October 28, 2012

Onnellisuus on asenne

Vaikka juuri nyt en ole niin onnellinen kuin voisin olla niin tietyt asiat elämässä saavat hymyn huulille. Niin kuin esimerkiksi tänään. Päätin tehdä tällaisen onnellisuuspostauksen niin sanotusti hetken mielijohteesta :') Mulla on ihan hyvä olo, mutta aina voisi parempikin olla. Ehkä ajan kanssa pystyn olemaan jälleen se entinen itseni, toivotaan ainakin parasta. 

Mutta niin kuin joku on ehkä joskus todennut niin onnellisuus on asenne, niinhän se on. Olen ihan samaa mieltä, ja vaikka joku toinen olisi eri mieltä niin se ei haittaa. Jokaisella mielipiteensä, tämä on vapaa maa olemaan mitä mieltä tahansa. Juuri tänään mun mielestäni onnellisuutta on...

 ... ensilumi ja kauniit maisemat...

 ... lempparimyslit aamupalaksi...

 ... lemppariunisukat jalassa...

 ... hyvän kirjan lukeminen...

 ... ja hauskat webkamerakuvat parhaan ystävän kanssa. 

Oon tullut myös iloiseksi siitä, että otin eilen yhteyttä erääseen mulle tärkeään ihmiseen, jonka kanssa oon jutellut niin monia kertoja aiemmin kaikesta turhasta ja vähemmän turhasta! oli niin kivaa saada otettua itseään niskasta kiinni ja tajuta, että "sun täytyy pitää yhteyttä niihin ihmisiin, joista välität" :') tietynlaiset viestit muilta ihmisiltä tekee iloiseksi. mutta nyt mun täytyy mennä valmistautumaan serkun ja hänen kihlattunsa tupareihin! Sitä ennen kyllä meen Iidan ja Santerin luo käymään, koska hän laittaa mun tukkani kondikseen. Olo on kyllä aika kipeä, mutta meen varmaan vaan käymään Lindan ja Henen kämpille, mutten mene baariin. saa nähdä, miten käy! 

au revoir n__n

2 comments:

 1. Lovely blog! Check out mine? :)

  http://aimerose.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :') I will definetely check you blog!

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!