October 25, 2015

Helsinki-esailua

Moikka! 

Iidan ja mun Helsingin reissusta on jo yli kaksi viikkoa, mutta ajattelin nyt kumminkin laittaa muutaman kuvan tänne :-) Kaikki kämäsiä puhelinkuvia, mutta en viitsinyt ottaa järkkäriä mukaan, ettei sille vain kävisi mitään. Ehkä ensi kerralla sitten! 
Matkaan lähdettiin siis perjantaina 16.10 kello 16.00 lähtevällä Onnibussilla. Hinnaksi tuli vaivaiset 16e kahdelta henkilöltä, koska meidän vanhemmat tulivat hakemaan meitä sitten seuraavana päivänä. Halvaksi tuli siis! Ainakin siis joiltain osin... DTM:ssä meni taas mukavasti rahaa, mutta noh, kai sitä välillä voi hyvästä menosta ja meiningistä maksaa vähän enemmänkin :-D

Miyavin keikasta sen verran, että oli aivan mahtava! Lukeutuu kyllä mun lempikeikkojen joukkoon Tykkäsin tosi paljon settilistasta, siitä fiiliksestä ja etenkin Miyavin läsnäolosta. Hänestä oikein huomasi, miten paljon hän rakastaa musiikkia, keikkoja ja kuinka jokainen fani - oli sitten millainen henkilö tahansa - on hänelle erittäin tärkeä yksilö. Rakastin koko keikan intensiivisyyttä ja sitä, miten iloiselta Miyavi näytti puhuessaan ja katsoessaan yleisöä. Uiui, kylläpä tuli sellainen fiilis, että mielelläni menisin katsomaan häntä uudestaan :-) Cry Like This oli mun ultimaattinen lemppari koko keikalla! Kuten myös Survive ja WHAT A WONDERFUL WORLD. 


Tässä on mun keikka-asuni! Oon nyt taas jotenkin ihan rakastunut tuohon punamustaan ruutupaitaan :-) Paras kirpparilöytö!
Vähän after partyja DTM:ssä! Jerry ei mahtunut kuvaan, möy :-(


Jotenkin rakastan mun puhelimen laatua :-D No mutta saa nyt luvan kelvata! Baariin en oo koskaan ottanut kunnon kameraa enkä aio ottaakaan, koska siitä ei seuraisi kameran kohdalla yhtään mitään hyvää... Haluaisin joskus taas pyöriä Helsingin yöelämässä tällä porukalla, oli nimittäin niin kivaa :-) Ja rakastuin Olvin limelonkeroon, nams!

Tällä viikolla oon ollut todella väsynyt kaikin mahdollisin tavoin, mutta onneksi saa vielä nukkua yhden yön pitkään. Huomenna olisi tarkoitus mennä Henen luokse viettämään päivää. Vietettiin tänäänkin kyllä päivä yhdessä. Oltiin siivoomassa Henen entistä kämppää, käytiin Ikeassa, tehtiin meillä vähän ruokaa ja sitten siirryttiin hänen lukaaliinsa kokoamaan sitä Ikean ihmettä ja katsomaan James Bond -leffaa. Kohta voisinkin mennä jo nukkumaan, oon niin poikki kaikesta kuuraamisesta.

Halloweenin inspispostaus tulossa ensi viikolla, kun ehdin! So stay tuned, good night everyone

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!