October 6, 2015

How Am I Doing Atm?

Terve!

Ah, niin ihanan aurinkoinen tiistaipäivä :-) Oon jostain syystä ollut todella hyvällä tuulella, vaikka oonkin joutunut herämään ihan älyttömän aikaisin ja joutunut heti ensimmäiseksi koulussa tekemään kampauksen näytön. Omasta mielestäni lopputuloksesta tuli aika huono ja oli niin paljon kaikenlaisia juttuja, joista en siinä kokonaisuudessa tykännyt, mutta sain hyvän numeron niin mikäs siinä! Muita hyvän mielen tuojia ovat olleet tietysti ihan kiva naamapäivä, viimeinen koulukuvaus ainakin tuossa koulussa, kaverit, ihana ilma, Coca Cola ja huominen vapaapäivä! Oon myös rakastunut mun lyhyempään tukkaani. Ero ei välttämättä ole teille muille huomattava mun edellisestä lärvistäni, mutta kyllä tosta pituudesta katosi n. 10 senttiä! Eli melkein kaikki liila, mitä mun latvoissa oli :-) 

Haluaisin nyt kuitenkin esitellä mun muutamia kirppishankintojani


Oloshortsit, 3e, alunperin H&M

Farkkushortsit, 1,50€, alunperin GT

Neulepaita, 3€, alunperin (vissiinkin) H&M

Oon ihan ällikällä lyöty, kun kerrankin jostain löytyi mulle juuri sopivat farkkushortsit! Noi tulee olemaan niin mun lempparit ensi kesänä  Ehkäpä vihin ne Ruissikäyttöön :-D Oon jo niin innoissani ensi kesästä, vaikka nyt on vasta lokakuu ja Halloweenikin on edessä... En sitäkään malttais millään venaa! Sitten esittelen sen kauan sitten lupaamani takkisysteemin, josta en tosin ole vieläkään saanut hyviä kuvia, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa sitten :-) 


Kimono, 5e, ei ole tietoa, mistä on alunperin

Oon niin in lööv tohon! Se pitäisi vain korjata oikean olkapään kohdalta, koska kangas on ikävästi mennyt rikki, mutta se ei silti menoa haittaa. Tämäkin on yksi ensi kesän lempparivaatteista, takaan sen! Ajattelin vielä tähän lopuksi laittaa kuvat mun uudesta kivasta tukasta (pitäisi tosin värjätä...) ja pientä videon tynkää pukkais myös! En oo aikoihin tehnyt videoita, joten antakaa mulle anteeksi mun awkward olemus ja typerä ulkonäkö :-D Video on kuvattu siis viime lauantaina ^^Niin lyhyen olonen, mutta silti niin kiva! Latvatkin näyttää nyt paremmilta kuin aiemmin. Kiitos mun luokkakaverilleni Jonskille (Johanna Mäki, sivun alalaidasta löytyy), joka urhoollisesti otti tehtäväkseen leikata mun kamalan pehkoni vähän parempaan kuosiin! Tykkään lopputuloksesta tosi paljon Tässä vielä se video, se ois sitten adios mun puolestani! Eiköhän pian nähdä Halloween inspiration -postauksen merkeissä


Ps. Kertokaa toki mielipide uudesta ulkoasusta! 

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!