December 2, 2012

Hello December, I've been waiting for you

heipsan!

Mitenkäs teidän viikonloppunne on tähän mennessä sujunut? :') Oma viikonloppuni on ollut kyllä oikein mukava ja rentouttava, mie tykkään! Eilen tosiaankin olin Mikon ja hänen tyttöystävänsä Roosan yhteissynttäreillä ja oli kyllä oikein kivaa. mun piti itse lähteä heiltä sitten vielä keskustaan Iidan kanssa, mutta en sitten mennytkään, kun päästiin Roosan, Kaurin ja Jonin kanssa lähtemään paikanpäältä joskus yhden jälkeen. ajettiin sitten Hesen kautta ja mie tulin kotiin nukkutamaan. Tänään mun piti mennä Emman kanssa elokuviin, mutta me siirrettiin ajankohtaa huomiselle, koska hänellä oli tänään jotain menoa. ihan hyvä vain, että siirrettiin ajankohtaa, koska sain itse tänään vain lagailla, syödä hyvää ruokaa, käydä hyppimässä paljain jaloin lumessa ja nauttia saunasta :')

Nyt muutama kuva, jonka olen unohtanut jakaa teidän kanssanne täällä!

Mun kynnet tällä hetkellä! nämä on niin ihanat ;--; kyllä mun isosisko osaa tehdä niin kovin nättejä ja ihania kynsiä Toi sininen on mun ehdoton lempiväri, joten hihi!


Fake Fur -manga Fantasiapelikauppa 13€! Olin jo aiemmin ihastellut tätä piirustustyylin vuoksi, joten viime tiistaina Jaakon kanssa kaupungilla hengaillessani päätin samaan vaivaan ostaa tämän. Oli btw tosi hyvä, ihan hintansa arvoinen tosiaankin :> 

Kuluneesta viikosta vielä sen verran, että no, suurin osa viime merkinnässä mainituista suunnitelmista ei toteutunut, mutta muutamat kyllä! ja mun piti torstaina mennä italian korotuskokeeseen, mutta en mennytkään, kun sain Kaurilta kyydin himaan :-D Ajattelin, että ihan sama sitten... en ollut edes lukenut paljon yhtään, joten en nähnyt siinä mitään järkeä mennä korottamaan ainetta, jonka kurssiarvosana ei kuitenkaan nousisi siitä kutosesta yhtään mihinkään...

Ja jotta tämä postaus ei jäisi näin tylsäksi niin ajattelin jakaa teidän kanssanne muutaman vanhan kuvan, joita oon löytänyt kuvakansioiden kätköistä XD so here we go!

Mie ihan pikkuisena ilman meikkiä, voi jumpe XD
Emma ja mä vähän leikittiin ernuja Pukuleikkiperjantaina, ah muistot
voi jukra, että näytän pieneltä...
Kasiluokka oli tainnut alkaa juuri tuona päivänä. aww ollaan niin nuoria ja kokemattomia!
sorry, Emma XD please forgive me someday
"YEEEEEEE SEXY LADYYYYYYYYYY !!!!!"
no olin joskus laiha ja omistin yhdet ihanimmista kengistä ja farkuista ikinä :(
siskokset kuin ilvekset!
ihana Maiju
... no comments. I was young back then :3
Tällöin mun hiukset oli ihan kamalassa kunnossa... hyi, mua ihan hävettää, miten huonoon kuntoon onnistuin saamaan ne tuolloin lukion ykkösellä :( Onneksi tajusin mennä kampaajalle leikkauttamaan kuolleet latvat nipsnaps pois!
JIIROKKAREITA!! arvatkaa kuka on kukin :-D (c) Emma
NO HELLUREI JA HELLÄT TUNTEET. Pukuleikkiperjantai, aiheena lissut... XDDD
Eka Purikura ikinä Sallan kanssa oi niitä aikoja!
LOPPUHUIPENNUKSENA TUMMATUKKAINEN EMMI KERA RASTOJEN. Ai että kuolen XD Oon ollut niin true kovis, ettei siis mittään järkee!

Eiköhän tämä ollut tässä. nyt ryhdyn katsomaan Brave 10:iä, jos saisi senkin sarjan tänään katsottua loppuun saakka. Huomenna tiedossa leffa kera parhaan ystävän, lukemista ja Kova Laki -sarjan katsomista! Ajattelin myös aloittaa Durarara!! -nimisen animen katsomisen :> Eniveis, seuraavaa postausta odotellessa,

au revoir! ^^

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!