December 28, 2012

christmas time with my family

heippa hassut! 

Mitenkäs teidän joulunne sujui? :') omani sujui rauhallisissa ja perinteisissä merkeissä: syötiin paljon hyvää ruokaa, katsottiin aamulla televisiosta Lumiukko, avattiin paketit, Iida ja Santtu tulivat käymään, käytiin hautausmaalla, tultiin kotiin tosi myöhään, syötiin vähän iltapalaa ja katsottiin äipän ja isin kanssa yksi Criminal Minds -jakso. on kyllä ollut todella mukava joulu! Eilen, 27.12, oli mun isin synttärit ja tänään, 28.12, juhlitaan niitä vähän paremmin sukulaisten ja ystävien kanssa :>


Kuvia mulla ei tosiaankaan ole hirveästi, kun ei ollut järkkäriä lainassa ja oma kamera on sen verran huonossa jamassa, ettei kuvista tule niin hyviä :< Mutta ainakin jotain tuli otettua, pääasiassa vietin aikaa perheen ja enon kanssa niin ei tullut hirveästi otettua kuviakaan. Ehkä ensi jouluna sitten! ^^ ja sitten lahjojen pariin.

[1] 100 euron lahjakortit H&M:ään, neljä leffalippua ja 10 euron lahjakortti Glitteriin
[2] villasukat ja pikkuinen Om lycka -kirja
[3] lasilintu ja tuollainen söpö Japani-/Kiinatyttö
[4] Alice Airbuzzin sinkku ja Panic! At The Discon Pretty Odd -levy


[1] Mauri Kunnaksen Piitles-kirja ja vuoden 2013 kalenteri sekä Kuroshitsujin kuudes osa Emmalta
[2] korupuu

Ja kaikista paras lahja koskaan, tittididii...


HUNKS-KALENTERI :-D aion rakastaa tätä koko sydämestäni Kiitos ihanalle Petralle mukavasta ajatuksesta ( Petra: "Tää lähtee niin mukaan, on muuten ihan Emmin näköinen!" )! täytyy miettiä tuolle kalenterille kunniapaikka. Sain ne joululahjat, joita olin toivonutkin, en mitään niin hirveästi odottanutkaan, koska en kuitenkaan enää ole sellaisessa iässä, että tarvitsisin jotain pienempää krääsää n__n Lahjakortit ja Mauri Kunnas -jutut miellyttivät eniten, vaikka kaikki lahjat ovat ihania! kiitos kaikille
Tänään Iida tuli käymään meillä ja sain jälleen kerran uudet kynnet :') 


UV-valossa hohtavat pinkit Barbiekynnet! Mitäs tykkäätte? itse tykkään ihan sikana, varmaan yhdet ihanimmista kynsistä, jotka mulla on koskaan ollut n__n kyllä se Iituli osaa tehdä hienoja kynsiä! ps. kynnet ovat omat, lukuun ottamatta vasemman käden etusormen tippiä. sekin tosin otetaan luultavasti pian pois, kun oma kynsi on kasvanut ihan mukavasti.

Nyt mie rupean katsomaan Ouran High School Host Clubia Sessin kanssa ja yritän nousta ajoissa, koska meen Roosan kanssa aamupäivällä kahvittelemaan :') ehkä tehdään pientä shoppailuakin sitä ennen tai jälkeen, who knows! 

au revoir! n__n

2 comments:

  1. mäki katon just criminal mindsia (s2), on kyl yks parhaimmista sarjoista ikinä :D

    ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!