October 4, 2012

Now I'm bound by the life you left behind, your face it haunts, my once pleasant dreams, your voice it chased away, all the sanity in me

heipsun ~

Olen pahoillani tästä pitkästä päivitystauosta, mutta tällä kertaa syynä on ollut erinäiset ongelmat mun yksityiselämässäni... En sen enempää rupea jaarittelemaan, sanon vaan, että hiihtelen tästä etiäppäin sinkkuna ja yritän päästä tästä kamalasta olosta eroon. en ole nyt nukkunut kunnolla tai syönyt mitään niin sen takia on koko ajan paha olo ja olen valkea kuin lakana. tällaisessa tilanteessa en vain ole jaksanut bloggailla, mutta ajattelin nyt tehdä erään haasteen, johon Suvi haastoi mut, joten anti mennä.

this little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.
1. each person tagged must post 11 things about themselves.
2. they must also answer the 11 question the "tagged" has sent for them.
3. they must also create 11 more question to ask bloggers they have sent for them.
4. they must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. these lucky bloggers must be told.
6. there's no tag backs.11 things about me 

1. Tykkään kaikenlaisesta musiikista enkä ole mikään genreuskovainen. Mun mielestäni ihan kuka tahansa saa kuunnella mieluista musiikkia ja pukeutua niin kuin haluaa, ei musiikin pitäisi rajoittaa ihmisiä millään tavalla. ja vaikka pidänkin kaikenlaisesta musiikista niin on tietysti sellaisiakin artisteja ja bändejä, joista en liiemmin välitä, esimerkiksi My Chemical Romance, Lady Gaga, Tokio Hotel sun muut tommoset.

2. Mä en ole koskaan ollut matikkaihmisiä ja sempä vuoksi osaan enemmän kieliä. eikös se olekin aika usein niin, että jos ei osaa matikkaa niin löytyy enemmän kielipäätä ? mä osaan puhua suomea ( obviously ), englantia, italiaa, espanjaa, ruotsia ja ranskaa sekä ihan vähän japania, saksaa, koreaa ja venäjää muutaman hassun sanan. On kivaa osata montaa eri kieltä, koska siitä on tulevaisuudessa paljon enemmän hyötyä kuin matikasta, ellei nyt hae jonnekin, missä matikkaa tarvitaan enemmän.

3. Rakastan elokuvien katsomista hyvässä seurassa. 'nuff said. 

4. Roikun vieläkin niinkin surkeassa paikassa kuin IRC-Galleria... mutta siellä on mun mielestäni ihan kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja pitää yhteyttä niihin henkilöihin, joilla ei syystä taikka toisesta ole Facebookia käytössään. esimerkiksi olen törmännyt kaikkiin entisiin seurustelukumppaneihini IRC-Galleriassa.

5. Mä olin ala-asteella ihan kamala hikke. luin kokeisiin paljon, harjoittelin ihan ruton paljon ja hyvin sanakokeisiin, vedin kokeista kaseja, ysejä ja kymppejä, matikastakin. Huonoin matikan numero ala-asteella taisi olla 7- ja nyt 4... en ymmärrä, mitä mun älykkyydelleni tapahtui. Sain myös fysiikasta ja kemiasta 9 enkä ainuttakaan numeroa, joka olisi ollut huonompi kuin 9- :')6. Mun mielestäni älykkyys on seksikästä. Jos ihan rehellinen olen niin mä vihaan sellaisia ihmisiä, jotka tulevat lukioon, eivätkä jaksa tehdä paljon mitään menestyäkseen siellä. ymmärrän, että tulee aikoja, kun mikään ei vain kiinnosta tai ei vain yksinkertaisesti osaa, mutta hey c'moon, itse olet sinne lukioon tullut niin kannattaisi opiskella, jotta pääsisi joskus valmistumaankin sieltä. inhoan liian typeriä ihmisiä ( ihan kuin en itse olisi tyhmä... ) ja rakastan sellaisia, jotka ovat viisaita.

7. Mä vihaan kahvia ja sen hajua... alkaa lähinnä oksettaa, kun haistan jonkun kahvilta haisevan hengityksen.

8. Mulla on joskus pienempänä ollut ongelma syömisen kanssa, mutta onneksi pääsin siitäkin eroon myöhemmällä iällä. Ei siis mitään syömishäiriötä, mutta oon pelleillyt syömisen kanssa enkä ole oikeastaan yhtään tyytyväinen siihen osaan mun elämässäni.

9. Juuri tällä hetkellä mä en ole onnellinen. 

10. Pelkäsin pienempänä oksennustautiin sairastumista, koska musta oksentaminen oli ällöttävä toimitus kaikin puolin. Yritin kaikin mahdollisin keinoin välttää vatsatautia. 

11. En ennen tykännyt Gossip Girlistä yhtään, koska se oli niin mainstream... Mutta sitten, kun katsoin Iidan takia ykköskauden niin jäin heti koukkuun. pakko myöntää, että mainstreamisyydestään huolimatta Gossip Girlissä on ihan mielettömän hyvä juoni ja hahmot esittävät roolinsa hyvin. 


11 guestions 

1. Haluatko tulevaisuudeltasi Suomen keskiarvon; miehen, kaksi lasta, omakotitalon? 
Haluan, mutta kolmekin lasta kelpaisi, sen enempää en muksuja jaksaisi tehdä taikka hoitaa. Omakotitalossa on ihana asua, mutta siinä on niin paljon huonojakin puolia, että oikeastaan mikä tahansa asunto kelpaa. Jos sitä jaksaisi hoitaa omakotitalojuttuja niin tietysti, mutta sen hoidossa täytyy tehdä niin paljon enemmän kuin esimerkiksi rivi- tai kerrostalossa asuessa.

2. Mikä on lempiruokasi ja lempijälkiruokasi? 
Lempiruokia on itse asiassa aika monta, mutta tykkään eniten tortilloista, nuudeleista, makaronilaatikosta, kanasalaatista, täytetyistä paprikoista, karjalanpaistista ja maksalaatikosta. Lempijälkkäri on ehdottomasti jäätelö ja suklaa. 

3. Minkä elokuvan katsomiseen et ikinä kyllästy ja miksi? 
 Lords of Dogtown. siinä vaan on niin hieno idea ja myös se on plussaa, että se perustuu tositapahtumiin. harvemmin innostun tositapahtumiin perustuvista elokuvista, mutta tämä on kyllä niin eri kastia kuin monet muut. Näyttelijöissä on asennetta, tykkään kuvaustyylistä, koska sillä pyritään luomaan sellainen 70-luvun tyylinen maailma, kun kaikki ei ollut niin hyvälaatuista.  On tietysti muitakin leffoja, joiden katsomiseen en kyllästy, mutta tämä on ehdottomasti ykkönen. Ja tietty Rush Hourit, koska ne on niin hulvattomia ja Jackie Chan ja Chris Tucker on niin mahtavia.

4. Mitä mieltä oot tän syksyn muodista, mitkä on sun suosikki- ja mitkä taas inhokkitrendit? 
En seuraa muotia oikeestaan ollenkaan niin en osaa sanoa... inhokkeja on monia, mutta lempparit on nahkatakit, tuubihuivit, värikkäät vaatteet sekä isot neuleet :')

5. Kumpi on tärkeämpi ominaisuus seurustelukumppanilta, rehellisyys vai huumorintaju? 
Nyt heitit kyllä pahan, koska molemmat on mun mielestäni tärkeitä ominaisuuksia. ehkä kuitenkin rehellisyys, koska jos ei osaa olla rehellinen niin ei voi luoda minkäänlaista kiintymyssuhdetta toiseen. tai sitten vaihtoehtoisesti kiintyy sellaiseen ihmiseen, joka ei osaa olla rehellinen, eikä puhua toiselle suoraan. Vastaan siis rehellisyys.


6. Minkälaisen musiikkisoittimen omistat ja ootko tyytyväinen siihen? 
Omistan Philips GoGear Ariazin ja ihan semityytyväinen oon... tosin tämä on mun kolmas samanmerkkinen musiikkisoittimeni niin pikkasen pistää ärsyttään, että Philipsin laatu kusasee. mutta tonne mahtuu ihan kivasti musiikkia ja toi on helppokäyttöinen.

7. Luetko paljon lehtiä, jos niin mitä? 
En oikeastaan lol... aina välillä luen Cosmoa, Turun Sanomia tai juorulehtiä.

8. Minkälaiset on sun unelmahiukset? 
Mulla on aika monenlaisia unelmahiuksia... mut just tämän hetken unelmahiukset olisivat pitkät, vaaleanruskeat ja tuuheat. oon myös aina halunnut itselleni sellaiset hiukset, ettei mulla olisi otsatukkaa - ei sivua taikka tasasta - mutta semmonen ei vaan sovi mulle. Silti, tuuheat, pitkät, vaaleanruskeat ja otsahiuksettomat. Vähän niin kuin tolla tytöllä tossa ylemmässä kuvassa.

9. Ootko enemmän sisään- vai ulospäinsuuntautunut? 
Sekä että, mutta ehkä enemmän ulospäinsuuntautunut, koska pystyn helposti tutustumaan ihmisiin ja kun luotan ihmisiin niin näytän sen sillä, että puhun heille kaikenlaisista asioista, sekä henkilökohtaisista asioista että kaikista muistakin. Joissain tilanteissa oon sisäänpäinsuuntautunut, mutta tällaisiakin tilanteita on harvoin.

10. Entäs optimisti vai pessimisti? 
Optimisti. "Kaikella on tapana järjestyä", 'nuff said. 

11. Mikä on kaunein paikka missä oot ikinä käynyt? 
Meidän mökki Kemiössä sekä Samos. en vain saa tarpeekseni noista Samos-kuvista, joita selaan aina, kun tulee hirviä matkakuume. 


Olen laiska enkä jaksa keksiä kysymyksiä enkä tagata ihmisiä, sorppa. Koitan kuitenkin saada otteen taas siitä onnellisesta elämästä, että pääsisin taas postailemaan kaikenlaisesta kivasta. nyt vaan ei ole voimia, eikä kiinnostusta yhtään mihinkään, koska mikään ei oikeastaan tunnu yhtään miltään. Oon vaan mieli maassa ja keskityn koulujuttuihin, joita on nytkin kasaantunut ihan mukava pino... 

Anyhow, au revoir! Ja tervetuloa uuet lukijat, u made me smile  

4 comments:

 1. musta toi on kyllä vähän kohtuutonta 'vihaan ihmisiä jotka ei jaksa panostaa' koska ihmisillä voi oikeesti olla syynsä miks ovat tulleet lukioon vaikka eivät oikeasti haluaisi tai syy miksi eivät vaan kykene opiskelemaan esim. keskittymishäiriö tai vaikea masennus? parhaassa tapauksessa molemmat..

  + on todistettu että koenumeroilla ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se on kyllä totta, en tullut heti ajatelleeksi sitä tuolta kantilta. Ehkä olisi pitänyt kirjoittaa, että en pidä sellaisista ihmisistä, jotka valittavat, etteivät osaa mitään eivätkä jaksa edes hirveästi yrittää. Meidän koulussa tällaisia ihmisiä nimittäin on.

   Delete
  2. niin ja anteeksi kun kimpaannuin :( satun itse olemaan tällainen läpisuorittaja ja minulla on omat syyni, mutten kyllä myöskään erityisemmin valita...

   ainoa etten saa ruotsia läpi vaikka se on ainoa jota jopa oikeasti yritän

   Delete
  3. Ei se mitään hei, ei tarvitse pyydellä anteeksi :') Itsehän mä ilkeältä kuulostin, vaikken itse yhtään sen viisaampi tai parempi ole. Olen ihan keskiverto. Ja mulla on sama ongelma, oon ihan surkea ruotsissa, että tuskin tulee edes A:ta syksyn kirjoituksista.

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!