November 24, 2015

NAILS NAILS NAILS

Heipsan!

Kynsikuvia, taas vaihteeksi. Iida teki nämä ihanaiset mulle jälleen kerran, ja oon enemmän kuin tyytyväinen! Tietyistä syistä, liittyen koulussa olleeseen härdelliin, päätin ottaa ihan vähän lyhyemmät kynnet tällä kertaa, seuraavaksi sitten taas vähän pidemmät :-) Halusin vähän jouluisempaa tunnelmaa, koska heheh, kohta on jo joulukuu (härreguud!), otan kuitenkin viralliset joulukynnet sitten myöhemmin, koska mulla on jo visio niihin. Näitä voisi ehkä kutsua... pikkujoulukynsiksi!
Vähän glitteriä, punaista ja timantteja! Iida oli myös ollut ihana ja hankkinut tuollaisia simpukkasysteemejä, joita pääsin sitten testaamaan. Jotkut merenneitovibaiset kynnet haluaisin sitten uudeksi vuodeksi tai mahdollisesti sen jälkeen lol, ehkä keksin jonkun kivan idean! Nyt taas vaihteeksi mun pää oikein kuhisee ideoita, tää on jollain tavalla hassua, koska näin ei oo aikoihin ollut :-D No, välillä näinkin päin!

Eipä mulla sen kummempia, tää viikko on ollut todella puuduttava, vaikka nyt on vasta tiistai. Onneksi perjantai on ns. vapaa (kokeeseen harjoittelu -päivä oikeastaan), joten saa ainakin vähän pidemmän viikonlopun taas. Lauantaina onkin sitten vuorossa pitkästä aikaa tyttöjen iltaa Iidan ja ehkä mahdollisesti Emman kanssa! :-) Mennään Klubille katsomaan Huoratronia, wohou! Siitäkin on jo joku kaksi vuotta, kun oon viimeksi käynyt hänen keikallaan... Time flies fast! Nyt haluun kuitenkin jakaa biisin, jota oon luukuttanut viimeaikoina paljon ja se on kyllä aika kaukana Huoratronin musiikista, mutta whatever. Enjoy and have a nice week you all

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!