October 7, 2012

Fall is finally here

heipsis!

Tänään oon ollut yksin himassa, koska porukat on mökillä. Oon otellut paljon kuvia, juonut kokista pitkästä aikaa, kuunnellut musiikkia, lukenut Paulo Coelhon Portobellon noitaa, hipsuttanut varpaillani, kun laitoin mun lempparivillasukat jalkaan, uskalsin pitkästä aikaa laittaa tekoripset, oon kuvannut videon, mutta se epäonnistui, olen lukenut ranskaa ja psykologiaa ja vain fiilistellyt syksyä.


 toppi H&M raitapaita H&M legginssit kirppis nahkatakki GT kaulahuivi GT lapaset kirppis


koska on kivaa kävellä rapisevien lehtien päällä.

Tänään taisi olla eka päivä pitkiin aikoihin, kun paistoi aurinko, eikä satanut vettä ku esterin perseestä. ja päätin, että laitan ensi viikolla joku päivä kouluun nämä tekoripset, koska kerrankin omistan kunnon liimaa! ensi viikolla alkaa myös Hullut päivät ja mennään sinne äipän ja Iidan kanssa. Käydään myös ostamassa läppäri, jotta pystyn Iidan kanssa skypettämään ja käyttämään mesessä webkameraa. seuraavaksi katson kaikessa yksinäisyydessäni Kuroko no Basketin katsomatta jääneet jaksot, laitan pizzan uuniin lämpenemään ja juon kaakaota nauttien Portobellon noita -kirjasta. ensi viikolla mulla alkaa myös syysloma ja meen bibittämään johonkin, ehkä The Rasmuksen keikalle keskiviikkona ja yritän maanitella jonkun lähtemään mun kanssa leffaan ja kaakaolle / kahville. 

 Omat syynne rakastaa ja tykätä syksystä löytyvät täältä. 

heipsun ja hauskaa lokakuuta kaikille

4 comments:

 1. Sun silmät näyttää niin upeilta kun sulla on irtoripset. Rakastan sun silmiä jo muutenkin mut nyt se väri ja muoto näyttää vielä upeemmalta! :)
  Tää ilma on ihana koska ei sada ollenkaan. Kauhee tuuli mut ei sekään mitään haittaa. Tällainen sen syksyn pitäiskin olla♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanaiseni! ♥ Menen aina ihan lukkoon, kun ihmiset kehuu mun silmiä, en vaan osaa sanoa mitään. Mun mielestä mun silmät on ihan tavalliset, mutta ihan hyvä vain, jos ihmiset pitää mun silmiä kauniina n__n Ja niimpä, syksyn pitäisi olla tällainen ihana!

   Delete
 2. Sulle olis pieni haaste täällä http://k4rmacoma.blogspot.fi/2012/10/ja-mina-osasin-tien-jolla-kaniinit.html :> !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa kiitos paljon! Ihanaa, että mun blogi on yks sun lemppareistasi! *__*

   Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!