasalaatti, nuudelit, tortillat, makaroonilaatikko, maksalaatikko, karjalanpaisti, sienikeitto


Olin helmikuussa matkalla GOLDWELLin muotinäytökseen

Lempijuomani: Coca Cola, vesi, Vichy, mansikkamehu ja jotkut tietyt alkoholit, esimerkiksi makea valkoviini, karpalolonkero ja limelonkero.
Lempivärini: Sininen, liila, musta, verenpunainen
Lempikukkani: Pioni ja ruusut
Koulun jälkeen haluan tehdä: Laittaa rennot vaatteet ylle ja kaivautua peiton alle.
Pidän: Niin monista asioista! Ystävistäni tietysti, musiikista, lukemisesta, ystävien kanssa oleskelusta, hyvästä ruuasta ja juomasta, juhlimisesta, siivoamisesta, animen katsomisesta, pitkistä kävelyretkistä, pitkistä juttutuokioista, puheluista jotka antavat hymyn huulille, elämän pienistä iloista, perjantai-illan saunasta perheen kesken, kesäilloista, mökkeilystä, halauksista, hymyistä, elokuvista ja niin paljon muistakin asioista! 
En pidä: Hämähäkeistä, klovneista, kauhuleffoista (ainakaan niin paljon), soutuveneistä, ahdistavista katseista siitä jos joku ihminen koskee muhun, yleisestä melusta (kaupungilla olemisesta siis, melkeinpä voisi sanoa niin), ahtaista ja korkeista paikoista, stressistä, kylmästä säästä. En myöskään pidä itsestäni. 


Matkalla kotiin viime vuoden tammikuussa, 2014, työhaastattelusta

Minusta tulee isona: Toivon mukaan jotain, josta voin olla ylpeä. 
Kaikkein suurin ja hartain toiveeni: Päästä matkustamaan ja näkemään lempibändini uudestaan livenä. Ihmiset eivät vain ymmärrä, miten paljon tämä bändi merkitsee mulle. Haluaisin myös olla onnellinen ja tuntea olevani oikeasti iloinen siitä, millainen olen, miltä näytän ja mitä olen jo tehnyt.
Lopuksi haluan sanoa: "Maybe there's something you're afraid to say, or someone you're afraid to love, or somewhere you're afraid to go. It's gonna hurt. It's gonna hurt because it matters." Kerrankin John Greenin sanat osuvat muhun niin lujaa ja kertovat totuuden.

Tällaista tänään! Huomenna saan uudet kynnet, jee. Ehkä kuvaa niistä vielä tällä viikolla. Siihen saakka, heippa!

6 comments:

 1. Ihana uusi ulkoasu, tykkään!♥

  with love, Jenni

  ReplyDelete
 2. Oi huomasin tämän vasta nytten, olipas hurjan kiva lukea tätä!! :-) Ja oivoi, iso kiitos kauniista sanoistasi! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii ole hyvä! <3 Tätä oli kyllä tosi kiva tehdä :3

   Delete
 3. Ja pakko vielä lisätä, ettet tosiaankaan ole ainoa!! Hahah, mulla on viimeisessä jopa niin, että ensin on muita jonkin verran (plus välissä muutamat Pauliinat), sitten tyhjää kun kirjoittaminen loppui ja lähes viimeisenä taas minä XDD Liiassa innostuksessa olen näköjään kirjoittanut sinne ennen kaikkia muita, hahaha. No hups. Että semmosta mun ystäväkirjoissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis mulla on ihan sama juttu! Ensin oma merkintä, sitten muutamien kavereitten ja sitten useita mun omia taas XDD Ja vikalla sivulla tietty taas oma merkintä. Sitä oli vaan niin hauskaa kirjoittaa omia juttuja ja huomata, miten paljon vastaukset on muuttuneet. Voisin taas joku päivä tässä lukea kaikki mun ystäväkirjat läpi, ai että!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!